Oltencele, poftiti la povesti! (10)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
bertha spune:
quote:
Originally posted by anghelada
Aaaa, si am mai observat ceva. Nepotelul meu este un copil extraordinar de frumos, istet etc. Cand merge cu mine si cu sotul prin oras, sau la Mac, sau in parc e super cuminte. Vb cu el ca si cu un om mare. Ei, cand e cu parintii lui, parca innebuneste. Se poarta urat, nu are stare, vrea de toate, se alinta, etc. Stau si ma intreb, oare asa se va intampla si cu copilul meu? Pana la urma eu cred ca daca totusi ii impui niste limite de la inceput, nu va face asa....
Ma intreb si eu, ca parca imi adie o idee prin cap sa fac si eu unul.
Va pup,
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
Ada, exact asa face si nepotu-meu! E cuminte cu noi, dar parca e posedat cand e cu ai lui. Zici ca-i alt copil! Tot asa ma intreb si eu, daca al meu va fi la fel, si sper din tot sufletul sa gasesc calea cea mai potrivita in educatia lui.
Tu cand ai de gand sa ai un bb? Ca una e sa-ti adie si alta sa pui in practica!
![](icon_smile_big.gif)
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
camelia72 spune:
Mamici si viitoare mamici,va doresc un week-end placut si plin de soare!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
Rodica, pe 9 septembrie aterizez in bucuresti, stau in ro pina pe 25/09... inca nu stiu cum/cind ajung pe la Craiova. Imi lasi un n° de tel pe PM? In caz ca nu apar, o sa rog vreo ruda sa treaca pe la tine dupa floricele, daca nu-ti e cu suparare :)
Doris, daca ajung in Craiova, poate-ti faci timp si tu de o cafea?
pupicei oltencelor focoase
Toulouse, la ville rose
anghelada spune:
Buna fetele, azi mi-am propus sa stau cel putin o oar pe DC, sper sa reusesc.
Sotul e la servici, eu mi-am cam terminat treaba asa caa.... stau si ma relaxez si il astept cu papica gata
Si asa toata saptamana am ajuns acasa la 8 jum de la serviciu
Bertha, nu stiu cand imi fac curaj. Oricum nu trebuie sa mai aman prea mult, dar acum stam cu socrii mei si parca as vrea sa ma bucur macar de un anisor de viata DOAR in doi si apoi sa vina repejor bebe-ul. Socrii sunt de treaba, dar ne lipseste intimitatea de care avem atata nevoie. In fiecare weekend ei merg la tara si ne simtim asa de bineee cand suntem singurei...
Iar cand vine vorba de copii, cred ca ei isi cunosc parintii foarte bine, mai bine decat ne inchipuim noi si atunci ei invata slabiciunile, le exploateaza si asa ajung saracii parinti sa se intrebe ce fac gresit de nu au control asupra lor cateodata. Eu cand ii zic nasei mele ca nepotelul meu (copilul ei) e f cuminte cand plec cu el in oras parca nu ii vine sa creada. De asta prefer sa il iau doar pe el, sa iesim singuri. Se simte si el bine si noi...
Si mai e ceva. Am observat ca de multe ori mama lui nu are rabdare sa stea sa vada exact ce vrea sau ce intreaba, sau la ce se uita. Se grabeste, il repede... Cred ca atunci cand stai cu ei clipa de clipa, chiar daca ii iubesti te cam saturi sau obosesti poate. E de ajuns sa ii raspunzi ce te intreaba sau sa mai ai rabdare o secunda sa se uite la cee ce i-a atras atentia si nu face ca toti nebunii. Poate si eu cam dau in mintea lui, dar chiar imi place sa il vad cum imi explica cate ceva, cum imi arata diverse chestii, sa alerg cu el el etc... Cand e cu ei si il vad ca vb urat sau ca e incapatanat si si uita de rusine, mama, parca imi vine sa il iau si sa il scutur sa vada ca sunt si eu acolo si ca nu imi place ce face... Ma rog.. vad eu cum va fi cu al meu. Deocamdata cand prind cate un copilas ma joc cu el cat pot
Cred ca mi-am gresit meseria, trebuia sa ma fac educatoare
Daca ma ajuta Dzeu in viitor chiar as vrea sa am propria gradinita. Asta e visul meu. Dart de la vis la realitate e atat de mult de mers......
Pentru toate fetele si copilasii lor cate un pupic va mai
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
Rodica P spune:
Dragi oltence, in sfirsit pot sa va dau un link de poze de la ziua lui Stefan http://community.webshots.com/album/433755518SKVsKF unele dintre voi cred ca le-au vazut deja! Nu sunt multe si mai ales nu sunt toate, asa ca nu o sa vedeti poze cu tort sau altele specifice zilei de nastere ci numai joaca de copii. Va rog sa admirati camasa de baiat mare si pantalonii asortati ai lui Stefan, dar si copii care au venit la noi in vizita. O sa vedeti ca in unele poze e si Oti printesa mai mare a lui Doris .
Aaa am uitat sa va spun ca Stefan a primit de ziua lui 2 biciclete, din fericire sunt marimi diferite, ce-o sa mai pedaleze baiatul meu!!!
Chatonel ar fi frumos sa ne intilnim atunci cind vii in Craiova, asa cum ne-am intilnit si cind a fost Valeria! Nr meu e 0745797531.
Ada ma bucur ca scii mai des si tu, ma amestec si eu in discutia despre copii, si ai dreptate cei mici sunt in general mai cuminti cu ceilalti, si mai ales sunt cuminti cind sunt numai cu un parinte. Cind vin musafiri intotdeauna sunt mai agitati si mai rautaciosi iar parintii care vor sa schimbe si ei o vorba, devin mai nervosi si poate il reped pe cel mic, el se simte frustrat si devine si mai rautacios si asa mai departe.
Daca poti sa o ajuti pe nasa ta sa il iei mai des sunt sigura ca ii prinde foarte bine.
Stiu foarte bine astea ca Stefan ne serveste deja din plin.
Bertha ce mai face Darius? Nu te-am mai vazut on line. Mi-a placut faza cu sirena .
Mariana nu ne mai povestesti nimic de David?
Oana ce faceti ce face burtica? E in continuare fetita ?
Mihaela e totul bine, deja v-ati mutat la casa noua? Davidel ce mai face?
Sunt suparata ca Stefan inca nu a invatat sa ceara la olita, spune ca face dar numai dupa cea facut uneori ma incapatinez sa nu-i mai pun pampers si spal culmea de rufe
.
Sa va povestesc ce mi-a facut simbata: Stefan se juca linistit linga el pe covor o balta mare, il intreb suparata Stefan iar ai facut pisu in pantaloni ca doar ce te-am schimbat? Stefan fara sa-si intrerupa jocul "a buza e a maiou" adica si pe bluza si pe maieu daca nu ati inteles. Ce ma fac eu cu copilul asta, stia ca a facut si n-avea treaba !
Am primit un CD de la Cornelia cu poze de la intilnirea din mai o sa incep sa le pun si pe astea in albumul nostru!
Va pupicesc!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
Rodica P spune:
http://community.webshots.com/album/303884200MsIZCH
Aici am pus poze noi de la intilnirea din 28 mai cine vrea si pe mail sa strige!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , poze 1-2 ani
bertha spune:
Salut!
Rodica, multumim pt pozesi tie si Corneliei! Daca ai putea sa mi le trimiti pe mail, as zice saru-mana.
Nu mai fi suparata din cauza olitei, te consumi inutil si mai si stresezi copilul. Inseamna ca nu a venit inca momentul lui. Asta e, unii merg tarziu, altii n-au dinti, unii nu vorbesc, unii nu stau pe olita, nu merge mereu totul ca pe roate. O sa vezi ca peste o luna-doua totul o sa se schimbe, mai da-i putin ragaz.
Chatonel, stiu ca nu sunt de mult timp pe-aici, dar de ce vrei sa te intalnesti numai cu Rodica si Doris? Sau n-am inteles eu bine? Daca am dat-o in bara, scuza-ma!
Anda, ce-ti face ingearsul? Stiu ca n-ai timp, dar cand prinzi 15 min mai libere, baga un rand-doua, sa stim si noi ce faceti.
Mihaela, cred ca n-ai inca net acasa, altfel nu-mi explic absenta ta. Te asteptam cu vesti despre David.
Doris, unde ai disparut?
Va pup!
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
camelia72 spune:
Fetelor,am nevoie de niste sfaturi!De ceva vreme ma chinui sa pun poze in album dar de fiecare data imi da nu stiu ce eroare,cum ca n-ar fi de o anumita dimensiune, dar sunt sigur acel format .Am intrebat si la rubrica de specialitate si mi s-a raspuns ca sunt ceva probleme la ei la albume.Vad ca voi tot puneti poze,va rog,invatati-ma si pe mine cum sa procedez,va rog mult!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
chatonel spune:
Gata, Rodica, mi-am trimis un mail cu numarul tau de telefon :)
bertha, nu fac selectie, da fetele-astea stiu ca-s ok pt o intilnire chiar si "grabita", pt ca nu voi avea timp sa ma intind... dar daca vreti sa veniti mai multe, io va poftesc si chiar va invit la o cafea :) Nu stiu unde, ca nu mai cunosc Craiova deloc, da gasim noi un bar simpatic, nu?
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
cami 72, pe ce site ai incercat sa pui poze? In general e foarte simplu, daca te inscrii pe webshots, de exemplu apoi o sa te ghideze sa faci un album si sa incarci pozele. E intuitiv.
Toulouse, la ville rose