Efect glow - Preview
Raspunsuri - Pagina 8
madau spune:
Felicia da intensitatea mai mica la culoare, cred ca 3-4 ar fi Ok
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Am dat si tot nasoala e. Eu vreau verde deschis
Pe de alta parte nu mai am puncte.
Chiar nu se poate renunta la glowul asta?
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
admin..daca te rugam sa pui o optiune de PREVIEW cerem prea mult???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Fetelor, eu sunt in ceata: exista vreun raspuns la intrebare?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
annitha_cl spune:
Eu am Steel Blue intensitate 8.....chiar sunt curioasa sa vad cum se vede...
copilul meu
alte poze
Cristina 12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
rhoneea spune:
Io am light-blue intensitate 4 si a iesit albastru cu tenta de bleu...as fi vrut mai mult...
Camy esti cea mai tare,nici cu lupa nu distingi
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Gabbriela spune:
mie imi place tare al tau... e discret.. e ca o mica stralucire nocturna...
quote:
Originally posted by rhoneea
Io am light-blue intensitate 4 si a iesit albastru cu tenta de bleu...as fi vrut mai mult...
Camy esti cea mai tare,nici cu lupa nu distingi
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
kristinutza spune:
eu am ales la inceput un albastru, dupa ceva timp am zis sa ma fac verde. si a iesit cel mai urat kkniu posibil.
deci nu stiu la altii cum e, dar la mine s-au suprapus culorile, s-au combinat, s-au...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
numeioana spune:
Steel blue, intensitate 6. Mi se pare cam intens, dar am puncte sa-l schimb de 5 ori...
Ioana
22+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clau07 spune:
Mi-ar fi placut sa gasesc subiectul acesta inainte de a alege efectul glow. Nu am putut sa vad ceea ce iau si acum nu imi place deloc rezultatul. E prea inchis , as fi preferat sa fie un bleu nu asa intens.
As putea sa-l schimb sau sa renunt la el?