Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Fetelor uitati-va pe prima pagina si spuneti-mi daca acum va place.
Sa nu da-ti cu rosii pt ca nu v-am intrebat,Am vrut sa fie o surpriza.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Ne mandrim cu 8 saptamani de sarcina, greturi, somn, tot tacamul... cu Mara n-am avut nici un simptom in afara de burta care crestea si aciditate la greu:)

Aissa stai linistita ca ritmul fiecarui copil este taaaare diferit... Mara acum 2 sapt. nu se ridica singura decat rar...acum are arcuri la picioruse:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Ramona, multumim @!

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Offf! Imi pare tare rau dar numai pe la ore d'astea mai apuc si eu sa intru la calcutor si pe deasupra mai si lucrez la el...noaptea.
Imi pare tare rau dar nu am apucat sa citesc tot din urma, poate maine...
Noi suntem bine, imi e si jena sa va spun ca Dani mananca de rupe, cand vad ca unele dintre voi aveti probleme. Dar va doresc din tot sufletul sa manance bine si puii vostrii.

Am citit de paine prajita. Mie imi e tare frica sa-i dau, ca poate musca mult si se ineaca. Eu inca ii fac si crema de legume la robot. Paine nu i-am dat decat odata vreo' 2 inghitituri.
In schimb i-am dat si eu branzica Fagaras, ca am auzit la voi ca este bune. Si a mancat din prima juma de cutie, ca nu am vrut eu sa-i dau mai mult...Tare ma bucur ca am renuntat sa-i mai fac eu branzica...
Ziua ma gandesc sa va intreb si sa va povestesc o groaza de lucruri, dar cand reusesc sa intru pe DC sunt prea buimaca sa-mi mai aduc aminte ceva. Poate maine...

Aissa, eu stau pe Pricopan, str care face legatura intre Dunavat si Telita, deci cred ca ai trecut de multe ori prin fata blocului. Sigur trebuie sa ne vedem. Ce a zis sotul tau? Il cunoaste pe al meu? Imi pare rau, dar pt mine este departe parcul de la Sebastian, asa ca scrie-mi un PM cum crezi ca ne putem vedea.

Va pup pe toate, cheauna de somn.

Mergi la inceput

Somn usor fetelor!
Ca noapte buna nu cred ca mai am cui sa-i spun. A ba fetelor de "afara".
deci fetelor care sunteti departe Noapte buna!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Vai Ramona ce surpriza ne-ai facut... Multumim din suflet
Chiar abia astept sa mai citesc si eu ce faceam cand eram
Timea chiar ma intrebam pe unde esti? Te intrebam de dintii Marei, dar am inteles din raspuns. Sarcina usoara si multa sanatate
Pe unde o mai fi Davina?

Noapte buna (apropo... multumesc Ramona :)) noi inca iesim afara, ca e 7 seara :)

Sanatate si

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

Timea felicitari pentru burtica!Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!

Ramona si multumim de linkurile cu mamici.acum am deschis primul(adica numarul 9) si chiar ma uitam ce multe mamici nu mai scriu..!

Eu sunt obosita de nu mai pot.l-am luat in pat sa suga pe bazuc la 6.si am adormit langa el.la 7 m-a plesnit cu palmuta peste fata sa ma trezesc.nu mai avea chef de somn....offf ca mare strengar mai e!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

'Neata!!!
Eu sunt chiauna.La ora 2 i-am dar fetii sa suga si la ora 8 mi-a dat desteptarea.Mai dormea dar a uitat tati sa ne pregateasca biberonul azi dimineata.Si a trebuit sa ma trezesc sa ii fac eu .

la "Mamici" nu am gasit restul capitolelor.Poate ma ajuta Oana si de data asta.si daca mi le da le pun si pe acelea.

Apropo ieri mi-a venit jumatate din comanda de la Buburuza printre care se numara si o canuta cu pai de la Farlin.A invatat imediat fata mea cum se foloseste si e fff incantata de ea.Nu ne mai chinuim cu cea de la BFree.Astept sa mai vina azi Recipientul pt lapte praf pt ca daca nu am baut lapte praf pana acum nu am luat.Dar maine dimineata la ora 3 plecam spre Cugir si ne trebuie neaparat.
chiar sunt curioasa cum se va descurca fata mea la un drum asa lung.

Mergi la inceput

la multi ani!

Tristan

Alexandru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata tuturor.....de la plangacioasa grupului
Sa o luam pe rand.
Timea sarcina usoara si sa treci cu bine de perioada de greturi si sa ai un bebe voinic si sanatos!
Loreema, arata foarte bine listuta, multumim. Abia astept sa am timp sa citesc si eu capitolele de dinainte de a ma alatura fetelor de aici.
Ana, acum sunt cu 2 albume deschise, al tau si al lui Ellen. Eu cred ca electronist o sa fie baiatul tau la cat e de interesat de fire. Si ce pozitite misto de somn are.....
Irina, da, il stie sotul meu pe al tau (Cristi, nu?) si stiu si pe unde stai. Si sunt sigura ca daca ii arati si tu poze de-ale lui o sa il recunoasca pe al meu. Trebuie sa ne vedem, tu iesi acolo, printre blocuri, inteleg?
Ellen, dupa ce termin pozele Anei o sa le savurez si pe ale voastre...

Fetelor, va multumesc inca o data pentru intelegere. Eu oricum am impresia ca e un copil in limite normale, dar uite ca tot ma enerveaza cate o reactie de genul: "pune-o pe jos!" sau "nu are nici un semn ca vrea in picioare?" chestii de genul asta, lucruri auzite numai ieri in parc....
Of, exploratoarea sefa e iar prin dormitor.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput