Dragoste extraconjugala???

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Hai ca esti simpatica foc! Multumesc inca o data pentru sagetile tale aromate.

Inca ceva: sa stii ca am citit destule postari de-ale tale si, sincer, eu n-am nimic cu sufletul tau. Nu conteaza ce faceai tu cand eu imi incepusem viata sexuala, nici cand eu imi legam sireturile...pentru mine conteaza ceea ce simt si ce gandesc vis-a-vis de acest subiect atat de controversat: dragostea!

Si daca eu sunt mult mai tanara decat tine si nu am ajuns la "intelepciunea" ta, NU inseamna ca am ochelari de cal, nici ca mi s-au lipit de craniu, ci, pur si simplu, pana acum m-am ferit de situatii care sa imi nelinisteasca sufletul.

Dar stii ce? Cu siguranta am sa te tin minte...pentru simplul fapt ca te-ai "zburlit" ca nu gandesc ca tine. Va veni si vremea cand voi avea anii tai...poate ne vom mai intalni pe forum...vom vedea daca intre timp mi s-au spart ochelarii de cal sau am fost si sunt o femeie cinstita si corecta cu cel de langa mine!

Ziceau si fetele...daca ma "iubesti" atat de mult, scrie-mi pe PM.

Si inca ceva: daca ai invatat bine matematica, ai fi stiut azi ca orice teorie se poate demonstra! Deci daca am scris teoriile alea care tie iti provoaca dizgratie, le-am scris pentru ca ele sunt probate cu propria-mi viata de pana acum...NU pentru ca am citit "Povesti nemuritoare"...

Asa-i ca sunt o scumpa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai sylvius tu asa frumos graiesti ca parca-mi sa cred ca esti a woman in disguise!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sylvius spune:

Va multumesc,…sincer, nu ma asteptam ca cele scrise de mine sa aiba asemenea aprecieri din partea voastra. Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.
Culmea este ca intr-adevar sunt barbat ! (ma mai mir si eu cateodata de acest lucru ) si poate odata voi atasa ceva poze cu familia mea pentru a demonstra acestea. Adevarul e ca si unii dintre prietenii mei imi considera modul de a gandi asemanator cu cel al femeilor, si chiar eu insumi ma intreb uneori daca e normal sa gandesc atat de …feminin, cand ceilalti barbati vad lucrurile intr-un mod cat se poate de“pragmatic”, simplu, la obiect.
Ceea ce m-a atras de la bun inceput in acest forum este modul serios de a se pune problemele, cu umor si cu un nivel ridicat al discutiilor. Pe altele in schimb vorbele o luau razna, cadeau in bascalie ieftina sau mai rau, in prost gust (acestea sunt forumurile indeobste barbatesti, spre dezonoarea noastra ). Shame of us! Fireste ca si eu sunt fericit ca am o familie reusita si ma intristeaza faptul ca vad in jurul meu familii dezorganizate, minciuni, violente, s.a.m.d. E trist cand vezi oameni altminteri cu scaun la cap, inteligenti, care ar putea fi chiar fericiti daca s-ar cunoaste mai bine si ar sti ceea ce cu adevarat isi doresc de la viata. Insa isi complica in mod inutil existenta ori duc vieti duble, complicitati, compromisuri. Insa , nu imi permit sa judec pe nimeni, si cum intotdeauna the coin has two faces, cred ca este intr-adevar tentant sa ai un moment de relache in bratele unei persoane atragatoare, care, nu-i asa, ne vrajeste, ne face sa visam cu ochii deschisi si sa ne simtim ca altadata.
Iar faptul ca Montanna insasi a deschis subiectul acesta e deja un punct castigat. Inseamna ca ea isi da seama ca e o treaba nu prea potrivita cu firea lucrurilor, insa Cupidon ii da ghes. Pe alaturi, constiinta bat-o vina ii sopteste niet. Cum iesim din aceasta dilema ? Cine are cel mai potrivit raspuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

ma gandeam citind postarile de la acest subiect si nu numai,ca atunci cand montanna sau altcineva posteaza aici o face nu ca sa fie jignit,ironizat..si nici sa i se scoata ochii ca e intr-un fel sau altul.daca putem sa ajutam cu un sfat cu o vorba buna este extraordinar.daca am fost situatiile descrise putem sa intelegem daca nu e foarte usor sa aruncam cu pietre si sa ne consideram mai presus de cei care au gresit si apeleaza la ajutorul nostru.
Cu ce drept i judecam pe altii?!

va doresc ca niciodata sa nu gresiti cu nimic si fata de nimeni,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Sustin si eu ce au zis fetele.Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard.Daca ai copii nu merita.Ar fi culmea ca sotul tau sa se indragosteasca de sotia celui in cauza

Rody si puiul Elodie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ileana nu e chiar pustoaica. Am vazut ca are 26 de ani.
Nu a fost chiar ieri la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu cred ca cel mai bine ar fi daca Montanna ar primi raspunsuri numai de la persoanele care au trecut prin ceea ce trece ea acum, indiferent ce decizie au luat in final.

In rest, fiecare are parerile lui care i se par cele mai bune, si e normal asa. Dar sa dai un sfat din punct de vedere numai al preceptelor este total inutil. Este ca si cum ai vrea sa inveti pe cineva o limba straina fara sa o cunosti chiar tu. Asa ca eu ma abtin sa imi dau cu parerea.

Oricum, cred ca montanna nu mai da pe aici, nu i-a placut cum a fost intampinata. Montanna, eu sper numai sa iei decizia care sa te faca fericita, in final.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Fetelor, in povestea cu pricina era o doctorita care s-a culcat cu altcineva desi isi iubea sotul. De ce? Nu stim. Ce stim este ca s-a simtit vinovata si de-asta au facut dragoste nebuna cind tipul s-a intors la dispensar. Cum s-a dovedit ca sotul era steril, poate ca destinul a impins-o spre adulter, ca sa poata avea un copil?!? ce voiam sa spun este ca exista nenumarate motive pt. care femeile o fac sau nu o fac. Lucuruile nu sint albe sau negre ci au milionae de nuante de gri... Daca Ana Karenina ar posta pe acest forum ce i-ati rapspunde?

Si ca o paranteza, ati citit povestirea aceea cu soacra cu prea multa energie? M-am tavalit de ris! Dar pe-aia cu 2 surori gemene, in care sora cuminte i-a suflat logodnicul celei "rele"? Eu chiar stau si ma intreb daca sint povesti reale sau autorii au vazut prea multe telenovele :)

cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Scuze pentru off topic: cred ca povestile respective sint literatura. Le gasesc interesante, dar nu reale. Prea au toate acelasi stil. Daca cineva vrea sa citeasca ceva adevarat sa vina pe acest forum, vedeti si voi cit de diferit scriu forumistii, pina si greselile de gramatica sint diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montanna spune:

deocamdata am hotarat sa nu ne mai vedem, nici macar sa ne sunam.
Sa dea Dumnezeu sa putem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by montanna

deocamdata am hotarat sa nu ne mai vedem, nici macar sa ne sunam.
Sa dea Dumnezeu sa putem.

Montanna, bravo ai luat cea mai buna hotarare. Incearca sa pleci undeva cu sotul tau, macar cateva zile, o sa-ti dai seama ce foc de paie a fost si cum te-ai chinuit inutil.

PS - daca te intereseaza, pot sa-ti relatez pe PM despre doua fete pe care le cunosc, care si-au distrus casnicia ca apoi sa fie parasite de "Fetii-Frumosi"...

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput