Oltencele, poftiti la povesti! (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Rodica P spune:
Marieta multa sanatate puiului tau. Cel mai groaznic pentru o mamica e sa aiba puiul bolnav. Te putem ajuta cu ceva? Merg la umanitare sa citesc.
Chatonel ma bucur ca vrei si ca mama ta e iubitoare de flori. Uite cum facem eu ma angajez sa sadesc cite un pui de kalanchoe din fiecare culoare in paharele de plastic si pina vii tu sunt deja prinse si numai bine pot fi tranplantate in ghivece. Sunt soiuri frumoase eu am cumparat planta mama de la florarie, si am alb (care e preferata mea) rosu, portocaliu, violet-ciclam, si roz.
Violetele sunt violet. Tu trebuie sa promiti ca nu le lasi fara stapin .
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
camelia72 spune:
Marieta,sunt alaturi de tine,ma gandesc tot timpul la voi,pupici lui Claudel si sper ca va fi bine.
Rodica,vreau si eu kalanchoe,poti sa-mi opresti si mie cate un pui din fiecare culoare?
ciuf spune:
Salutare,
uite mai trecem si noi pe aici, dar lenea e tare mare.
Fetelor, am tras o spaima aseara de am zis ca nu o sa-mi revin.
Ieri am tot umblat pe la magazinele de mana a doua de mobila sa-mi iau doua noptiere pe care sa mi le reconditionez cum imi pofteste inimioara.
Eh si uite ca le-am gasit, le-am bagat chinuite rau de tot in masina si via acasa. Intre timp am mai plecat de acasa, iar seara s-a apucat tata sa se uite prin sertarele noptierelor si, ghici, ce gaseste: o capsula cu dioxid de uraniu. Citesc pe pachet si ma cutremur: folosit pentru reactoare nucleare, energie electrica, etc. Intr-un cuvant: radioactiv. Nici nu am citit tot ce scria pe el, ca am inceput sapaturile pe Google. Si m-am infiorat de ce am citit. Nici nu stiam ce sa fac, pe cine sa sun, sa telefonez la 911, eram disperata. Si pana la urma mi-am amintit ca o romanca a terminat Fizica Atomica si lucreaza cu radioactivi. Asa ca am sunat-o si nu prea i-a fost clar ce i-am spus. Oricum m-a sfatuit sa-l scot afara, recipientul, undeva sub un metal si ca a doua zi va veni cu aparatul de masurat radioactivitatea si ca-l va luat la ea la serviciu sa-l arunce la gunoiul nuclear.
Asa ca am stabilit sa vina dim. la mine acasa.
Mai fetelor si toata noaptea nu am dormit. Parca ma luase durerea de burta, pe mama capul, iar pe tata mana. Mai lipsea Luca. Ca el saracu nu putea spune. Cine stie ce l-o fi deranjat si pe el. Si numai ganduri negre pe capul meu. Cum ca ne imbolnavim cu totii, macar copilul sa fie bine. Nici nu-mi pasa de mine.
Asa. Si toata noaptea crampe la burta, palpitaii, stare de voma, ce sa mai, noapte alba. M-am ridicat din pat obosita, parca eram batuta.
Si... vine fata dim. cu instrumentul de baza si .... niica. Nici urma de radioactivitate. 0. Asa ca toata sperietura mea s-a dus. Parca imi placeau acum noptierele (ca le injurasem toata noaptea), viata era frumoasa, vedeam soarele pe cer. Vai de mine si de mine.
Se duce fata la serviciu si-mi trimite e-mail sa-mi spuna ca vestitul pachetel era "simulated", o simpla mostra de plastic. Uffff (de usurare, n-am emoticonul pentru asa ceva).
Schimb subiectul. Am terminat picturile si ma declar multumita de rezultat. Palmierii cam chinuiti, dar deh, nu sunt o mare artista.
Acum ca am terminat camera lui, ma pot apuca de noptiere. O sa fac poze before si after. Si dupa aia, ma apuc sa vopsesc camera de jos, cea de oaspeti.
Si uite asa o sa fiu ocupata cat stau ai mei aici.
We placut tuturor, copiii sa va fie sanatosi si sa auzim numai de bine
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
deeapui spune:
am apucat sa scriu si la subiectul trecut, dar scriu inca o data si aici:)
eu nu am mai intrat de mult pe aici..am fost super ocupata cu nunta, cu bebe-ul care da din craci tocmai acum ...ca sa nu ma vorbim ca si la servici a fost nebunie..a trebuit sa fac pe profesoara cu tipa care ma va inlocui cand intru in prenatal...ce mai..o nebunie..
oricum, pe link-ul de mai jos gasiti poze de la nunta si poze cu bebe din burtica...
oana0204..ma bucur ca ne intalnim si pe aici :)
bebe alex la purtator
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
pistachio spune:
andreea,ce coincidenta!
pe sotul tau,marius il cunosc!a fost profesor la mine-n scoala!nu stiu daca-si mai aduce aminte de mine!eu sunt anita!
ce coincidenta!
felicitari pt nunta si pt bebe!
e baietel si o sa-l cheme alex? pe baietelul meu il cheama tot alex!
