Cum traduc in olandeza, please?
Buna,
Am o intrebare si-i destul de urgenta: am nevoie sa sun o persoana in Rotterdam.
Am inteles ca prefixul Olandei e 0031.
Numarul pe care mi l-a dat persoana e: 06-209 03 xxx
Cum formez sa dau de ea, ca nu reusesc? Fetele din Olanda, help!!
Multumesc mult!!
Smilla
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
Raspunsuri
ancuta06 spune:
formezi 0031620903xxx
incepe cu 06 ca e de mobil
Ancuta 7+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
liris spune:
pui 062 .... cind suni din Olanda pe mobil.
cind suni din Ro pui prefixul 0031 62 ...., fara zero in fata lui 62.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
smillaraaq spune:
Super multumesc, ancuta si liris, acuma incerc sa sun.
Si pentru ca e o perioada "olandeza" la mine la birou aici, ma puteti ajuta sa si traduc doo-trei propozitii, please?
E vorba de un film care trebuie sa se vada pe o pagina web in olandeza si trebuie sa punem acolo si niste mesaje:
Please wait until the film is entirely played.
% has been downloaded
The movie is now downloaded!
The movie has not been loaded yet. Please wait until this message will dissapear.
Please make sure your speakers are on and adjusted to a comfortable volume!
Sau poate stiti vreo pagina cu flash sau filmulet in olandeza de unde as putea fura ceva mesaje similare?
Pupici si multumesc mult de tot!!
Smilla
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Super multumesc, ancuta si liris, acuma incerc sa sun.
Si pentru ca e o perioada "olandeza" la mine la birou aici, ma puteti ajuta sa si traduc doo-trei propozitii, please?
E vorba de un film care trebuie sa se vada pe o pagina web in olandeza si trebuie sa punem acolo si niste mesaje:
Please wait until the film is entirely played.
% has been downloaded
The movie is now downloaded!
The movie has not been loaded yet. Please wait until this message will dissapear.
Please make sure your speakers are on and adjusted to a comfortable volume!
Sau poate stiti vreo pagina cu flash sau filmulet in olandeza de unde as putea fura ceva mesaje similare?
Pupici si multumesc mult de tot!!
Smilla
Smillaraaq noi suntem acum in graba si nu avem timp, insa daca ai rabdare pana mai pe seara, te putem ajuta cu traducerea in olandeza.
Mello motanelul iubit
slakje spune:
Alstublieft wachten tot de film volledig is afgespeeld
x% is gedownload.
De film is gedownload.
De film is nog niet gedownload. Alstublieft wachten tot dit scherm verdwenen is.
Zorg ervoor dat de speakers aan staan en pas het volume aan.
ce platesti?
smillaraaq spune:
slakje, jumatate de imparatie si pe fiica mea de sotie - am uitat sa precizez de la inceput
sau o bere/ cola/ frutti fresh :p
multumesc mult de tot!!!!
carmita_baby, sarumana si tie, era ok si pe seara, da' a fost slakje iute de picior
tre sa invat olandeza, ca nu se mai poate ...
va pup cu pupici de-astia galbeni
Smilla
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by slakje
jumate de imparatie, pe fiica-ta nu mi-o trebuie, sunt maritata.
hai ca mi-a placut de tine (subscriu si colegii de birou, ca a trebuit sa le povestesc istoria, prea radeam ca nebuna)
Te pup si merci inca o data.
Cred ca putem inchide subectu' - sau sa-l numesc "Ajutati Smilla cu olandeza" si sa-l las permanent deskis?
Apropo, am prins-o si pe tipa din Rotterdam la telefon - totul e beton!
Tusen tack, in suedeza, ca-n holandeza nu shtie fata.
Smilla