Oltencele, poftiti la povesti! (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Iubitele mele, n-am prea reusit sa mai intru pe net si mi-e fost tare dor de voi.

Am mers si noi un weekend la mare, dar David n-a stat pe plaja decat dimineata si seara, asa ca nu ne-am bronzat si nici in mare n-am intrat ca erau alge si gonghite din alea piscatoare.

Am facut si vaccinelul de la 4 luni si a fost super ok, nici-un simptom secundar. Davidel are 7.300 g si 65 cm acum 2 saptamani. Toata lumea zice ca arata ca de 6 luni. Deja stam mai mult in fundulet, dar nu singur pt ca alunecam in nas si vrea sa stea chiar in picioare si vorbim toata ziua si tipam. Cred ca-n scurt timp ne apar dintisorii ca roadem tot ce prindem.

Nu ne-am mutat inca pt ca actualii proprietari stau pana la sfarsitul lui august, apoi pana zugravim, cred ca ne vom muta prin octombrie.

Rodica, vreau si eu flori, daca nu le-ai aruncat. Saptamana asta stau in Craiova si poate ne vedem.

De fapt poate ne strangem mai multe intr-o seara, ce ziceti?
Astept propuneri.

Va pup si sa aveti un weekend de vis.

Mihaela si bebe David Andrei (18.03.2005)

Poze cu comoara noastra: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/album?.dir=cd29&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

da nu ne putem stringe mai multe in septembrie, in jur de 15? as vrea si eu sa va cunosc live!!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Salutare fetelor. In sfarsit am terminat cu totul camera bebelusului, am sters fotografile vechi, am pus noi, facute aseara, dupa ce a fost totul gata. De acum pot sa spun ca sunt pregatita pentru intalnirea cu bebelusul meu drag, dar sa nu vina mai devreme de 37 saptamani.
Azi dimineata, in timp ce pregateam micul dejun, mi s-a facut rau. Mi-a venit ameteala, m-am umplut toata de apa din cap pana in picioare si parca mi-a venit si sa ma duc la toaleta. Bine ca era sotul acasa. Acum stau in pat, activitate care imi ocupa o mare parte din timp, chiar si cand fac treaba, fac pauze destul de dese. Bebelusul meu sughite de cel putin 2 ori/zi, vad ca se pregateste intens pentru respiratie. Abia asteptam sa mergem la doctor miercuri, sa vad ce-mi mai spune.
Valeria...prin ce ai trecut.. eu cred ca faceam cu nervii pana dimineata.
Deeapui, ai o burtica foarte frumoasa, sarcina usoara si fara probleme in continuare.
Bertha, foarte frumoase pozele iar Darius este frumos foc, parca este din revista. Abia acum le-am vazut si eu.
Miha, am vazut si pozele voastre. Davidel este foarte frumos, nu te gandesti sa deschizi cu Bertha o agentie de fotomodele pentru copii? Luati legatura si cu Cornelia, Alexndra are deja o reclama "profesionista" pentru Colgate. Se vede treaba ca Sever este un tatic tare mandru de baietelul sau.
Va pup, eu am din ce in ce mai putina rabdare, sper sa ma ajute Dumnezeu sa o scot la capat cu bine.

Oana D - saptamana 35

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

pistachio, tu ai fost la henri coanda sau la balcescu? marius este inca profesor la coanda...am salvat o poza cu voi trei, sa i-o arat lui marius...:)
oana, multumesc pentru urari...am admirat camera lui bebe si-mi place ft mult patutzul..e asa vesel!

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

andreea, in coanda!
eu n-am mai fost prin vechiul meu liceu de cand am terminat(in 2000...)
la anu' cand vin acasa, in romania, trebuie sa ajung neaparat!
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

La multi ani frumoasa Oti , sa cresti mare sanatoasa sa fii cuminte si ascultatoare, sa ai grija de surioara ta dulce, sa iti iubesti parintii si toata viata ta sa fie numai bucurii si cer senin.

Mami si tati am mai spus dar va urez si aici multe bucurii alaturi de fetitele voastre si astazi petrecere frumoasa.

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Oti! Iti dorim sa ai o copilarie de vis, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Parintilor tai le dorim sa fie sanatosi si sa se bucure de printesele lor iubite!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Sper sa se mai puna si urarile noastre scumpei Oti: LA MULTI ANI sa cresti mare si frumoasa.

Pupici parintilor si fratioarei si o asteptam pe Doris printre noi cat mai curand.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Doris, sa-ti traiasca scumpa Oti! (I-am lasat un mesaj de felicitare si la subiectul deschis la "Evenimente".)

Ciufulet, pe unde mai esti? Ce mai face nazdravanul tau?

Chatonel, va sa zica te duci in Oltenia cand se face mustul?

Oana, hai ca mai ai putin! Ai grija de tine si odihneste-te cat poti.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Fetelor gata a venit concediul! doua saptamini sunt libera la mare (nu chiar 2 dar vorba vine).

Pupicei si numai bine!
Daca vreti sa vedeti ce poze faine avem de duminica de la Tg Jiu va invit sa le vedeti!
http://community.webshots.com/album/412305697CiKXNF

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput