Copilasi din 1998 (03)
Raspunsuri - Pagina 5
alessia105 spune:
De inscris poti sa il inscrii la o scoala, dar trebuie facuta o hartie la notariat cum ca incredinteti copilul rudei ( de gr 1 de obicei )ptr educare ...nu stiu exact cum se numeste ,dar un notar sau o secretara de la scola te poate lamurii ...la mine a fost mai usor ptr ca eu cand l-am inscris aveam domiciliul inca in Ro si mai era si tatal lui ..asa ca nu am avut probleme..doar la scoala am dat o declaratie cum ca mama si fratele meu sunt imputerniciti sa ma reprezinte ,iar carnetul de alocatii e pe numele fratelui meu ...dar astea se rezolva vorbind cu invatatoarea personal...
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
Cary spune:
Bine ai venit Alessia.
Promit ca diseara sa modific Catalogul si sa fiti si voi prezenti.
Numai bine tuturor si o saptamana buna va doresc!
Cary spune:
Grupa noastra de voinici a mai crescut cu inca un membru,astfel incat este din nou EGALITATE intre fete si baieti.
katy spune:
Azi a fost ultima zi de vacanta maine incepem scoala...Tocmai am vazut March of the Penguins(La Marche de L'Empereur).Noua ne-a placut mult vi-l recomand si chiar daca e putin trist(nu toti supravietuiesc conditiilor vitrege de la Polul Sud) Anei ia placut mult..Aici ii invata in clasa intai foarte multe despre pinguini asa ca stia deja iar imaginile din film sunt superbe.Nota maxima pt. realizatori!Merita vazut ca si Charlie and the Chocolate Factorie(Charlie si fabrica de ciocolata).Ultimul nu l-am vazut a mers Ana cu taica-su dar eu i-am citit cartea acum vreo jumatate de an si mi-a placut.Ea mi-a spus ca si filmul e bun.
Numai bine
Katy
alessia105 spune:
Cary sarut mana .......Asa a reactionat Sebi cand si-a vazut numele ...a fost foarte fericit ....Multumim mult!
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Cary spune:
Dragele mele sper sa nu-mi simtiti lipsa,caci plec si eu intr-o mica vacanta la mare(vineri acum),dupa care fac o pauza de 3-4 zile si plec intr-o mai mare vacanta de 2 saptamani(incepand cu data de 5 septembrie).
Asa ca pana la revenirea mea,va doresc toate cele bune,Un An bun scolarilor "vechi" si Un Inceput de scoala SUPER "boboceilor"!
Numai bine tuturor!
alessia105 spune:
Vacanta placuta Cary sa aveti vreme frumoasa sa aveti parte numai de timp frumos si sa ramaneti cu amintiri extraordinare!!!!
iuliabr spune:
Cary, vacanta placuta!
Incepem si noi scoala anul acesta. Avem emotii multe (cred ca mai mult eu).
Inca n-am cumparat nimic pentru scoala. In afara de ghiozdan si penar, ce ma sfatuiti sa mai cumpar? Din cate am inteles, invatatoarea ne va da o lista cu cele necesare. Dar pana atunci....din experienta, ce stiti ca ar trebui sa mai iau?
katy spune:
Vacanta placuta Cary si distractie maxima!
Iuliabr, noi aici nu cumparam prea multe rechizite si ghiozdanul e mai tot timpul gol doar o mapa de carton in care aduc foile pe care isi fac teme.Aici nu au caiete pentru teme sau pt. clasa totul e pe foi si pe mine asta ma inebuneste
Dar au si partea buna nu mai cara de ghiozdanele alea grele ca imi aduc aminte ca pe mine ma cocosa cu atatea carti si caiete. cred ca nu mai e asa nici in Romania.Stiu ca in clasa intai le trebuie sigur caiete liniate si de matematica,apoi abecedar (nu stiu cum se cheama acum dar era o cutie cu toate literele cu care construiam cuvinte)si pt. matematica erau vestitele "Riglete"(daca nu gresesc ).Va mai aduceti aminte?Niste rigle din lemn impartite in patrate. Aveau lungimi si culori diferite de la 1 la 10 .Ei dar de atunci sau schimbat multe asa ca cel mai bine sa astepti pe doamna invatatoare sa iti spuna.
Numai bine
Katy