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
camelia72 spune:
Dragi mamici,voi va lasati copiii sa priveasca la tv.?Mihaita este dependent de tv.,noi mancam,ne imbracam,stam linistit numai la tv.,reclamele sa traiasca altfel mami nu s-ar mai duce nici la wc fara copil .La voi cum este?
pistachio spune:
camelia,noi nu-l lasam sa se uite la tv prea mult...
se uita la desene cateodata si cu noi la stiri cate putin...
s-a obisnuit asa si nu avem treaba cu el!
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
camelia72 spune:
Va rog sa urmariti la ora 13 pe OTV emisiunea "OAMENI CARE AJUTA OAMENI" si haideti sa incercam sa-l ajutam pe Claudiu,are mare nevoie de noi!
bertha spune:
Fetelor, cu intarzierea de rigoare am reusit sa termin de pus pozele in albumul "la mare", link-ul de la semnatura. Din pacate, cele mai reusite poze lipsesc, am evitat sa le pun pe cele nud, mai multi mi-au zis ca nu-i tocmai indicat. Asa ca le puteti vedea in varianta cenzurata (si decenta).
Darius a fost de milioane la mare, s-a acomodat mai repede ca noi, dormea bustean, manca precum un lup si alerga toata ziuica, oboseam si eu si Lau alergand dupa el, si el nimic! Pot sa va spun ca ne-am rugat la mare din tot sufletul sa traiasca toti descendentii alora care au inventat caruciorul si scaunul de masa, ca fara ele nu stiu ce faceam. Bietul carucior, zilnic a carat ca un magar un sac de forme de plaja, plus o ditamai sacosa cu prosoape, biberoane, pampersi, servetele umede, stiti voi ce presupune dusul la plaja cu un bebeloi. De scaunul de masa ce sa mai zic, daca nu era el, unul dintre noi trebuia sa stea afara cu narodul! Si-asa ne cunostea tot restaurantul, ca nu-i tacea gura decat cand manca, altfel, nu putea sa treaca cineva pe langa masa noastra ca el imediat il acosta cu strigate de bucurie, ziceai ca-i cunoaste pe toti turistii de cand lumea!
Pe plaja era neobosit, facea ce facea si fugea in apa, abia il scoteam, cu urlete si tipete, ziceai ca-l taie cineva!
Sa va povestesc cea mai mare nazbatie: intr-o zi statea ghemuit langa galetusa cu apa, f cuminte, cum nu se intampla decat f rar. Am zis, hai sa-i fac poze daca tot sta asa linistit! I-am facut eu cateva poze, apoi s-a mutat in partea opusa a galetusei, se juca in continuare cu manutele in apa f cuminte. Cand ma uit mai bine, doua "gramajoare" una unde statuse inainte, una chiar sub fundulet. Exact cand le-am vazut eu, el s-a si ridicat, a calcat exact langa ultima si s-a repezit spre cea dintai! Am tipat: Lau, prinde-l si a reusit sa-l apuce exact cand era sa calce in ea. Am scos punga repede, eram pregatita ca aia care plimba cateii prin parcuri, si am strans totul. M-am intors de la gunoi si m-am dus in apa sa ma clatesc asa de forma, oricum nu atinsesem nimic. Tati s-a asezat relaxat pe cearsaf sa fumeze o tigara dupa incercarea grea prin care trecuse si Darius se juca cu niste scoici. Cand ne uitam mai bine, dupa vreo 5 min, el mai facuse un kk, pe care acum il mangaia cu ambele maini, adica il trecea dintr-o mana in alta Ia-l repede, spala-l pe maini, el tipa ca-l intrerupsesem, radea lumea pe plaja ca la circ de noi!
Ca o concluzie: dragi parinti care ezitati in a pleca in concediu cu copilul de 1 an, lasati deoparte toate gandurile negre si fuguta la mare sau la munte! Nu e usor, dar nici f greu, insa cand il vezi ce fericit e, uiti si ca nu faci baie ca inainte, si ca ai burta alba-alba pt ca n-ai stat nici 10 sec intins pe spate (de fapt nici pe burta) sau ca tu intri in camera seara cand altii ies!
Va pup si sper sa reintru repede in "circuit"!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze