Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

andora - pai la drum de 2-21/2 h eu ma incumet sa vin si cu mitzirica fara probleme.de acum e mare si o duce tati in "rucsac"!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Andora, multumim mult. Tare mult imi place si mie sarafanul ala de blugi, pacat ca nu se vede in poze prea bine ca e super fain.
O sa incerc sa pun mai multe poze de acum, dar nu promit ca cine stie cand o sa mai am timp.

Multa sanatate printesucei si sa ii treaca repede tusea.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

va salutam si noi!
pufy, merci pentru urari! si pupici lui Alesio! ca sipentru toti bebelusii care au mai adaugat o luna, La Multi Ani, ca si pentru mamicile sarbatorite!

Timea, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!

va rog, cine stie la cat timp dupa o cezariana este permis sa ramai insarcinata? si ce se intampla daca e prea devreme?

multumesc
Cali si Menny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

cali -Mie dr, mi-a spus ca dupa un an e ok sa ramai insarcinata.
Nu cred ca se intampla nimic daca e mai devreme,bine macar 6 luni sa fie intre cezariana si o noua sarcina.Dupa un an organismul este complet refacut si pregatit pt o noua sarcina. Opinia dr.-itei mele!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Cali, imi pare rau dar eu nu stiu cat timp trebuie sa stai dupa o operatie cezariana pana sa ramai insarcinata.
Sa intelegem ca o sa vina in curand si cea de-a 3 a burtica cu ochi?

Ana, asa este e destul de inalta bebelina mea. La controlul de 9 luni avea 76 cm, dupa masuratorile pediatrei.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Buna mamicilor !
Cred ca ma stiti fiindca am mai intrat si eu din cand in cand pe aici dar cam rar ce-i drept fiindca nu prea aveam timp cu doi baietei, care mai de care acaparator si bucuclas.
Ne puteti trece si pe noi cu un dintisor si cu unul care va iesi in cateva zile.
Acum pot scrie, sa nu dati cu rosii, deoarece baieteii mei sunt la mama la tara unde le merge foarte bine iar eu am primit cadou de la mama o saptamana de concediu in care voi boteza nepotelul meu de aproape o luna. Ce sa zic, mi-e dor de bebelus si bineinteles si de cel mare dar totusi nici nu mai stiam cum este sa dormi dimineata si ziua cand te apuca oboseala.
Am si eu o intrebare pentru mamicile de baietei. Nu stiu daca s-a mai discutat despre fimoza. La cel mare care acum are sapte ani jumatate la opt luni, dr. de familie i-a desfacut acea pielita dupa care eu o desfaceam la fiecare baita pana la o anumita varsat fiindca dupa aceea nu m-a mai lasat.Acum se spala singur si nici nu stiu daca se mai desface. La Stefan dr. s-a uitat cat se desface si mi-a zis ca pe la un an imi da trimitere la un dr. sa-i desfaca pielita aceea fiindca trebuie mereu curatat acolo. Voi ce faceti cu baietii vostri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Andreea si Doru, ma bucur mult ca ii merge bine sotului si s-a acomodat asa bine! sinteti o familie foarte reusita (am zis sa nu fiti de deochi!)
Aissa, cred ca nu mai are rost sa-ti zic ca totul e in regula si fiecare copil cu ritmul sau. Nu-mi ramine decit sa-ti doresc ca Alexandra sa inceapa sa mearga cit de curind si atunci sigur nu vei avea timp sa te mai stresezi atit
Timea, felicitari pt burtic si multa sanatate, o sarcina cit mai usoara! sper sa se adapteze Mara cit mai repede la gradinita!
Lilia, sa dea Domnul sa fie ultimile 4 luni cu ghips! Curaj, mai e putin!
Ramona, pt efeortul depus, arata foarte bine!
Ellen, e foarte dulcica printesa ta! Sa-ti traiasca!

quote:
Originally posted by iulyp
Isi mai flutura vreun bebe pasaroiu asa? Adevarul ca fara pantalonasi numai asa si-ar tine pasaroiu. Vai ce mama rea sunt

Acum, nu stiu, e bine sau nu, dar eu o las pe Paula in prima jumatate a zilei fara pampers. Si cind o schimb fac pauze cit mai lungi, ca de, am si eu piticii mei, si vreau sa mai respire pielea.
Mai face cineva ca mine?
Mai tirziu, cind se trezeste fiica mea, mergem sa facem ultimul vaccin de pina la un an. Sa ne tineti pumnii!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Ramona multumim...super.....Si tati al nostru intreaba"eu cu ce ma imbrac azi?"sau...."ce imi dai de imbracat?"
si binenteles ca la fel patesc si eu cu hainutele lui Daniel...nu pot iesi din magazin pana nu ii cumpar si lui ceva...chiar daca nu are nevoie de nimic.

