Filme

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Camelia, e vb cumva de "Save the last dance"? Cu Julia Styles si Sean Patrick Thomas?Unul alb, si unul negru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Asa, deci: albul si cu negrul se intalnesc intamplator.Si totul in filmul ala este intamplator.Si...aaaaa, nu mai stiu mai departe!
Dar de indata ce-l vedeti stiti ca-i ala pentru ca e bun!

P.S. Irina, merci! De mult n-am mai ras asa de bine!

Mergi la inceput

Reliana, nu-i ala .Tare as vrea sa-mi amintesc cum ii zice.Zau ca m-am distrat bine la filmul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aaaaa!Acu' chiar stiu!E o singura comedie cu unu' negru si unu' alb,sau invers...nu conteaza,in care totul se-ntimpla-ntimplator!!!!Da nu va zic titlu'...va tin in sospans![:P][:P]

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Dragele mele va recomand Matrix (cu Keanu Reeves - nu stiu daca am scris bine, scuze)- este cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimii ani. Ar mai fi Ziua Cartitei(Groundhog Day), Forrest Gump, American Beauty, The 13th Warrior, Gladiator, Crunching Tiger, Hidden Dragon, The 5-th Element, Cast Away, Seven Years In Tibet, The Last Of The Mohicans, A Beatiful Mind. Sunt filme bune pe care le-as revedea oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladosmina spune:

Fanelor lui George Clooney le recomand: "The Perfect Storm" si "O Brother Were Art Thou". La primul va trec fiori de spaima si la al doilea va prapaditi de ras.
Eu fac parte din categoria celor care nu au apreciat "Moulin Rouge", asa de tare m-a plictisit de nici n-am avut rabdare sa-l vad pana la capat. Daca i-a placut cuiva , va rog sa pledati in favoarea lui cu argumente hotaratoare, ca sa ma conving daca merita sa dau banii sa-l mai inchiriez o data!
De o luna ma holbez la televizor la desene animate.
Recomand cu inima deschisa: "Shrek" si "Monsters Inc".
De asemenea subscriu referintelor bune date filmului "Harry Potter",
dar Lord of the Rings, m-a cam dezamagit cu finalul lui deschis si m-a ametit cu tot felul de denumiri gen: "un mostrofont e un pichipont putin mai mare ca un farlifus". Maine poimaine vine Vlad si-mi zice ca vrea costum de hobit si afis cu nustiucine.
Va mai recomand cu caldura un film care m-a relaxat, distrat si la care nu am simtit cum a trecut timpul: "A Knight`s Tale". E un film in viziune moderna, despre turniruri si cavaleri.
Multumesc celei care a deschis acest subiect si scrieti in continuare la el, ca deja am gasit aici niste filme pe care m-ati determinat sa le vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

Vai Cosmina, cum poti sa dai asa in LOTR? Pai bineinteles ca e cu final deschis, ca mai sunt 2 filme din serie: Cele 2 Turnuri (va fi lasnat in decembrie in America de Nord si ultimul (am uitat cum ii spune ultimei parti spre rusinea mea) va fi lasnat abia la anul in decembrie. Am citit cartea pe nerasuflate (in engleza........ al naibii de greu, dar pe aci nu o gasii in romana!) - 3 volume in 4 zile: in metrou, la masa, la buda, la culcare (mai devreme de 3 dimineata nu ma culcam).... ce mai, nu am lasat cartea din mana pana nu am terminat-o. Mi-a placut la nebunie! Abia dupa aceea am vazut filmul si este unul din putinele filme care respecta cartea aproape intocmai (comparabil din acest punct de vedere cu "Pe aripile vantului").
Imi place si Harry Potter si astept cu nerabdare al doilea film (fiu-meu e si mai nerabdator).
Mai, care zicea ca "The remains of the day" este sirop? Poate sirop, dar de.... ricin! Mi-a lasat asa un gust amar in gura: uita-te cum ne trece viata si pe ce punem noi accent in loc sa vedem esentialul!
Prea multe filme nu am mai vazut in ultima vreme, doar filme pentru copii ca nu pot sa-l car pe fiu-meu la toate filmele pe care as vrea sa le vad. Am vazut "The Score" (Robert de Niro, Marlon Brando) - slabut, abia finalul a meritat ceva. "Gone in 60 seconds" (Nicholas Cage) - foarte zgomotos, nimic impresionant. Imi place "The Heat" (din nou Robert de Niro si Al Pacino). "A Beautiful Mind" l-am pus in aceeasi categorire cu "Matrix" (din punct de vedere al..... concluziei!).
Isi mai aduce cineva aminte de un film cu Al Pacino: el in rol de politist care se infiltreaza intr-un grup de gay (undercover) pentru a putea descoperi un criminal si pana la urma, dupa rezolvarea cazului isi paraseste sotia pentru a-si continua viata de gay?

Lidia
Este imposibil sa-i multumesti pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

mie mi-a placut Amelie la nebunie. Un umor cam traznit pe alocuri, dar atmosfera creata si decorurile sint unice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Fetelor am si eu o intrebare despre un film vechi care fusese si la TVR acum ceva ani buni, poate vreo 12-13 ani. E cu Ingrid Bergman si...nu stiu cum il chema pe actor, iar in traducere adpatata in ro filmul se numea "Va place Brahmsul?". Mi-ar placea tare mult sa-l revad si am tot colindat pe la magazinele de inchiriat casete video si nu e nici un film cu numele asta....de aici am tras concluzia ca era o traducere adaptata...dar asta tot nu-mi rezolva nimic.
Stiti cumva despre ce film vorbesc sau macar numele actorului?

Adela

Mergi la inceput