Oltencele, poftiti la povesti! (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Rodica,daca Mihaita ar fi fost un pic mai marisor,veneam sigur insa,sincer,cat de nazdravan si energic este acum,nu prea ma incumet,ar insemna sa-ti devasteze casa, nu sta o clipa intr-un loc.Cred ca nu-ti dai seama ce inseamna o petrecere cu copii asa micuti,eu Georgianei am inceput sa-i fac ziua cu copii de la 3 ani si a fost cumplit si atunci.
Petrecere frumoasa si astept sa vad pozici!
LA MULTI ANI,STEFAN-DANIEL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Petrecere frumoasa, Rodica! :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

La Multi Ani! STEFAN-DANIEL sa cresti mare si voinic,sa ai o viata plina de bucurii si impliniri iar parintilor tai sanatate maxima si sa se bucure din plin de printisorul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

II uram din toata inima "La multi ani!" lui Stefan cel nazdravan si neobosit, sa creasca mare si sa fie sanatos, sa-i dea Dumnezeu numai bucurii si momente frumoase!
Rodica, sa-ti traiasca sufletelul, sa fiti sanatosi cu totii si, cine stie, poate mai vine si o surioara! Te pupam!

Neliana, n-ai mai aparut de mult timp. Ce mai face fetita ta?

Mihaela, ha, ha, il pupam du;ce pe Pavarotti al tau. Asa ziceam si eu de al meu, dar intre timp, m-am razgandit: il angajez sirena pe locomotiva, sigur face fata cu brio!

Camelia, si noi am fost la mare, la Venus, intr-adevar plaja nu excela prin curatenie, dar loc era pt toata lumea, noi ne asezam numai langa apa, chiar daca dura pana gaseam un loc bun. Mie mi s-a parut ca totul era in limita normalului de la romani, adica venind din Craiova care-i un oras murdar prin definitie, nu mi s-a parut ciudat ca acolo-i la fel. Si depinde cat esti de exigent: pt mine, la mare sa fie, restul se mai rezolva.

Ciuf, voi ce mai faceti?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

La multi ani Stefan, sa cresti mare, sanatos, si cuminte....ca sa nu le dai batai de cap parintilor!

Rodica te-am sunat aseara pe mobil sa-ti uram personal sa-ti traisca puiul (era un nr. de zapp) dar n-ai raspuns....imi pare tare rau!

Mergi la inceput

Bertha,sa stii ca in Eforie era muuult mai multa mizerie decat in Craiova,plus de asta eu nu am vazut un parculet cu o bancuta iar despre un loc de joaca pt. copii sa nu mai vorbim,numai tiribombe si masinute unde cei mici ne ciuguleau de bani zilnic .
Fetelor,ai vostrii copii se lovesc cu capul de zid sau de covor?Mihaita cand e nervos sau obosit isi trage niste cucuieee,chiar au inceput sa ma ingrijoreze iesirile astea ale lui.

Camelia &
Georgiana(1999)&
Mihai(2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Multumesc mult pentru urari si eu va doresc sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copilasii vostri.

Petrecerea a fost super, Stefan s-a jucat cu copii care au venit la el, cu baloanele, cu bilele, cu masinutele, nu prea voia sa le lase jucariile, deh copil, iar aseara am iesit la o plimbare cu tricicletele! Tortul a fost super, va recomand patiseria de pe dezrobirii pe linga fostul restaurant Paringul, si credeti-ma ca am comandat peste tot. Sper ca miine cel tirziu sa pun si pozele in album pina atunci nu va mai zic nimic, surpriza.

Va pup ca ma apuc de treaba, gata concediul .

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Pashosha,am urmarit cazul micutei,te felicit pt.ceea ce faci,sper din suflet sa reusiti sa strangeti banii pt.operatie,sanatate frumoasei Bella!
Rodica,asteptam pozici!
Anda,ce-ti face puiutul,este mancacios si cumintel?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

quote:
Originally posted by camelia72
Fetelor,ai vostrii copii se lovesc cu capul de zid sau de covor?Mihaita cand e nervos sau obosit isi trage niste cucuieee,chiar au inceput sa ma ingrijoreze iesirile astea ale lui.

Buna fetelor. De mult nu am mai reusit sa scriu un mesaj, dar "va citesc" destul de des.
Camelia72, eu nu am inca bebe dar insa imi petrec f mult timp cu nepotelul meu de 4 ani. Ne iubim de mama focului. A avut o perioada destul de lunga, cand era mai mititel, cand dadea cu capul de orice de nu stiam ce sa mai facem. Era de groaza. Si cand ne iubea, ne prindea cu mainile de obraji si dadea cu capul in fruntea noastra. La un moment dat isi dadea singur cu palma sau cu pumnul in cap. Eu cred ca era o forma de a-si exprima bucuria sau timiditatea. Mai ales cand se rusina facea asa. Eram chiar ingrijorati, ca daca nu erai atent se mai arunca cu capul inainte si putea sa pateasca ceva. Mama, si are un cap taree....
Acum a scapat de obiceiul asta. Bineinteles ca a capatat altele.
Asa ca trebuie sa fii atenta sa nu pateasca ceva si poate cu timpul uita de placerea asta sadica a lui.

Foarte frumoase poze ati facut in parc. Cred ca e super cand va intalniti. Poate am sa ajung si eu odata.... nu stiu cand. Mi-am cam aglomerat programul si cand prind o clipa libera stau cu bebe-ul meu mare (sotiorul).

Aaaa, si am mai observat ceva. Nepotelul meu este un copil extraordinar de frumos, istet etc. Cand merge cu mine si cu sotul prin oras, sau la Mac, sau in parc e super cuminte. Vb cu el ca si cu un om mare. Ei, cand e cu parintii lui, parca innebuneste. Se poarta urat, nu are stare, vrea de toate, se alinta, etc. Stau si ma intreb, oare asa se va intampla si cu copilul meu? Pana la urma eu cred ca daca totusi ii impui niste limite de la inceput, nu va face asa....
Ma intreb si eu, ca parca imi adie o idee prin cap sa fac si eu unul.

Va pup,

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput