Mamici de iulie-august 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, Kulta e relativ bine, doar obosita. Dupa ce a venit Dan de la munca, am plecat direct la plaja si la scaldat.
Sunt frinta de oboseala si Danuta la fel. Mergem la nani.
Va pup pe toate.
K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Zena da nu ma las deloc.
Delia multumesc frumos super ceea ce mi-ai spus tu. Din pacata cantarul pe care il am eu in casa l-am primit si cand am venit in prima zi acasa am constatat ca nu arata corect, am probat cu bidon de 2 l de apa si arata aiurea deci pana nu-l reglam daca reusim…nu am cum face proba asta. Deci mi-e greu deocamdata sa nu-i dau completare cand eu stiu ce putin aveam, in pompa nu se vedea mare lucru…si el ia biberonul mereu dupa san. Insa, ceea ce constat de vreo 2 zile, mananca mai putin din biberon dupa cei doi sani, de la 70 ml cam in general acum mai ia doar 50 nu totdeauna dar la cele mai multe mese. Sper eu sa fie de bine. Si nu invers.
Deci ce zici ?

Simona le-am avut si eu o perioda umflate pe sarcina dar acum nu inteleg de ce de vreo 2 zile se umfla una, ca eu doar nu mai sunt pe sarcina zau ca ma enervez. Da Delia e chiar la glezna, ca la umflaturile de glezne de pe sarcina. Ciudat doar dreapta.
Laura am dat si eu azi cu un balsam din farmacie care il mai aveam ramas tot de pe sarcina cu umflaturi.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

danilamonica, spune-ne te rog..ce a patit Monicutz ?????E vreo problema cu ea??

Oricum sunt alaturi de ea..din mesajul tau pare ceva f grav..

Eu in alt mesaj vb de Monica-Elena cand am zis Monicutz...

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna Burticutze Mamicutze si bbi!

Suntem si noi pe-aici. Citim de zor printre picaturi. Si, zau ca nu mai prididim. Asa fete in verva, n-am mai vazut demult!

Felicitari Sorel! Sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii si realizari!

Noi n-am fost inca la controale (e abia 13:45 si avem programare la 15:45). Nu ne asteptam la nimic spectaculos fiindca aici nu mai "pupam" nici hemograma, nici ecografie si nici macar nu stabilim cu dm doptor' cand o sa nastem. El nu va asista nasterea decat daca va fi de garda. Asa e aici. Medicina e un fel de munca de functionar care tine evidente si bifeaza de pe o lista de task-uri cu ce a verificat si ce nu, ce proceduri trebuiesc urmate intr-un caz sau altul etc. Rar poti vorbi de relatia doctor-pacient. Nu zic ca nu sunt si exceptii. Asta e.

Intru sa va spun ce-am facut, oricum.

danaB + Pooh 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina, lasa kg in pace, nu esti grasa la fatza.
Ursuletzule unde nasti si cu cine?
Monicutz unde esti, dc ai nascut , sanatate multa si refacere rapida.
Numai bine la toate fetele!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Denisa, DanaB stiti ceva de Monicutz? ca pe mine m-a speriat mesajul MoneiDanila...sper sa fie totul ok, Doamne fereste de rele...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Gata Katink am rezolvat problema!!!Am reusit sa"intelegem" si germana.Nu mai e nevoie sa te interesezi!!Iti multumesc oricum!

Anis-sigur nu e nici de la tensiune,pt. ca mi-a luat-o si pe asta si a fsot fff bu buna-cea mai buna de pana acum:11/7 deci sunt doar faze trecatoare,cred ca suntem noi mai sensibile la caldura!!

Si pe mine m-a pus pe jar mesajul despre Monicutz ce s-o fi intamplat????

Anda si buburuzu' din burtica 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Of, Doamne! Sper sa fie totul bine
Ca nu suna prea bine sfertul de informatie pe care l-am primit despre Monicutz ... Nu are nimeni nr. ei de tel.? Fetele din Canada?

Anis, tu parca ma intrebai de Braxton-Hicks. Acu ceva timp aveam numai seara. De o vreme am toata ziua, dar mult mai frecvente seara.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

GAbirus...da asa e..si la mineB.H. sunt mai predominante seara....pe parcursul zilei mai rar.Dar ce ma innebuneste pe mine e ca, atunci cand stau culcata se exercita o asa presiune la burtici ,ca nu reusesc sa stau pe nici o parte...si uneori mi se intareste burtica de o simt parca amortita.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Offfff, Doamne...Sa dea Dumnzeu sa fie bine cu Monicutz....

Mergi la inceput