Oltencele, poftiti la povesti! (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Tot pe webshots mi-am pus si eu pozele dar cand sa le pun in album imi da eroare de format.Am sa mai incerc,trebuie sa-mi gasesc timp,acum sunt cu mafi in spate si bate in taste.
Va pupik !

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

Mergi la inceput

Salutare!
Am intrat sa semnam condica si sa va anuntam ca...in sfarsit,am reusit sa punem pozici .

[url=http://community.webshots.com/user/camelia72]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Camelia, am vazut pozele voastre, bine ca ai reusit sa faci albumul, sa-ti vad si eu minunile de copii!
Ai doi copii superbi, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! Esti o mamica fericita cu asa o pereche!
In alta ordine de idei, mare curaj ai cu patutul ala! Si Darius a avut unul identic si am renuntat la el la 8 luni. Se ridica in picioare si se apleca peste el, incat putea oricand sa aterizeze in cap. Dar, inseamna ca Mihaita al tau e mult mai cuminte!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Gata Bertha m-am prezentat la apel!!!

In primul rand va multumesc din suflet la toate pt. urari!! Multi
Am avut o tentativa o dta sa scriu dar pan am citit -aproape tot- pna sa scriu mi s-a sculat ingerul si am lasat pe alta data.Dupa cum bine banuiti sunt extrem de ocupata.Ingerasul meu este destul de cuminte,doarme si noaptea -se scoala la 2,30/3 ore sa pape si apoi iar somnic.A fost mai greu in primele 2 nopti cand ne-am acomodat si n-am dormit toata noaptea dar acum e OK.Ziua mai stam si cu ochii in tavan vreo 2/3 ore,mai avem si colici dar nu chiar asa de rai-sper sa ramana asa.
Inca ma simt obosita dupa operatie,dar sper sa ma refac cat mai repede.Avem singuri gerija de el-al meu sot e in concediu pana luni ,dupa aceea raman singura cu Bubu.Mama vine doar seara sa-i faca baie,dar sper ca de sambata sa fiu in stare sa incep sa o fac tot eu si pe asta.

Cand mai am tipm mai intru sa va mai povestesc.

Rodica LA MULTI ANI pt. Stefan,chiar daca e cu intarziere.Sa creasca mare si cumine!!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Lipsa mea a fost justificata.Am fost in concediu bineinteles cu David si sotul la mare,in Jupiter,o saptamana.Totul a fost super.Nu am apucat sa mai citesc din urma.Luni incep serviciul si o sa intru sa va povestesc mai multe.

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Fetelor, ati vazut ca a nascut Oana un baietel, Andrew Justin, in dimineata asta???
Sa fie sanatos si sa le aduca numai bucurii.
Oana, refacere grabnica!
Anda, ca tot is la capitolul asta, felicitari pentru puiul tau. Stiu ca nu am apucat sa te felicit ca nu am mai intrat de mult pe aici. Sa fie un pui cuminte, cu multa sanatate si sa va incante zilele.
Rodica, la multi ani pentru Stefan. Sa aiba parte numai de bucurii si sanatate.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Andrew Justin,sa cresti mare,sanatos si sa-i bucuri pe parinti!
Oana,sa-ti traiasca minunea si sa fiti fericiti,sanatate maxima si asteptam vesti de la voi!
Bertha,multumesc mult,chiar sunt fericita si norocoasa in acelasi timp.Si Darius e un dulcel.Vad ca deocamdata pe Mihaita nu l-a tentat saritura in cap din patut,ne-am gandit si noi la asta dar suntem cu ochii pe el,de curand i-am legat o sfoara ceva mai sus sa nu se poata ridica.
Anda,asteptam vesti,cum a fost,cu cine ai nascut!Pupici juniorului, sa fie cumintel si mancacios!

[url=http://community.webshots.com/user/camelia72]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bun venit pe lume Andrew Justin, sa fii sanatos, norocos, sa ai o copilarie minunata si o viata plina de bucurii!

Oana, sa-ti traiasca bebelusul, si tu sa te refaci fff repede, sa ne povestesti amanuntit despre el.

Anda, bine ai revenit, te intelegem perfect ca nu ai timp, inca n-am uitat oboseala de la inceput. Las'ca peste o luna-doua o sa fie muuuut mai bine, mai ai timp si de-o taina pe net! Pupam ingerasul! Si pe tine, chiar daca n-ai pus poze, vrei sa ne tii in suspans!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Buna fetele, scriu si eu repejor un salut pentru voi. In 10 min trebuie sa ma duc la serviciu, da, sambata...
Bertha, am intrat pe albumul vostru de la mare. Doamne ce copil frumos ai... Pun pariu ca toata lumea se uita dupa el pe plaja. Si il imbraci super modern. E copil de revista ce mai... Si nici tu nu te lasi mai prejos cu asa o silueta dupa o nastere
Chiar mi-am propus sa intru sa va mai vad copilasii cand am timp.. L-am mai vazut pe al Rodicai... F frumos... Vreau si eu unul cum aveti voiiii...
Va pupacesc.. Can vin de la serviciu am sa intru sa mai vad copilasi
Mama, si cand ma gandesc ca pe 9 am ex pt permis si nu am apucat sa mai citesc chestionarele Nu stiu daca voi aveti permis dar eu ma chinui sa il iau. Am mai avut pe 17 ex, am luat sala si am picat la oras. Si cu banii in buzunar Nu stiu cum sa fac sa nu am emotii atunci. Dupa ce a intrat in masina politistul m-am pierdut complet... Am plecat si cu frana trasa Cred ca am sa iau un calmant ceva dar nici nu stiu de care ca nu am luat niciodata.
Cand va vad pe voi care sunteti intr-adevar ocupate nici nu stiu ce sa mai zic. Ca mie mi se pare ca e sf lumii cu permisul asta. De-abia am reusit sa fac scoala din cauza serviciului. De trei saptamani plec la 8 sera de la serv, nu am mai reusit sa citesc nimic

In fine cred ca sunt cam off topic, dar ma mai plang si eu un pic ca am fost cam stresata in ultima vreme...Si sotiorul meu e plecat la tara weekendul asta...
Hai ca plec, va pup

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Am uitat sa ii zic BUN VENIT PE LUME lui ANDREW. Sa dea Domnul sa ai o viata lipsita de griji, sa fii sanatos si fericit.

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput