Bebelusi de nov-dec 04 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor,
Ce ati zice daca listuta ara arata asa? Pana deschidem subiectul urmator eu promit sa fac toata lista. Acum am facut oar inceputul sa vad daca va place.
Astept pareri. Asta din cauza de nesomn....:) si bantuiala...:)

"
OCTOMBRIE

20 Oct - IrinaA --- Ioana Maria (N) --- 3.580 g, 54 cm www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze

21 Oct - Camys2000 --- Catalina Nicole (N) --- 2.800 g, 48 cm poze
Acum - Catalina Nicole - 6 luni: mar+biscuite, banana,branzica, pireu legume + piept pui,cereale, lapte Milumil 2

22 Oct - Ela2001 --- Diana Andreea (N) --- 3.350 g, 50 cm poze

26 Oct - Jasmine --- Radu --- 2.600 g, 50 cm

26 Oct - Ele --- Ana Denisa (C) --- 2.600 g, xx cm poze

29 Oct - Roserb --- Mihnea Andrei (C) --- 3.550 g, 52 cm poze
Acum - Mihnea - 7 luni si 2 saptamani: 1 masa lapte Humana + 1 masa fructe cu branza vaci+ 1 masa piure legume cu carne/ou/ficat+1 masa iaurt cu banana+1 masa lapte cu cereale, 9650g , 74 cm

29 Oct - Ncristina --- Teodora Andreea --- 2.200 g, 45 cm & Alexia Maria --- 1.800 g, 44 cm poze

31 Oct - Moss --- Alexia Stefania (C) --- 3.000 g, 50 cm www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze

NOIEMBRIE

1 Nov - Siminna --- Maria (C) --- 3.700 g, 54 cm --- poze
Acum – Maria - 7 luni, 1 saptamina: mixt+ fructe+pure de legume+iaurt (+/-fructe)

"

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onitza ce facec Paul? cum se simte ? sanatate multa

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Flory, io cre' ca putem sa stergem de tot kg si lungimea de la nastere, deja ne-au crescut mari puiutii si nu mai e de interes vital cu cat s-au nascut.
In plus, daca trecem varsta actuala, ar trebui cineva sa o actualizeze mereu si e foarte greu pt. ca unele fete intra rar si de multe ori nu isi modifica datele singure si posibil sa ne trezim cu bebelusi care stagneaza de 3-4 luni la varsta de 7 luni . Deci, nici varsta actuala nu stiu daca e eficient s-o trecem.
In alta oridine de idei, oricum ati modifica lista, dpmeudv e ok. Eu deja nu ma mai uit pe lista aia de muuuult timp. Plus ca deja ne cunaostem destul de bine cu toatele. O mai folosesc cateodata eventual sa mai vad poze noi. In rest...

Cici, ne place tare mult, e muuult mai liniste decat in oras, nu-ti spun ca la monitorul lui alex nu se mai aprinde nici un beculet cand doarme (de regula la bloc era un zgomot de fond continuu si unul din beculetele de avertizare era aprins aproape mereu). iar lui alex vad ca-i prieste tare bine somnul in casuta cea noua.

Eu observ ca incep sa pierd lapticul, mi s-au micsorat sanii mult, incep sa revina la cea a fost inainte de sarcina. Iar alex ma intreb de unde mai trage cate ceva. Ncii el nu mai e interesat prea mult de a suge. Adica trage, dar in 5-8 minute termina cu toata masa la san. Noaptea sta mai mult ca e somnoros si trage in virtutea inertiei, dar ziua nu are stare de nici un fel si-l distrage orice si nu mai reusesc sa-i dau cum o faceam inainte. Plus ca a venit si ciclul... de fapt de vreo 2 sapt. am observat ca regresam i ndirectia asta, paote ca venirea ciclului a fost cauza...sau poate ca asta a fost efectul...Ma rog, oricum sunt foarte multumita ca i-am dat pana la 8 luni. Daca o mai fii si de acum incolo, foarte bine, daca s-o termina in curand nu am de ce sa ma plang decat e aspectul sanilor mei . in rest, alex e sanatos ca stanca...
Multumim pentru urarile de la mult inai, dar am uitat efectiv s-o fac in mesajul trecut. Ce sa mai, ca am uitat si eu ca e ziua lui fi-miu. Mi-am adus aminte citindu-va pe voi, l-am strigat pe sot sa-i spun si nu m-a auzit si apoi in 5 minute am uitat complet.
Mama denaturata

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SCRIU UN MESAJ DE AJUTOR MAI MULT, ...VA ROG DIN SUFLET DACA STITI UN CHIRURG CARE SA FIE SI OM, LA SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU, NU EZITATI, SA MA ANUNTATI, E URGENT, PANA VINERI. Am trecut prin clipe de cosmar, nu pot sa spun decat ca am intalnit un doctor-calau, eu asa il vad, mi-e sufletul plin de durere ca sa mai pot arunca cu pietre mai departe...atata stiu: copilul meu nu merita asa ceva ..se putea face ceva....existau metode, suntem totusi in 2005, nu in epoca pietrei....o sa astept raspunsurile voastre in decursul zilei de maine, adica joi....va implor, ajutati-ma..poate totusi ati auzit de un chirurg bun, un doctor - om, cu suflet in el, nu piatra...
Multumesc cui a citit mesajul, si apreciez orice raspuns..osa fie binevenit...daca pot si am timp, o sa spun maine ce s-a intamplat..acum nu pot, pentru ca as vorbi foarte urat, si vorba IOANEIDU "sunt o doamna"

Multumesc, si ma scuzati daca am scris cuvinte ce v-au intristat, un singur lucru vreau sa stiti: nu am exagerat cu nimic din ce am scris sau am simtit...pe curand...Aaaaaa..si va rog aveti grija de acum,ce doctori va examineaza copilul, sa nu lasati un strain sa .....mai bine tac....NOAPTE BUNA!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Ciao la toata lumea.
M-atzi si uitata de cand n-am mai apucat sa scriu ... da las' ca va aduc eu aminte ... glumeam, dar in ultima vreme oricat m-am straduit nu mi-a ajuns mai deloc timpul, mai am un examen duminica si sper ca dupa aceea sa intru mai des pe aici ca tare mi-e dor de voi.

La multzi ani tuturor bebeilor, sanatate muuulta si putere tuturor mamicilor si sa ne ajute D-zeu sa crestem pui mari, frumosi si sanatosi!!!!
Onitza - m-ai speriat tare cu mesajul tau. Ce s-a intamplat? Sper ca Paul e bine !

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

onitza, am postat mesajul tau la "generale" aici
sper ca vei primi mai multe raspunsuri!

multa sanatate lui Paul

dar de la ce?!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Onitza multa sanatate lui Paul!!!
Cand ai timp si esti putin mai relaxata spunene ce s-a intamplat; ai grija de tine, fii tare!!!

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Onitza, multa sanatate lui Paul. POate ne spui cand ai timp ce s-a intamplat. POate totusi te putem ajuta cumva.

Fii Tare!

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Onitza, fii curajoasa pentru Paulica!
Va si asteptam vesti!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Onitza,Andreap acolo a operato pe Mariuca,si,din cite stiu eu a fost multumita.
E drept ca Andrea pleaca azi la mare,dar o sun eu si iti spun cum se numeste medicul,pe YM.
Multa sanatate lui Paul.
Si apropo de Advantan,noua dermatologul ni l-a recomandat,si bubita noastra tot pe fata era.A trecut in citeva zile (desi o aveam de la nastere si dadusem cu tot ce se putea).

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput