Cheile Nerei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaa chiar de un metru si ceva ? chiar se poate asa ceva ...... ? tu le bagi de la tine..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by narancea

aaaaaaaaaa chiar de un metru si ceva ? chiar se poate asa ceva ...... ? tu le bagi de la tine..............

Mai stii, poate de speriata ce am fost am vazut-o de 1 m si ceva...asa ceva

PS: Azi dau o tuica

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nu esti singura, mai toate gagicili la inceput se sperie de ea si de frica o vad de un metru, apoi cind se obisnuiesc............... li se pare foarte mica..... vipera cu corn, de ea vorbeam, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

off topic, da' musai

La multi ani, Clau!

PS. de unde dai tu tzuica, mai? a mai lasat dacu' ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Arborica mama, multam fain de urari!
Mai am tuica, har Domnului, ca dacu n-a prea fost in stare sa bea tot asa cum a promis

PS: NN...Mica mica da' jucausa

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Initial creeata de MadalinaM

Am dori sa nu dormim in cort, ci la cabane sau pensiuni!

probabil ai gasit si tu pensiunea asta
http://www.cheilenerei.ro/ro/pensiunea.html

uita-te si atractii/trasee turistice (http://www.cheilenerei.ro/ro/drumetii.html), chiar daca nu va cazati la pensiunea respectiva, mi se par informatii bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

madalina tocmai mi-am amintit ca mai sunt cateva pensiuni in sasca,nu doar pensiunea cheile nerei care este ceva mai scumpa.celelalte probabil ca nu au pagina web.

este una chiar la intrarea in localitate pe partea stanga ,langa biserica.cred ca este mai bine sa intrebati la fata locului.eu cum stau prin zona iti spun sincer ca nu am da 700.000lei pentru cazare.mi se pare foarte mult(la pensiunea cheile nerei)

vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am auzit ca sunt multe vipere prin zona. Deci atentie!

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa19tm spune:

apropo de informatii eronate:am fost la pensiunea cheile nerei de mai multe ori si pe langa faptul ca este una din cele mai frumoase pensiuni pe care le-am vazut, au si preturi foarte mici;cazarea e 42 de lei pe noapte!!! 700 e cu 3 mese!! asa ca nu mai vorbiti prostii! le recomand tuturor sa mergeti acolo sa va convingeti singuri.

Mergi la inceput