Raspunsuri - Pagina 8
Veve spune:
"Showtime"mi s-a parut slabut...Da merita,asa de-o ...destindere..
In "Trandafirii.." juca o actrita blonda tare frumusica si subiectul era...luuuung ;ea era o fata mai "de la tara"se casatoreste cu-n tip care moare-ntr-un accident(in mina???) apoi se recasatoreste cu-n tip mustacios care era invalid;se desparte de ala si se rerecasatoreste cu-n mos bogat care moare si-i lasa pe testament...ce-i lasa?Da cine mai stie?Sper ca ti-ai amintit...
Aaaaa!uitam esentialu':ea-n copilarie obisnuia sa fure trandafiri din gradina mosului cu care se casatoreste mai tarziu...
Smile! It's free therapy...www.wtv-zone.com/PageBreak/MSNTV/flashbf.gif" border="0">
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Doina spune:
aseara am vazut "What dreams may come" cu robin williams intr-un rol de zile maraaaaariiiiiii ! mi-a placut teribil si am fost surprinsa ca nu auzisem de acest film desi a fost lansat in 1998. mi-a mers la suflet si la inima si la ce mai vreti voi cine vrea sa-l vada sa se inarmeze cu o batista, in caz ca e mai sensibila. eu am de-am rupt, dar in aceelasi timp parca mi-a dat aripi...
subiect: EL o iubeste asa de mult incit se duce dupa ea in infern... replica in finalul filmului "te-am gasit eu in infern, n-am sa te gasesc in L.A.?"
Doina&Carlita-iubita
Adela spune:
What dreams may come prea trist pentru mine
Am vazut duminica un film (si pentru copii si pentru noi) gen desen animat, cum e Schrek de exemplu: Ice Age. Dragutz ...
Adela&Julia
Sarbatori Fericite!
papadie spune:
Eu am revazut azi noapte "Omul care tunde iarba". Imi place dar intre noi fie vorba ...cum dracu isi vopsea ala parul asa blond tinind cont de fapte si imprejurari?!
päpä
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!
Floare de Colt spune:
Ati vazut "Malena" sau "A Walk to Remember" ?
Nu am mai vazut de foarte, foarte mult timp un film si m-am bucurat cand sotul meu a imprumutat niste CD-uri.
"Malena", cred ca a fost facut in 2000. Filmul ar merita vazut macar pentru actrita din rolul principal. Monica Bellucci este superba !!!!!
In visurile mele cele mai indraznete imi fac iluzii ca seman putin, foarte putin cu ea, dar nu seman. As vrea eu sa fiu atat de frumoasa. Visez si eu!!!!
"A Walk to Remember"(2002)-romanta, drama. Mi-a facut placere sa-l vad si am plins, desigur.
zora spune:
am vazut acum vreo doua saptamani "ice age". nu il intrece pe "shreck", care ramane film de referinta, dar merita sa mergeti sa il vedeti. mai ales veveritoiul ala cu ghinda lui da savoare intregului film.
a vazut cineva "povestea lui alvin straight", david lynch? eu am ramas vesnic impresionata de simplitatea filmului si de sentimentul de liniste care iti ramane dupa vizionarea lui.
papadie spune:
Am vazut aseara "The blues Brothers" sau ceva de genul asta....Este probabil dintr-o serie de filma dedicata jazz-ului si jazzman-ilor...ma rog CEL MAI IMPORTANT moment pentru mine a fost aparitia lui JOHN LEE HOOKER!!!!!!! DE vazut, de ascultat!
Mosuleee nu ma uita cu bebelashuuuuwww.fortunecity.se/gladahuset/bjornesmagasinsg/93/images/baby4.gif" border="0">
Reliana spune:
Pt fan-ii lui Meg Ryan, va recomand comedia Kate&Leopold, superba!
Tot acelasi gen "someone like you" cu Hugh Jackman (X-Men).
Harry Potter 2, lasa de dorit, desi nu e rau!
Vizionare placuta!
Sarbatori Fericite!
www.animatedgif.net/seasonal/xmas/larwreath_e0.gif" border="0">
alexandrina spune:
Printre filmele pe care nu le-am gasit enumerate mai sus:
"Death Poets Society" ("Cercul poetilor disparuti") cu Robin Wiliams
si
"Braveheart" cu Mel Gibson care a fost chiar regizor.
De fapt pe unde apar oamenii astia doi pomeniti mai sus, ies numai filme de tinut minte.
mihuletu spune:
N-am vazut nici un film englezesc pe aici. Chiar nu va place umorul negru? Am ras de m-am prapadit la "The Full Monty" si am detestat pana la durere "Trainspotting".
Ma lasa indiferenta "sarmul" plinului de sine Russel Crowe. Rolul din Gladiator nu a fost deloc greu, ba chiar previzibil, parerea mea e ca l-ar fi putut face orice alt actor cu un fizic bine cladit. In schimb rolul Cesar, jucat de Joacquin Phoenix - ce provocare, ce rol de compozitie - iar omul s-a achitat mai mult decat onorabil, cred ca el ar fi meritat Oscarul.
Cam asa arata top-ul meu: Forrest Gump - pentru ca m-a invatat sa privesc cu mult optimist ziua de maine, The Full Monty - niste poante absolut delicioase, Shreck - un desen animat pentru oameni mari, Monster Inc. - cel mai dulce si mai dezarmant desen animat vazut vreodata si multe multe altele.
Am vazut si Malena - super film italienesc, chiar l-am vazut pana la final. Monica Belluci e ireal de frumoasa - daca nu suportati produsele italienesti (si vreau sa-l amintesc si pe la fel de italianul "La Vita e Bella") macar sa cautati poze cu ea in filmul asta.
Si va mai recomand "Asterix si Obelix"(2002,)o comedie si o parodie spumoasa - cu un Gerard Depardieu bestial. Si daca tot sunt la capitolul Depardieu, va recomand si "Green Card" in care o are partenera pe Andie MacDowell. Mi s-a sculat paru pe spate cand l-am vazut si am uitat de toti Brad Pitt-ii si baietii frumosi ai mareului ecran, asa de sexi e tipul in filmul asta.
Multe filme ar mai fi de mentionat...