Copilasi din 1998 (03)
Raspunsuri - Pagina 9
georgiana.david spune:
Azi avem o sarbatorita , Andreea -- alina_antoaneta, LA MULTI ANI!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
georgiana.david spune:
Tot greva este, am stat la stiri pe toate posturile TV ca sa aflu noutati. Negocierile au esuat din nou
tomecica spune:
buna fetelor. spre rusinea mea ca abia acum v-am descoperit. am intrat numai la discutii despre bebelusi.M-as bucura daca m-ati primi si pe mine in clubul vostru.
Numai bine tuturor
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Cary spune:
Bine ai venit Luminita,sa-ti traiasca fetele,asteptam sa ne spui pe ce data e nascuta printesa ta de 7 ani,ca s-o putem pune si pe ea in Catalog.
LA MULTI ANI! Andreea,sa fii sanatoasa,sa ai multe impliniri si mult succes la scoala.
tomecica spune:
Multumesc mult de primire. Adriana este nascuta pe 5 noiembrie 1998.
va doresc o zi buna.
Cary spune:
LA MULTI ANI! Adriana,sa ai parte de multa sanatate, noroc in viata si succes la scoala; chiar daca ziua ta a trecut,DAR sa nu uitam ca INCA suntem in luna noiembrie!
Acum esti si TU trecuta in Catalog!
tomecica spune:
MULTUMESC MULT. SI abia asteapta sa inceapa scoala.
va doresc si voua numai bine si o sa fiu prezenta in fiecare zi ,ca sa nu primesc absente nemotivate la voi in catalog.
tomecica spune:
salut. ce faceti azi ?
nu iesiti la o vorba mica?
numai bine . pupici
georgiana.david spune:
Si eu abia astept sa inceapa scoala. Nu stiu ce sa mai fac cu Ioana atata vreme acasa, saraca si ea e tot mai "sucita' pentru ca nu are atatea activitati cu care era obisnuita cand mergea la scoala. Daca stiam ca sta atata acasa plecam la munte, Ioana toate vacantele le-a stat la Poiana Tapului si cred ca de aceea e si asa sucita ca sta in Bucuresti