Copilasi din 1998 (03)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu sunt demodata,caci nu imi plac,dar gusturile nu se discuta.
De cate ori vad ceva ce nu apartine "copilariei" ma intreb ce o fi in capul producatorilor acelor obiecte?!?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

LA MULTI ANI! Maria,sa ai parte de multa sanatate,mult noroc in viata si numai clipe fericite alaturi de cei dragi.
PETRECERE FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

"La Multi Ani!" pentru toate fetitele si mamicile cu numele Maria.
Cary ca de obicei nu uiti nimic dar acu' sa recunoastem si fusul orar te avantajeaza...LA mine e seara de 15 la voi e deja dimineata de 16...asa ca de aia o iei mereu inainte.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Trecem si noi pe aici...

Katy ai dreptate cu papusile Bratz...ma bucur ca nu am fata cind le vad asa de mozolite de machiaj pe fata...Nici jucariile de baieti nu sint mai presus...noi nu cumparam monstrii, jocuri video violente si fel de fel de "action figures" care de care mai fioroase.

La carti, eu una n-as avea nimic impotrica la Amintiri din Copilarie dar chiar aseara am deschis o carte noua cu ispravele lui Pacala si prima poveste era intitulata "CUm a omorit Pacala un Popa"...am inchis repede carte si ne-am reintors la Alice in Wonderland.

Acum Nick peste zi citeste ultimul Harry Potter, dar seara mai scoatem favorite: Peter Rabbit, Alice in Wonderland, poeziile lui Shel Silverstein, mai citim Chris Von Allsburg (Jumanji, Zathura) si uite asa ne trece timpul.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Desi este tarziu, va multumesc pentru urarile adresate pentru ziua de nastere a Anei.
Eu sunt tare emotionata ,inca de acum, pentru inceputul scolii. Ne-am luat ghiozdan si penar cu Barbie(pe care le vazuzem inca de anul trecut), iar pentru celelalte asteptam pana ne vom intalni cu doamna invatatoare.
Oare cand au trecut 7 ani? Parca abia o duceam la cresa si plangeam si eu si ea, si iata ca nu peste mult timp incepe o noua etapa in viata noastra.
Voi, cele care incepeti scoala, cum va simtiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Noi sintem deja veterani...Nick intra in clasa III iar Alex la gradinita (kindergarden) asa ca mai mult este de anticipatie cu cine va fii in clasa...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Si noi asteptam cu nerabdare afisarea listelor, cu cine v-a fii in clasa si la ce profesor vor pica.
Mie mai mult imi place sistemul de educatie romanesc - aceiasi clasa ani de zile. Asa se creaza prietenii mai stabile. . .
Mateias al meu intra la clasa 1, iar Elliot in clasa a 4. Nu prea am reusit sa-i fac sa scrie vacanta asta. Hai ca Elliot a mai citit, dar Matei, a devenit foarte creativ cu legos vara asta...

Mai sant 2 saptamani de vacanta!!! Yupi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Ne inscriem si noi......Sebastian Ionut Emanuel ...16.01.1998
suntem in Cl a 2 a la "Liceul de Muzica "George Enescu"din Bucuresti..sectia pian ..anul trecut a fost greu ..colegi noi ,lectii....ore suplimentare ..anul asta speram sa fie mai usor..abia astepta sa inceapa anul sa se intalneasca cu colegii...suntem un adevarat fan Spiderman si al jocurilor pe pc ( numai iarna ..vara sunt altele de facut)...de curand am devenit fratior mai mare si ne luam rolul in serios ...poate chiar f in serios..(acum o luna cred l-am gasit citind si scriind mamicilor de martie aprile 2005)
Acestia suntem noi si vrem sa ne alaturam voua

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Alessia,

voi nu stati in Bucuresti, dar copilul vostru merge la scoala in tara? Intreb numa din curiozitate, ca una din dorintele mele e sa faca baietii un de de scoala in Romania, sa poata vorbii si citi limba fluent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Sebi inca merge la scoala in Ro ...aici eu inca mai am de rezolvat cu actele asta unu si doi nu prea sunt scoli de muzica prin zona decat la cca 100 km si sa faca naveta zilnic e cam greut ( este f talentat si toata lumea ne spune sa continuam..el si-a ales drumul ..noi din fam toti suntem paraleli cu muzica) Sta cu mama si fratele meu si la noi vine in week-enduri ( nu in toate ...dar in vacante este nelipsit, si in momentul de fata e cu noi ,,mai are de stat cam 3 sapt si apoi la scoala )Ar mai fi problema de limba ,olandeza fiind foarte grea si in Ro nu am gasit inca un curs sau mediatator ptr ea ...dar ar invata-o din mers ( la copii e mai usor ...eu inca o invat si imi e cumplit de greu)

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput