Raspunsuri - Pagina 2
Mada spune:
Si mie imi place mult si in general productiile braziliene sunt mai altfel decat cele spaniole. Daca va mai amintiti Nazira este aceasi actrita care a jucat si in filmul ala cu Dara, ea era tiganca (Nazira era mama Darei). Si ala a fost frumos dar naiba mai stie cum s-a numit. Eu cred ca ramane cu lucas, nu ca nu l-as placea si pe Said..., al meu se uita si el cu mine, chiar vad ca ii place
Vanina spune:
Da, chiar Mada nu stiam de unde o stiu pe Nazira.... si acel serial mi-a placut despre viata tiganilor...
Daisy spune:
Fetelor,
Intrati pe :http://elclon.canal13.cl/elclon/.
Aici veti putea urmari episoadele pe care le-ati pierdut sau cele care vor urma. E drept, e in spaniola dar cred ca deja ne-am familiarizat cu aceasta limba de cand urmarim serialul, nu?
Va pup,
Daisy (Bianca)
Cea care spera
Danza spune:
Fain e site-ul asta!!! Numai ca e mai interesant sa urmaresti fiecare episod la TV. Si nici macar spaniola nu e atat de complicata...
si Daisy
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
manu0202ro spune:
Am fost si eu pe site si este f fain,dar la mine nu merge sa accesezi banda sonora, speram sa ascult si eu melodiile.
Sa ne traiasca bebeluseii si noi pe langa ei
Flower spune:
Si eu urmaresc CLONA si mi se pare un super-serial , exceptand episoadele in care nu se intampla mare lucru si parca sunt facute doar ca sa iasa la numar - chestia asta cred ca e imprumutata de pe la soap operas ( vezi Young and restless , Bold and Beautiful ). Ce-i drept in CLONA nu au fost mai mult de 2-3. Imi place foarte mult partea ce arata viata din Maroc si cred ca mai mult pt. asta ma uit. Dintre personaje imi place mult Latiffa - e de o frumusete naturala , iar dintre barbati , Zein - care are niste ochi superbi , intunecati , misteriosi , patrunzatori ... sa mai scriu ???!!!!
Floriana
P.S: Site-ul e dragut , dar prefer imaginele cu sunet si miscare. Nici la mine nu merge banda sonora , iar melodia mea preferata [ Siento que te conosco assi tiempo...( nu stiu daca asa se numeste sau daca am scris corect ) - Shakira ] , nu e inclusa.
dana d spune:
Ce bine ca am descoperit subiectul asta, muream sa comentez cu cineva despre Clona. Ma pesioneaza ca nici o alta telenovela, am observat ca telenovelele braziliene sunt mult mai serioase. Si mie imi place Zein, as vrea sa ramana Jade cu el. Nu imi place Said, (e prea dictator, vrea dragoste cu sila), si mai ales nu-mi place Leo, uneori parca e handicapat. Dintre femei imi place Carol, si nu numai fizic, si Hura, mai putin fizic. Si celelalte in afara de Alicinia, Regininia, Edna...
Am si eu o nelamurire: cum a ramas Carla gravida? Am mai pierdut niste scene si nu inteleg. Se pot cara spermatozoizii in plic?!?!
Dana.
cl spune:
quote:
Am si eu o nelamurire: cum a ramas Carla gravida? Am mai pierdut niste scene si nu inteleg. Se pot cara spermatozoizii in plic?!?!
Dana.
Eu cred ca a ramas insarcinata cu Leo, desi Carla si mama ei cred altceva. Vom trai si vom vedea!
Claudia
cl spune:
Ce cred eu, se poate sa ma insel , este ca fata respectiva aduna prezervativele folosite si apoi le inghetau continutul in congelator pentru perioada fertila a Carlei . Chiar sunt curioasa daca asa este. Aveti idee cand este ultimul episod? Multumesc,
Claudia