Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Pup si eu fetele dulci. Voi nu aveti senzatia ca si luna asta va ploua cu gravidute? Eu asa simt si candidate.....slava Domnului.
Sa o luam incetul cu incetul:
Mishusuntem toate alaturi de tine si asteptam cu sufletul la gura vestile tale. Niciodata sa nu spui NICIODATA.
MRL i-ati cu tine rezerva de teste. Si poate gasesti tu la munte un cabinet unde sa faci analiza de sange.
Catrinel si Adriana Mica, Doamne Ajuta.
Relya, multi pupici si dorinta ta sa devina realitate cat mai curand.

Capitolul graviduteCata, ma bucur tare mult ca tu si bebita tau sunteti bine si zglobii.
Jane, eu zic ca explicatia lui Andicu e pertinenta si ar trebui sa te linisteasca. Te rog eu frumos fii mai increzatoare.
Catalina, abia astept sa vii de la eco.

Multi pupici la toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Hi!

Adriana mica, ma simt ca pe , adica nici luna asta nu cred ca s-a intamplat pt ca nu am simptome de nici un fel. Joi noapte plec la munte si ma intorc duminica noapte. Invazia ar trebui (de fapt n-ar trebui) sa fie sambata. M-am hotarat ca, daca ma evita invaziile barbare pana duminica, sa mai fac un test de sarcina tocmai luni dimineata. Incerc sa nu ma stresez. Luna ce vine nu o sa mai fac nici un test si o sa procedez: sidin 2 in doua zile din ziua 9 pana in ziua 18,si o sa beau numai ceai de cretisoara in primele 5 zile, daca nici asa nimic.....

PUPATURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adriana mica, la tine "viitorul suna bine"! dupa simptome,ai toate sansele sa fii ! tin pumnii la fata sa iasa 2 liniutze la teste!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Nu se poate, draga mea, sa "capitulezi" asa de usor. In plus, nu te lua dupa mine ca ma "laud" cu ceva simptome, ca nu sunt neaparat concludente.

Si chiar daca nu se intampla luna asta, noi suntem in categoria celor ce de abia au inceput acest demers. Pate organismul tau nu este pregatit pentru a sustine o sarcina, sau poate ai nevoie de ceva tratamente, fara sa ai un neaparat un diagnostic grav.

"Discursul" de mai sus este si pentru mine, ma auto-incurajez. Hai sa incercam sa ne pastram optimismul!

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Adriana Mica:Eu te sfatuiesc sa nu te apuci sa faci teste inainte de CM. Eu am facut unul cu o zi inainte de CM si a iesit negativ clar.Dupa 3,4 zile s-au pozitivat slab ( a doua liniuta a aparut mai greu si mai stearsa).Eu zic ca dupa simptomele tale e sigur . Si eu mancam pana sa aflu de spargeam. Imi venea sa mananc si masa...La fel sanii incepusera sa fie rigizi si un pic greturi.Eu iti tin pumnii sa ne vedem la gravidute de martie 2006.
pup fata stresata ca stiu si eu cum e !
Andicu:Mersi mult de tot ! Mi-a mai venit inima la loc !
Mishulina, Iepurila pup fetele dragutele !
Apropos! Mishu stai calma si iti tin pumnii ! Nu-ti pierde speranta (zic eu care sunt o panicoasaaaa...)

5+

Mergi la inceput

Mesajul precedent era pentru tine, Dananita. Am crezut ca se va posta imediat dupa al tau, de accea nu am mai precizat. Inca ceva: la mine extrem de importanta este sustinerea din partea sotului meu. Nu stiu cum va reactiona daca bebe se va lasa asteptat si vom avea nevoie de tratamente, dar nu pot decat sa sper ca necazurile(de orice fel, sa dea Dumnezeu sa stea departe de noi toate) ne vor uni, cum s-a intamplat in toate situatiile de pana acum. Sper ca de acelasi sprijin ai parte si tu, si ca acest lucru iti va da putere sa mergi optimista mai departe.

Multumesc, Andicu, pentru incurajari. Ai vazut, probabil, ca nici eu nu sunt sigura pe ceea ce simt, fizic sau emotional. Cred ca este foarte fragila linia de demarcatie intre autosugestie si realitate, de aceea parca nu ma pot gandi ca a dat peste mine norocul ca, dupa doar 3 luni de incercari, sa se intample minunea cea mare.

AdrianaB

Mergi la inceput

Jane, multumesc de sfaturi. Voi incerca sa domin nerabdarea; problema e ca, de cand ma stiu, mi-a placut sa detin controlul asupra ceea ce mi se intampla, iar acum, in fiecare luna in preajma invaziei simt ca imi fuge pamantul de sub picioare. Asa se explica probabil faptul ca azi sunt mai activa pe forum ca de obicei: am mult de lucru la job, dar am atat de multe intrebari si emotii.

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Va multumesc din suflet fetelor ca nu ma lasati sa ma prabusesc!De fapt m-ati facut sa-mi fie rusine de slabiciunea mea (si bine mi-ati facut) ,cu asa "galerie" nu te poti da batut! De fapt de la inceputul lunii traiesc stari contradictorii penduland intre agonie (stiu ca ma asteapta setul de perfuzii daca nu se intampla nimic luna asta)si extaz (pentru ca luna a inceput cu sanse reale care s-au imbunatatit pe parcurs).Si astea,suprapuse peste starea proasta data de Prednison (care uraaaa,e pe sfarsite!)duc din cand in cand la cate un "scurt-circuit"...
Catrinel,ma incred in instinctul tau ca al meu e "temporar dezactivat"...Si ma simt tare bine tinuta de manuta,parca nu se mai invarte casa cu mine!
Catalina,daca zici tu ca seamana situatiile,e de bine dar asta inseamna ca trebuie sa ma astept si eu la 2 ? Poate "se ia" ca nu ma supar....
Andicule,ai mare dreptate, suntem in aceeasi barca (de salvare)cu toate si mergem mai departe cum om putea,chiar daca ni se mai ineaca corabiile...
Iepuricule ca intotdeauna cu incurajari,asteptam vesti, bune-rele cum or fi asta e ...Si eu imi pun sperante in fetele care au deja semne...Adriana,Dananita,Mirela,haideti fetelor cu o confirmare...
Jane, salutari de la o panicoasa si mai mare...Pot sa-ti intorc sfatul? Stai cumintica,voi sunteti deja 2!

Fetelor,marea mea dilema este in ce zi sunt eu acum: Fertility zice ca 3DPO ,eu cred ca abia 1 DPO. Cred ca am sa consider ziua ovulatiei ieri(ziua a 14-a si ziua cu pregnylul)pentru ca asa am simtit si deci sunt in ziua 1DPO,sa zicem....

Ina

Mergi la inceput

Mishulina, suntem alaturi de tine. Eu chiar si inainte sa intru pe forum va citeam in mod curent (asa ca sa mai aflu detalii inainte de Marea Incercare) si imi aduc aminte ca ai trecut prin multe (nu trebuia tu sa te internezi cand s-a imbolnavit cu inima Iliescu, de a paralizat tot biroul de internari de la Elias?!). Hai, ca va fi soare si pe strada ta.

Andicu, aceleasi urari iti transmit si tie. Stiu ca, nefiind in situatia voastra, nu pot decat sa imi imaginez cum m-as simti daca as trece prin asta. Si totusi, eu cred ca, in ciuda greutatilor ce va incearca, veti gasi alinare si veti tine intr-o zi in brate un prunc ce va va spune "mama"

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mishu, draga mica. Ai vazut ca deja e mai bine? Ca doar de-aia suntem toate impreuna.

Acuma galerie pt Adriana, Dananita, Mirela!!!!!!!!!!! Sa fie cu II

Iepurici , stai p-aproape, ca urmezi!

Jane, ai grija de tine!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput