Bebelusi de nov-dec 04 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Sub deschis de Gandacel este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52692" target="_blank">aici ... (la Gandacelu imi deschide ceva "about blank"...)
Nu trebuia insa si precizat CE FEL DE CHIRURG?...
Parca ieri ONITZA zicea ceva de unghii incarnate si aseara plecase ca i se umflasera degetelele lui Paul....???????? Despre asta e vorba ONITZA... nu?
Eu zic ca e important si ce fel de chirurg cauti...
Nu ma duc sa fac precizarea acolo deoarece astept sa vina ONITZA... cu precizari...
Ea a considerat probabil ca noi stim despre ce este vorba...

ONITZA... curaj... cred ca te-a durut sufletul sa vezi o bruta ca pune mana pe Paulica...
Sanatate multa lui Paul si curaj tie... si putere...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza, ce s-a intamplat??? Paul e bine?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

salutare fetele!am ajuns si noi cu bine acasica unde-i tare cald.drumul a fost ok mai ales ca al meu copkil a dormit 7 ore.in rest noutati avem o groaza:pe tati il cam uitase,a facut o fatza cand l-a vazut la aeroport mai mai sa planga,al meu sot se uita la ken si nu-i venea sa creada ce mare s-a facut si cat de mult a evoluat. face pa cu manuta,ii spune papa(mie imi spune mama doar cand este suparat sau plange),merge de-a busilea prin toata casa,merge sustinut de manute si e tare extaziat ,se ridica de tot ce prinde prin casa.astazi i-am coborat patutul la ultimul nivel caci stateam cu frica-n san sa nu pice ca in Ro(acolo mi-a cazut de 3 ori).in rest suntem bine sanatosi numai ca avem probleme cu papica:nu-mi mananca branzica si legume.carnea o vrea doar faramitata cu mana,daca e data prin blender o scuipa.de astazi incep sa-i dau peste sunt tare curioasa cum il primeste.

ONITZA sanatate lui PAUL!

ne cerem scuze ca nu am ajuns in Bucuresti dar a fost din cauza grevei ceferistilor.as fi venit cu un microbuz dar mi-a fost frica de cum conduc soferii aia asa ca am lasat-o balta.
va pupacim si ne mai auzim!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna feltelor, multumsc mult de tot pentru raspunsuri...GANDACICA, FELIS
FELIS, din pacate nu stiu ce fel de chirurg a fost pentru ca am mers la urgente si a venit dr. chirurg care era de garda...
Situatia a fost asa: am asteptat aproape o ora pana a venit, s- a uitat la piciorusele lui si a zis: da, trebuie facuta o pedichiura SIMPLA; ne duce in ploclinica si il aseaza pe pat...pregateste forfecuta stearsa cu alcool alb, d eunde stiu??? ca zis asistenta: o sterg acum cu alcool alb dl. doctor, desi nu era cazul ca e a mea, e curata Ii arat lui Paul telefonul ca sa stea linistit, si incepe o data sa urleeeeeeeeeeee d ese ineca, in 10 min. cat a SCOS CU FOARFECA COLTURILE DIN CARNE, PAUL transpirase de durere si urlat, de era fleasca in cap ...am simtit cum ma prabusesc de durere, nu puteam sa imi revin, pangeam dar ii vorbeam intr-una ca sa imi auda vocea...dupa ce i-a scos de la primul picior, m-am uitat avea degetul plin de sange......si l-am intrebat pe DR. ANDREESCU, nu se poate face o anestezie???? pentru ca eu nu mai suportam sa il vad cum se chinuie, il durea infernal...la care el zice: DACA I-AS FACE ANESTEZIE L-AR DUREA MAI TARE!!!! ...mey, cum sa il doara mai tare??????? preferam de o mie de ori sa ii faca o injectie decat sa il doara in halul asta!!!!! si s0a repetat operatiunea si al doilea era, inebunit, s-ar fi zvarcolit dar nu putea ca trebuia tinut . Cand totul s-a terminat, m-am uitat la Mihai, ca sa dea bani, era palid, el care e barbat, ca i-a zis doc: stati jos ca acum va vine rau, acum picati si sa nu picati pe tare DOAMNE, CE FEL DE OAMENI SUNT ASTIA?>???????
Am plans toata noaptea amintinu-mi de durerea lui Paul , aveam intiparit in memorie urletul lui...acum il tratez cu antibiotic si rivanol...maine dimineata mergem la scos pansamentul, si mi-e groaza, credeti-ma. Ma duc sa ii ffac sa manance, ca e timpul...osa revinmai tz. Va pup dulce.
Aaaaa...la sf, zice doc: DA, A FOST O PEDICHIURA AGRESIVA!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fir-ar sa fie el de net, cand ai timp nu merge.
Vroiam sa le spun (cerem iertare) puiuilor nascuti ieri, si un pentru vecinul Mihaita! Bineinteles si celor care astazi mai adauga o lunisoara!
Onitza, tinem pumnii pentru Paul. Sa stii ca si Ana a facut un panaritiu chiar de Paste, la un degetel la manuta. A copt bine si l-am spart cu o scobitoare, am sters cu tinctura de iod si am pus tetraciclina parca. In cateva ore, nici nu se mai vedea. Si tot asa se umflase degetelul, de se panicase rau sotul iar eu nu am fost de acord sa mergem la spital la Moreni. Acum cred ca a fost mai bine asa, dar atunci eram putin panicata. Noroc cu nasa ca m-a asistat la operatie si ca a avut ea pansamente, leucoplast, iod, rivanol. I-am dat cu toate cele de frica sa nu se infecteze si sa fiu trasa la raspundere.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

doamne onitza ce m-ai speriat cu mesajele tale !!!
ce face paul, cum e? imi pare atat de rau ca a trebuit sa treaca prin asa ceva! dar acum e rezolvata problema ca tot nu am inteles? si chiar nu i-ai zis nimic medicului? eu cred ca nu m-as fi abtinut.
sanatate multa si pupam piciorusul lui frumos de "cumnatel" ca sa-i treaca repede.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza, draga de tine, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta .. Chirurgii astia sunt mai insensibili, iti dai seama cate au vazut la viata lor, si pentru ei durerea si urletele unui bebelus nu mai inseamna nimic ..
Un bebe atat de mic nu ar trebui sa sufere atat.. ufff..... bine ca s-a terminat cosmarul si acum Paul e bine.. Ca stare generala cum e acum? E vesel, mananca?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

m-a sinucis, nu mai vrea sa stea singur deloc, nici sa doarma in patutul lui, nici nimic, numai sa se joace cineva cu el, de parca eu alta treaba nu am
NU MAI STA SINGUR si mai mult decat atat, NU MAI STA DELOC!

tre sa luam un tzarc... ooooooooooooof!

Gindacelu, parc-ai vorbi de Maria mea!! Fetelor, dac-ati stii ce chin am cu ea de un bun timp incoace!! Refuza cu orice chip sa doarma la ea in patut, si, mai nou...nici cu noi in pat nu mai doarme. Concluzia: nu mai vrea sa ma doarma niccum, fratilor! Plinge si miriie, nu vad nici o gingie umflata, nimic. Dr mi-a zis ca n-are nimic, dar eu zic ca are, ca un copil normal nu se comporta asa!
Nu va puteti imagina ce chinuri am cu ea, in ce s-a transformat viata mea de 8 luni incoace, ce zombie am ajuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Onitza, il pupam pe Paul, sa se faca bine, iar tu incearca sa te linistesti, c-acum inteleg c-a trecut, nu? Sanatate multa.
Dar cum s-a intamplat, i-ai taiat colturile la unghiute sau asa, din senin?

La multi ani puiutilor nascuti azi, sa creasca mari si frumosi.

Gandacelu, frumoase poze, superbi copilasi; noi suntem nascuti in aceeasi zi, da de noi mai mult gurita, ca la capitolul "miscari" mai avem de studiat...mult, pana sa-l ajungem pe Ioachim.

Va pupam pe toti si sa aveti o zi frumoasa,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, multa sanatate lui paulica

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput