Raspunsuri - Pagina 6
ncristina spune:
Frumos, frumos City of Angels, ca si celelate recomandate. Daca vreti sa va descretiti fruntile inchiriati-va de la Hollywood "Shreck" - super comedie (atentie sunt desene animate, s-ar putea sa va dea inapoi, dar nu cedati). E deconectant, excelent facut si are la baza tot o poveste de amor. Si reversul: daca nu vreti sa va doara capul ocoliti Vanilla Sky.
Pupici
cristina
Camelia spune:
quote:
Originally posted by Adela
tot eu
Dar Notting Hill cu Hugh Grant si Julia Roberts v-a placut?
Adela
Adela, merci! De 5 zile ma chinui sa-mi amintesc cum se numeste filmul ala! Daaaaaaaaa, mi-a placut!
mirelam spune:
Sunt multe filme frumoase si care mi-au placut la un moment dat in viata
DAR am 2 filme de suflet, de fapt miniserii, pe care le-as revedea de mii de ori
Pasarea spin (cu Richard Chamberlain, care mie personal mi s-a parut demential in acest film)si
Intoarcere la Eden
vladosmina spune:
Nottin Hill e un film bun, dupa parerea mea( ca si a voastra, vad) si mi-a facut mare placere sa-l vad.
Vanilla Sky, cred ca merita vazut doar de cele care sunt "topite" dupa Tom Cruise. Asa rau mi-a parut ca am pierdut doua ore bune de somn, plus banii dati pe inchirierea casetei....
Saptamana asta am revazut My Fair Lady si m-am simtit ca un copil care isi revede jucaria favorita. Minunat film!!!!!
vladosmina spune:
Vai Veve, acum am vazut ca tie ti-a placut Vanilla Sky. Sa nu crezi ca am vrut sa iau peste picior pe cele carora le place Tom Criuse. Si mie imi place, dar Vanilla Sky nu.
Veve spune:
quote:
Originally posted by vladosmina
Vai Veve, acum am vazut ca tie ti-a placut Vanilla Sky. Sa nu crezi ca am vrut sa iau peste picior pe cele carora le place Tom Criuse. Si mie imi place, dar Vanilla Sky nu.
cosmina
Hihihi!!Culmea e ca nu-mi place Tom Cruise deloc,dar mi-a placut filmul!Adica imi place Tom, ca actor!Ca sex simbol sau ce-o mai fi el considerat...pauza! Am eu gusturi mai ciudatele,ce sa fac?!?!?![:P]
Irina & Veve cea cumintzica foc!
zizee spune:
Dintre 'ultimele' filme aparute:
Pacientul englez, La vita e bella, Le fabuleux destin d'Amélie Poulain, Festen (un film danez genialic, filmat cu camera pe umar)...
Dintre realizatori preferati cu filmele lor cu tot:
*Toate filmele lui Milos Forman dar mai ales: Hair si Valmont. Si Amadeus!
*Toate filmele lui Kusturica dar mai ales: Underground si Time of the Gipsies...
*Le huitième jour si Toto le héros doua filme ale lui Jaco Van Dormael, regizor belgian.
Si era sa uit, Doamne fereste, pe Forrest Gump! Si pe Mr. Ripley!
Si-o sa-mi mai aduc aminte, ca tare mai uit...
Reliana spune:
Am vizionat "A Beautiful Life", si am ramas super impresionata din doua puncte de vedere;1) subiectul filmului; 2)prestatia actoriceasca a lui Russel Crowe, sincer nu ma asteptam sa fie un actor chiar atât de bun
Veve spune:
quote:
Originally posted by Reliana
Am vizionat "A Beautiful Life", si am ramas super impresionata din doua puncte de vedere;1) subiectul filmului; 2)prestatia actoriceasca a lui Russel Crowe, sincer nu ma asteptam sa fie un actor chiar atât de bun
"A Beautiful Mind" ....Ai vazut "Gladiator" tot cu el??
Irina & Veve cea cumintzica foc!
alexy spune:
Vin si eu cu o sugestie 1)Garcea si Oltenii
2)The Sum of All Fears(pericol absolut)
3)Turnul din Pisa