Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ellen, nici nu am realizat cand ti-am colorat numele cu portocaliu la mesajul anterior ca am nimerit-o.....Am vazut si pozele tale si tare frumoasa e mandruta ta. Alta calculatorista pe drum, inteleg. Apropo de portocaliu (in poza aia cu costumul portocaliu pe fondul la fel....), mi-am amintit ca eram cu a mea in carutul portocaliu si imbracata la fel intr-un magazin si a venit o vanzatoare la noi si cica: "sunteti imbracati asa, ca guvernul asta nou....."

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de azi.
Timea felicitari pt burtica cu ochisori mici si sarcina usoara si nastere rapida cd i-o veni timpul.
Am uitat ce mai vroiam sa scriu ca ma tipa bebe ca am pus-o in premerg. si nu-i place deloc, prefera sa se ridice pe caun si sa traga de mine si sa stau eu stresata sa nu o lovesc sau sa nu alunece ea pe parchet si sa se loveasca.
In leg. cu ridicatul in fundulet de pe spate nici a mea nu poate, in schim se intoarce pe burta, in 4 labe si apoi in fund sau in picioare daca are de ce se sprijini.
Vroiam azi sa merg la plaja cu pitica da bate vantul si cd e soare cd se ascunde in nori asa ca mai aman ca la cat trebuie sa pedalez pana ajung la plaja si sa nici n-am bafta de soare....
Poate intru dupa-amiaza cd doarme pitica. Fata mea doarme max. 2 ore pe zi intr-o singura repriza si aia trasa de par in conditiile in care se trezeste la 7 dimineata si se culca la 8-9-10 depinde de zi. Mai sunt bebei certati cu somnu ziua?

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

mi-am adus aminte:Ramona felicitari pt efortul depus, tare frumusica si utila treaba ai facut.
Noi acum iesim afara printre blocuri. Pa

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Da ! Fata mea e certata rau cu somnul.
ieri s-a trezit la 10:30 si nu a mai dormit pana la 16. Si atunci a dormit o ora si apoi s-a culcat la 22:30.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Aha deci cu fata ta Ramona se trage fi-mea de sireturi cd nu doarme, se ratoiesc ambele la mos Ene cd il vad prin apropiere si-si tin de 6 sa nu care cumva sa le fure somnul ha?
Mi-am mai adus aminte de ceva: La anul si noi vrem sa mergem cu pitica la munte da anu asta nu neaparat. Noi am mai fost odata prin martie vreo 3 zile si am lasat-o pe pitica cu bunica-sa. Sau inteles super iar noi ne-am distrat super. Nu stiu poate ma considerati mai da eu pot sa o las pe pitica cu una din bunici si sa merg la munte sau cum va fi luna astas cd intra tati in concediu la plaja fara pitica sa ne aducem aminte de vremuri demult apuse si poate rasarite?

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Hai s-o parasc pe fi=-mea. Intre 2 mesaje ii schimbai pampersul si o lasa-i asa fara pantalonasi pt1-2 minuti si gagica si-a desfacut pampersul destul de repede si in 4 labe si cu pasaroiu in vant tot pe picioarele mele ajunsa...
Isi mai flutura vreun bebe pasaroiu asa? Adevarul ca fara pantalonasi numai asa si-ar tine pasaroiu. Vai ce mama rea sunt
Gata de data asta chiar am plecat ca am reuist sa ne imbracam amandoua printre mesaje

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ramona, felicitari pentru link-uri. Dar parca ai zis odata si de link-urile de la mamici.

Si Alexandra mea este certata cu somul de cateva zile si tare ma gandesc ca de acum asa o sa fie.

Aissa, multumim mult. Tare faza cu guvernul .

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

iulyp - si fata mea ar sta numai cu pasaroiu afara daca as lasa-o. Dar eu am un fix cu body-urile. Mereu are body pe ea asa ca nu are sanse sa ajunga la pampers sa il desfaca.

ellen - am zis eu ca nu ma mai trateaza nici un doctor la cat de aiurita sunt.Si eu care credeam ca va fac o surpriza!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ramona, stai linistita. Pentru unele fete chiar a fost o surpriza.

