Raspunsuri
Crisu spune:
Daaaaa, ma uit cand ma lasa sotul meu. Mi se pare un subiect foarte interesant si nou ptr. o telenovela. Imi pare rau ca nu am reusit sa vad episodul in care s-a intalnit Jade cu Leo. Cum a fost?
Pupici, Crisu
Danza spune:
Cum ai vazut, cred, la publicitate, Leo a surprins-o pe Jade dansand. S-au vazut. Au ramas de piatra ambii. Au lacrimat. Albieri l-a luat pe Leo si au plecat, iar Jade a lesinat...
Referitor la 1 intrebare, urmarim CLONA impreuna cu sotul, e singura telenovela, care nu numai ca ma lasa sa-o vad dar mai si sta cu mine sa comenteze. Daca pe un alt program este fotbal, dam prioritate fotbalului, bineinteles. La fel e si cu un film bun. Oricum, la CLONA ca si restul telenovelelor, rezumatul episodului precedent e cuprins in replicile urmatorului episod...
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Crisu spune:
quote:
Originally posted by Danza
Cum ai vazut, cred, la publicitate, Leo a surprins-o pe Jade dansand. S-au vazut. Au ramas de piatra ambii. Au lacrimat. Albieri l-a luat pe Leo si au plecat, iar Jade a lesinat...
Referitor la 1 intrebare, urmarim CLONA impreuna cu sotul, e singura telenovela, care nu numai ca ma lasa sa-o vad dar mai si sta cu mine sa comenteze. Daca pe un alt program este fotbal, dam prioritate fotbalului, bineinteles. La fel e si cu un film bun. Oricum, la CLONA ca si restul telenovelelor, rezumatul episodului precedent e cuprins in replicile urmatorului episod...
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Multumesc, Dana
Abia astept in seara asta cand o sa-l vada Yvette pe Leo, avea o mutrisoara . Oricum, am citit mici rezumate in Tv MAnia si lucrurile o sa se complice destul cu descoperirea lui Leo, Yvette va crede ca Leo este copilul lui Deusa cu Leonidas!!! si se supara pe ea....
Am descoperit cum sa ma inteleg cu sotul meu, il las sa se joace la PC. si asa nu ma mai ...
Pupici, Crisu
Crisu spune:
Ati vazut ce mutrisoare fac toti cand il vad pe Leo...
Ma distreaza la nebunie, mai mult ptr. asta ma uit acum...
Pupici,
Crisu
nikita spune:
Urmaresc si eu din cand in cand ptr. ca poti intelege usor cam ce se intampla. Imi place ca este dezvoltata pe larg( uneori cam prea pe larg) dependenta de droguri si ravagiile pe care le fac acestea in viata unui om. Bravo regizorului! In rest.. ce sa zici "telenovea sadea " nu-si dezminte formatul de TELENOVELA, dar poti sa mai stai un pic sa-ti racoresti sufletul cu povesti desprinse parca din 1001 una de nopti. [ispita Ei da si drama Maysei,tanjind dupa dragoste etc etc, cred ca se recunosc niscaiva telespectatoare in personaj.
oanaDo spune:
E singura telenovela din care inca nu sunt sigura CINE cu CINE ramine.Voi ce credeti?
Oana M.
Vanina spune:
Si eu o urmaresc si imi place ca pot sa vad obiceiurile musulmanilor...imi plac aproape toate personajele....
E singura telenovela care imi place si pe care o urmaresc cu placere...
cl spune:
Ma primiti si pe mine in club? Trebuie sa recunosc: am devenit dependenta de Clona. Niciodata nu m-am omorat dupa telenovele. Intr-o seara, plictisita, tot butonam telecomanda. Nu era nimic interesant pe nici un canal. M-am oprit pe "acasa". Era Clona. Este un serial foarte interesant si plin de surprize, care nu seamana cu celelalte telenovele. De atunci caut sa nu pierd nici un episod!
Claudia