Filme

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

quote:
Originally posted by Veve

quote:
Originally posted by Reliana

Am vizionat "A Beautiful Life", si am ramas super impresionata din doua puncte de vedere;1) subiectul filmului; 2)prestatia actoriceasca a lui Russel Crowe, sincer nu ma asteptam sa fie un actor chiar atât de bun

"A Beautiful Mind" ....Ai vazut "Gladiator" tot cu el??

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Da Veve, l-am vazut, mi-a placut subiectul, dar sa stii ca de talentele artistice nu mi-am prea dat seama, insa tipul e bestial, as putea sa-l compar cu Nicolas Cage, numai ca sincer Crowe arata mai bineeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mi-am amintit de filmul ala cu Meg Ryan si Andy Garcia (When a man loves a a woman???)in care ea e alcoolica...Love it!..Sau de "Teoria Conspiratiei" cu Julia Roberts si Mel Gibson...si de "Titanic"parca n-a pomenit nimeni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ala cu Meg Ryan betiva...ce mistok e mi-a placut molto
päpä

Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Daca tot suntem la capitolul "ce filme ne-au placut in viata asta pana acum?" (hi hi s-a deviat cu Ce filme ati vazut mai recent si v-au placut) votez (vad ca se poarta votul pe site ) pentru Pasarea Spin, mai adaug Parfum de femeie cu Al Pacino si Out of Africa.

Daaaa Irina, Teoria Conspiratiei, mai adaug Vertical Limit care m-a tinut intr-un suspans non stop! Si Titanic mi-a placut. Nu-mi amintesc When a man loves a a woman???).... hm...cred ca nu l-am vazut. Gata! Ma duc sa-l inchiriez.

Russel Crowe a luat Oscarul pentru rolul din A Beautiful Mind

Mi-au mai placut Eyes Wide Shut (filmul ala ciudatel cu Tom Cruise si nevasta-sa, cum ii zice.....(de fapt fosta) Nicole Kidman)
Filmul Mumia (prima parte mi-a placut) a doua e trasa de par.
Ocean`s Eleven asa si asa...
Erin Brokovich cu Julia Roberts....dragutel.

Adela & bb Julia

Mergi la inceput

M-ati starnit cu filmele astea ca nu ma pot opri . Tot din filmele vechi mi-ar place sa revad Zbor deasupra unui cuib de cuci.

Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Filme veeeeeeeeeechi
mi-am adus aminte de "Pisica pe acoperisul fierbinte" ("Cat in a hot tin roof") Elisabeth Taylor si Paul Newman. Imi place la nebunie filmul!
päpä

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Filme vechiMy Fair Lady, Unora le place jazz-ul, si acu ca de obicei am lapsus, da-mi amintesc eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

quote:
Originally posted by papadie

Filme veeeeeeeeeechi
mi-am adus aminte de "Pisica pe acoperisul fierbinte" ("Cat in a hot tin roof") Elisabeth Taylor si Paul Newman. Imi place la nebunie filmul!
päpä

HA! Asta-i filmul pe care-l iubesc cel mai mult!

Lidia
Este imposibil sa-i multumesti pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Baaai!da cine-si aminteste de filmul ala.. "Trandafirii sunt pentru ce bogati"?Cre'ca l-am vazut de 15 ori pe vremea lu' Ceasca si ce-mi mai placeaaaaa!!!

Mergi la inceput

Am vazut ieri o comedie Showtime cu Eddie Murphy, Robert De Niro si Rene Russo. E dragutel si vi-l recomand daca vreti sa mai radeti!

Irina, Trandafiriii....da....Mi-a placut filmul dar NU-MI MAI AMINTESC cu ce era! Dupa titlu stiu ca mi-a placut hi hi. La fel cum si filmul Drumul spre inalta societate stiu ca mi-a placut dar cu ce eraaaa??? Hm...!

Adela&Julia

Puteti spune despre mine tot ceea ce doriti, dar nu mã puteti împiedica sã fiu ceea ce sunt - Pasteur

Mergi la inceput