Raspunsuri - Pagina 5
alda spune:
Buna!
Adela, filmul cred ca se numeste in original "Goodbye again" cu Ingrid Bergman si Anthony Perkins!
alda
alda
CameliaH spune:
[quote]Originally posted by Lidia
Vai Cosmina, cum poti sa dai asa in LOTR? Pai bineinteles ca e cu final deschis, ca mai sunt 2 filme din serie: Cele 2 Turnuri (va fi lasnat in decembrie in America de Nord si ultimul (am uitat cum ii spune ultimei parti spre rusinea mea) va fi lasnat abia la anul in decembrie. Am citit cartea pe nerasuflate (in engleza........ al naibii de greu, dar pe aci nu o gasii in romana!) - 3 volume in 4 zile: in metrou, la masa, la buda, la culcare (mai devreme de 3 dimineata nu ma culcam).... ce mai, nu am lasat cartea din mana pana nu am terminat-o. Mi-a placut la nebunie! Abia dupa aceea am vazut filmul si este unul din putinele filme care respecta cartea aproape intocmai (comparabil din acest punct de vedere cu "Pe aripile vantului").
Imi place si Harry Potter si astept cu nerabdare al doilea film (fiu-meu e si mai nerabdator).
Mai, care zicea ca "The remains of the day" este sirop? Poate sirop, dar de.... ricin! Mi-a lasat asa un gust amar in gura: uita-te cum ne trece viata si pe ce punem noi accent in loc sa vedem esentialul!
Prea multe filme nu am mai vazut in ultima vreme, doar filme pentru copii ca nu pot sa-l car pe fiu-meu la toate filmele pe care as vrea sa le vad. Am vazut "The Score" (Robert de Niro, Marlon Brando) - slabut, abia finalul a meritat ceva. "Gone in 60 seconds" (Nicholas Cage) - foarte zgomotos, nimic impresionant. Imi place "The Heat" (din nou Robert de Niro si Al Pacino). "A Beautiful Mind" l-am pus in aceeasi categorire cu "Matrix" (din punct de vedere al..... concluziei!).
Isi mai aduce cineva aminte de un film cu Al Pacino: el in rol de politist care se infiltreaza intr-un grup de gay (undercover) pentru a putea descoperi un criminal si pana la urma, dupa rezolvarea cazului isi paraseste sotia pentru a-si continua viata de gay?
Lidia
Este imposibil sa-i multumesti pe toti!
Explica-mi si mie te rog cum adica Matrix si Beautiful Mind au aceeasi concluzie. Eu le-am vazut pe amandoua si nu pot sa am aceasta parere. Mersi
Toate bune
irinuca spune:
Am vazut aseara " Turnul din Pisa" la Scala.Mi-a placut mult.E total diferit de filmele romanesti de pana acum.Nu are absolut nici o legatura cu Romania,viata politica,aurolaci etc.E un film cu o intriga simpla,scurt,realizat excelent,cu actori de nota 10,cu decoruri si muzica excelente.Bravo!
Irinuca
Lidia spune:
quote:
Originally posted by CameliaH
...... "A Beautiful Mind" l-am pus in aceeasi categorire cu "Matrix" (din punct de vedere al..... concluziei!).....
Lidia
Explica-mi si mie te rog cum adica Matrix si Beautiful Mind au aceeasi concluzie. Eu le-am vazut pe amandoua si nu pot sa am aceasta parere. Mersi
Toate bune
Asta-i concluzia care am tras-o eu! In Matrix: care-i realitatea... "reala" si care este inchipuirea? In "Beautiful Mind": care-i realitatea.... "reala" si care este schizofrenia? (bineinteles, asta pana la un anumit punct al filmului, ca pana la urma te lamuresti ..... oare? ca poate sa-mi spuna mie oricine ca tipul da, a fost nebun - si genial intr-o anumita masura - dar un pic de indoiala mai am pe undeva..... este atat de usor sa faci pe cineva sa creada ca este nebun!.... mai ales daca ai terenul potrivit pentru asa ceva: o predispozitie la labilitate psihica, neincrede in sine sau prea multa incredere in sine..... ca orice in viata, si excesul in sentimente poate fi daunator)
Lidia
Veve spune:
Mi-am mai amintit doua filme tare bunicele,dupa parerea mea:"Vanilla Sky"cu Tom Cruise, Penelope Cruz si Cameron Diaz,care e un pic ciudatel dar bun si "The Thomas Crown Affaire"cu Pierce Brosnan si Renne Russo,care e cam vechisor dar merita vazut...si mai are si-o coloana sonora super!In plus,imi plac mult filmele cu Robin Wiliams:"Regele Pescar"care stiu c-a fost si-n tara la tv, sau cel in care el e robot...am uitat cum se numea si chiar ultimul lui film (aici a aparut deja pe caseta;cred ca e si-n Ro la cinema) "Insomnia" in care joaca cu Al Pacino...
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Lidia spune:
Apropo' de filme mai vechiute: acu 2 zile dadura astia pe cablu pe un canal "the remains of the day" si pe altul "Highlander" (Nemuritorul, ala cu Cristopher Lamber, cu coloana sonora Queen.... "who wants to live forever"). Am turbat si am facut batatura la deget butonand telecomanda sa vad cand unul cand altul!
Lidia
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by Lidiaquote:
Originally posted by CameliaH
...... "A Beautiful Mind" l-am pus in aceeasi categorire cu "Matrix" (din punct de vedere al..... concluziei!).....
Lidia
Toate bune
Asta-i concluzia care am tras-o eu! In Matrix: care-i realitatea... "reala" si care este inchipuirea? In "Beautiful Mind": care-i realitatea.... "reala" si care este schizofrenia? (bineinteles, asta pana la un anumit punct al filmului, ca pana la urma te lamuresti ..... oare? ca poate sa-mi spuna mie oricine ca tipul da, a fost nebun - si genial intr-o anumita masura - dar un pic de indoiala mai am pe undeva..... este atat de usor sa faci pe cineva sa creada ca este nebun!.... mai ales daca ai terenul potrivit pentru asa ceva: o predispozitie la labilitate psihica, neincrede in sine sau prea multa incredere in sine..... ca orice in viata, si excesul in sentimente poate fi daunator)
Lidia
Asta cu realitatea, da ar putea fi o apropiere. E un unghi de vedere. Vezi? Depinde de unde privesti. Eu ma gandeam asa la mesajul filmului.
Am vazut saptamana trecuta la ProTv un film din tineretile lui Tom Hanks si Meg Ryan, Joe impotriva Vulcanului. Super.
Toate bune!
Adela P spune:
Alda, merci tare, tare mult, de mult vreau sa-l revad si o sa-mi fie mai usor sa-l gasesc acum.
Veve, filmul cu Robin Williams robot, e Bicentenial Man. Si mie mi-a placut.
Adela
Adela spune:
Vanilla Sky nu mi-a placut ....Cam aiurit filmul. M-am gandit 2 zile daca am inteles ceva sau nu ...Mai si atipeam in timpul filmului....Deh eram cu burta.
Beautiful Mind : daaa merge vazut! E bun filmul! Si e dupa un caz real.... Cica mai traieste profesorul.
A perfect storm mi-a placut...Filmarile faine...Dar finalul: ba! Cam trist...
Amelie.....draguta comedie...si ciudata!
Filmul ala cu Al Pacino de care intreba cineva nu se numeste:Dog Day Afternoon. ??
Adela & bb Julia