Cristina felicitari Alexiei.
Timea sarcina usoara si nastere super super usoara.
Lilia .....nca putin si gata.
Naty....la mine dupa ce ca mi-a mai ramas par de 3-4 dusuri....ma mai "coafeaza" si Daniel mai mereu ...incat ,cred eu, in curand o sa-i fac concurenta lui Sinead O`Connor...dar...Este atat de fericit si rade si chiuie si ...ma sacrific!

Daniel se ridica singurel de jos spijinindu-se de ce apuca(fix sau nu),merge de-a busilea de parca are motoras la fund,cand este vesel zice tata iar...cand are nevoie de ceva ...mama,face pa-pa ,bate "cuba"cu mami,cauta "vrabiuta" pe sus,merge tinut de o manuta ..singur singurel,nu doarme ziua decat RUGAT MUUUULT,face o mie si una de nazbatii pe secunda(nu minut!) si tot asa.Cred ca daca as sta sa va povestesc cate face ...as scrie romane si ....stiti si voi cum este cand ai un bubu mik si neastamparat
Aissa ..nu te mai stresa degeaba.....tu esti o mama foarte buna si tare grijulie(ca toate mamicile de aici) asa ca te rog...lasa fata in pace si nu o mai supara!Cand nu ai chef de mancat ...tu mananci?Doctora mea mi-a zis ca un bebe papa cat are el nevoie.Daca ii este foame ...mananca......sa nu-l fortez ca mai tarziu o sa-mi refuze mancarea si o sa am probleme cu el.Eu ii dau lui Daniel cat vrea...si ai cuvantul meu ca este oki,sanatos, voios ,tare nazdravan si arata bine(nu este nici gras ,nici slab)Grasimea,impropriu spus,nu este sanatoasa.(Eu am cateva(mai multe,acolo)kilograme in plus ...si nu imi este bine deloc).Alexandra arata foarte bine.Sper ca nu te superi pe mine..dar grijile si stresul asta (aoleu nu a papat...)nu fac bine....stiu din experienta.

Fetelor care sunte-ti din Constanta stiti pe cineva care inchiriaza apartament sau vila ceva?si cu cat?

Cum fac sa schimb si eu numarul de dintisorii de la bubu meu...ca avem 6 dintzoci acum......iesiti cu multe maraieli ...dar iesiti!!!!Ma loghez cu mamica de sept-oct...si de acolo nu mai merge nik...

Hai sa va spun ce ii place lui Danielutul meu ...multttt:salata de fructe...i-am taiat maruntel de tot o piersica,o caisa.10 boabe de struguri albi de masa.jumatate de banana,cateva fragute si jumatate de mar......a papat tot.Asta dimineata iar diseara ii fac tot asa doar ca-i pun iaurtel peste...sa vedem daca ii place(nu prea papa iaurt).

Va las ca ....demoleaza calculatorul....o zi frumoasa si pupici

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Va invitam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52718" target="_blank">Bebelusi de septembrie0octombrie 2004 (60)

va pupic !
Sunt intr-o graba de nedescris dar tot nu pot sa las DC-ul in pace.
PA-PA
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare la mamici si la bebici. S-a facut pe aici o zapusealaaa...
Pacat ca n-a fost asa frumos si de dimineata ca mergeam la plaja da s-a limpezit cerul abia pe la 10 fara si era prea tarziu.
Daniver ai grija cu salatele astea de fructe sa nu se strice bebe la stomacel, eu zic totusi ca e de ajuns o singura salata pe zi. Oricum tu faci cum crezi ca-i mai bine. La noi de ex. 2 salate dinastea ne dau definitiv peste cap.
Lilia sa speram ca dupa astea 4 luni scapati definitiv de pantalonasii aia ca tare incomozi mai sunt.printesa
Rodica eu zic ca procedezi foarte bine cu Paula ca o lasi fara pamp. sa ii respire pielea da ea nu face atunci pipi deloc? sau iti sta int-un singur loc si amenajezi locul respectiv cu musama sau ceva similar? Pitica mea si la masaj, mai exact dupa ce-i fac masajul si cd ne plimbam putin prin casa pana se umple cada imi tranteste cate un pipi de zici ca-i stropitoare si imi uda tot din zona respectiva.Eu mai nou ii fac masaj pe jos, intind un cearceaf peste covor si "alerg" dupa ea si de multe ori apelez la tati sa imobilizeze fata ca la cum se rasuceste tare mi-e frica sa nu-i sucesc vreo manuta sau vreun piciorus. Voi cum reusiti sa mai faceti masaj la pitici atunci cd il mai faceti cas eu nu-i mai fac zilnic demuuuult.

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput