despre fumat

despre fumat | Autor: zumy

Link direct la acest mesaj

fetelor,in primul semestru de sarcina stiu ca fumatul este nociv pentru!totusi fumeaza vreuna din voi?si daca da cam cate tigari pe zi?eu am fumat pana sa aflu de sarcina destul de mult iar acum imi vine foarte greu sa ma las.aveti vreo idee cum sa renunt definitiv?va pupic pe toate.zumy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Felicitari pentru sarcina.
Nu sunt fumatoare insa din cate am auzit pe la cunostinte..nu e f. bine sa te lasi brusc. Incearca sa le reduci rand pe rand...cat poti de mult. In rest daca ai noroc poti sa nu mai simti nevoia sa fumezi pur si simplu, am o prietena care asa a patit.
Fina mea in schimb, a fumat toata sarcina...fara sa reduca nimic. Ma enervam eu cand o vedeam. Dupa ce medicul i-a zis ca poate sa fumeze si ca nu pateste nimic copilul (oare?) decat ca se poate naste cu o greutate mai mica...nici ca a mai renuntat. Bebele s-a nascut bine la 3.600kg... dar e pacat de ei sa-i chinuim cu fum la maximum.

Decizia iti apartine!

Bafta!

15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Buna! Si eu am fumat cam un pachet de tigari pe zi,cand am aflat de sarcina normal ca m-am stresat foarte tare,cert este ca mi-e pofta si acum pe cate o tigara si inca mai fumez cam 2-3 tigari pe zi,imi place fumul de tigara cu toate ca stiu ca nu e sanatos,am vorbit cu medicul care mi-a spus ca ar fi bine sa renunt definitiv,dar...Am citit si in carti peste tot se spune ca e bine sa renunti dar daca nu poti sa nu depasteti 5 tigari pe zi.Pupici

Adriana

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca am 11 saptamani de sarcina!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Zumy, cate saptamani de sarcina ai? Eu una cand am aflat ca sunt insarcinata fumam un pachet pe zi (am aflat la 4 sapt).Am redus imediat la 5, apoi la 3 si in 3 zile (chiar de Paste), am fumat doar 1 pe zi (ca ma teroriza iubitul). IN sapt a 5-a la munca, fumam cam 1 pe zi. Sambata dupa Paste la un Botez, din cauza stressului, am bagat n tzigari stinse la jumate, dupa care PA! Mi s-a taiat fiindca m-au luat gretzurile! Nici acum nu pot sa suport fumul ca .

Am auzit cazuri in care mamicile au fumat. E mai bine sa reduci cat poti tu de mult, pana stii sigur ca totul e bine cu BEBE.

Bafta multa si sarcina usoara!

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

va multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri!bee,in privinta saptamanilor de sarcina crede-ma ca nu stiu ce sa cred.UM a fost pe 28mai.dupa Dr.am aproape o luna.cand am citit mesajul lui Loo am fost complet derutata.Ea a avut UM pe 25mai si e in sase saptamani.deci eu in cate sint?de fumat mai fumez 3-4 pe zi de la un pachet!sper sa le las si pe astea.citeste mesajul meu catre Loo si aflii mai multe.daca nu te superi spune-mi si mie parerea ta.

Mergi la inceput

Pe 4 martie 2006 este data probabila a nasterii,asta dupa cartedaca ai avut UM pe 28 mai 2005
Multa sanatate si sarcina usoara!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Zumy ai 5 sapt si 3 zile! Multe inainte...pana la 40 de sapt!

15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

zumy, eu fumez .... spre rushinea mea, stiu ca nu e bine dar si ginecoloaga si dr de familie mi-au dat cumva liber .... nu m-au incurajat dar nicinu au fakut din asta o tragedie.
cand am ramas insarcinata fumam un pachet pe zi, pana pe la 3 luni cand aveam probleme cu greata am fumat cam 5-7 tigari pe zi, am incercat sa ma las da stateam toata ziua cu gandul la fum ...
acum la 29 de saptamani fumez mai mult ca in primele luni .... imi ajunge un pachet doua zile, daca nu ma intalnesc la barfe cu amicii mei .......
nu e bine sa fumezi, dar de jur imprejurul meu sunt multe mamici fumatoare cu bebei sanatosi .... e drept ca uneori ma simt si eu vinovata dar zic ca nu tocmai al meu o sa aiba probleme din cauza fumului . sa speram ca va fi bine, dar daca tu te poti lasa de fumat e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pe mine singura chestie care ma ingrijoreaza este ca in felul acesta s-ar putea sa-i conditionam sa devina fumatori mai tarziu ... E clar ca vor avea tendinta; si noi suntem primele vinovate. Nu stiu daca imi doresc asta pentru copilul meu, dar totusi am mai fumat ... nu zilnic, insa nu m-am putut abtine de tot.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Gabi eu nu cred ca daca mama a fumat cand era bebe in burta , automat bebe o sa devina fumator ...
pai mama mea nu a fumat cand era gravida si eu .... fumez

Mergi la inceput