Bebelina mea nu si-a scos niciodata singurica pampersul si nici nu as vrea sa il scoata singura inca, dar si eu am fixatia cu body asa ca poate din cauza asta nu a reusit

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor si sa cresteti mari voiosi si sanatosi, bebicilor care au mai facut o lunisoara!!!!Ana, ma bucur ca si voua va plac intepaturile varfului, pai sa veniti la Moldoveanu sa vedeti ce doare intepatura. Referitor la mers de manute/subsuori eu as vrea ca si Uca sa mearga ca Stefanutz singurica dar nu merge decat daca o tin eu sau daca se tine de ceva sta pe loc... Asa ca eu zic ca ai un flacau ambitios si independent care vrea sa mearga numai singur! Varul meu cand era mic orice facea spunea "singurel-singurel" ... Ciresele i le-am dat pasate din compot (fiertura) cu iaurt sau cu altceva.
Pufy merci mult de tot pt retete!!!!!!! Eu ma tot gandeam la cum sa ne vedem la Arad si as vota pt un parculet pe faleza Muresului, ce zici? Ca o sa vina si nasi-mea cred cu copiii de 8/13 ani si sa aiba ocupatie... iar pe strand taaaare as merge, sa vedem, insa nici nu putem sta f mult.. Eu abia astept sa ne vedem oricat si oriunde !!!!
Ramona traseulnu e de alpinisti ci de oraseni dornici de frumos. E cam asa: Avrig - Poiana Neamtului (14km) - Cab Barcaciu (2h) - Cab Negoiu (2,5h) - Vf Negoiu - retur. Promit sa ilustrez si sa detaliez oferta, dar pana atunci va invit sa vizitati site-urile cabanelor in discutie http://www.barcaciu.ro/ si http://www.negoiu.montrek.ro/ Imi pare rau ca n-ama cum timp dar promit mesaj detaliat Felicitari pt linkuri , arata super!!! Si chiar avema nevoie de asa ceva!!!!
Haha, cu "nu-mi trebuie" e si Miti al meu, daca nu-i iau eu nu-si ia nimic decat cand chiar nu are deloc-deloc, singur niciodata, doar tras de mine.. recunosc ca imi cam place si mie la cumparaturi.. Sa porti sanatoasa lucrusoarele si tu si Loreema!!!
Iulyp facem gasca mare la munte, da? Ar fi super !!!!!! Eu sunt pentru propunerea cu muntele la anul cu tot cu bebei maricei!!!!!!!! mAI PASAROIUL SI LA NOI VREA SA ZBOARE LIBER MEREU.. Cand ii pun Pampersanul de oftica rau...
Moss pai felicitari muuuulte Alexiei! E super gagica, normal ca trebuia s-o vedem in Superbebe!
Lilia sa fiti curajoase si sanatoase cu pantalonii noi... NUmai Dumnezeu stie cand se indura sa faca o minune.. hai sa ne teleportam undeva in viitor peste vreun an si o sa vezi cum o sa zambim privind maimutelele cum se alearga prin parc...
Naty se vede ca-s nascute in aceeasi zi ca si Gogo pisca si traghe de par de numa-numa. Doar ca atunci cand smulge vreun fir de par se uita asa la el si eu chiar daca nu sunt atenta o vad ca se uita lung la poumnisor si i-l iau.
Andreea pai tocmai tiza mea sa lipseasca de la munte? Lasa ca veniti voi...
Ana acum am vazut si pozicile cu speculantu', sa scapati si voi odata de santier si tinem pumnii ca vad ca a ainceput sa se usuce betoanele!!!!
Ellen ai o printzesa vesela tare, ia sa pui tu poze mai des s-o vedem! Si ce sarafanel de blugi avem mai-mai-mai!
TIMEA FELICITARI !!!!!! Sarcina usoara si sa stii ca vestile astea ma bucura mult, deh, nostalgia asta.... Sa treaca greturile odata si sa vedem bebe mic la eco!

Mai noi de ieri suntem cam ragusite si tusim (tuse productiva) si mergem acum la dr sa vedem ce e..si ce luam... Asa ca va pupam si nu mai stau acum.. si scrieti mai usurel mai ca mi-a luat o juma de ora numai sa citesc ... o zi nu mi-a mers netul si am pierdut sirul!
Pupici si sanatate la bebici!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput