Efect glow - Preview
Raspunsuri - Pagina 9

clau07 spune:
Din pacate nu mai am puncte. Trebuie sa astept sa fac inca 600 de puncte ca sa pot sa-l aschimb?

elyanne spune:
Eu nu mai vreau deloc. Chiar nu se poate?????
In afara de faptul ca nu exista un preview... macar sa existe in lista obtiunea 0 ... dau si puncte... numa' sa scap de el... cine m-o fi pus...
Bine ca acum e cat de cat ok. Dar prima oara il pusesem un rosu aprins
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Priscilla spune:
Santeti mortale/i
Mai-mai sa trezesc si fata de cat am ras,noroc ca eu nu am cum sa cumpar
(inca).
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

april spune:
eu am un talmes-balmes.....mai intai pink 1....apoi bleu 2, apoi orange 2, apoi purple 3....arat ca naiba.....cum as putea sa scap de taote astea si sa revin la 0 (stiu ca nu este optiunea zero insa nu s-ar putea rezolva pb asta?????) dau si 1000 pct pt asta

april spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Eu nu mai vreau deloc.Chiar nu se poate?????
In afara de faptul ca nu exista un preview... macar sa existe in lista obtiunea 0... dau si puncte... numa' sa scap de el... cine m-o fi pus...
Bine ca acum e cat de cat ok. Dar prima oara il pusesem un rosu aprins
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
tu macar arati cat de cat bine, as vrea si eu macar atat, dar daca mai adaug ceva cred ca iese o ciulama

M&M spune:
Mi-am ales si eu light- blue, intensitate 5. sunt curioasa ce a iesit, caci am mai schimbat de 2 ori pana acum...
Cristina 16+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

M&M spune:
Chiar imi place cum a iesit...
Cristina 16+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"