Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Jane ma bucur ca esti bine...Catalina stai linistita, o sa fie bine...
Eu fetelor repet o analiza de urocultura, ca mi-a iesit o infectie urinara...si se pare ca asta se trateaza numai cu antibiotice tari...uff...T mi-a zis sa iau Augmentin, dar pina vineri nu iau nimic ca vreau sa vad daca de confirma bacteria...daca se confirma probabil ca voi lua antibioticul, desi sunt abia in 11 sapt. jumate...scap de una dau de alta...Doamne ajuta sa trecem cu bine si peste asta!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Fetelor, am mai facut azi un test, ziua 10 DPO si tot negativ :( va rog, spuneti-mi ca e prea devreme...
Sunt bune testele de sarcina OZONE?

A, si inca ceva...ironie: am doua foste colege care au ramas insarcinate si nu-si doreau asta si au renuntat la BBei si noi ne chinuim atat de mult...DE CEee????NU E CORECT!

PUPATURI LA TOATA LUMEA!

Mergi la inceput

Uituca ce sunt!!

De obicei inainte de rushi cu o saptamana mi se umfla sanii si ma dor rau. Luna asta e prima oara cand nu am nici un sindrom PMS!! Poate sa fie acesta un semn ca ar putea sa fie cu ochisori?? Peste 3 zile trebuie sa fiu invadata si nici dureri de burta nu am si nici de spate, ca de obicei. Mentionez ca nu iau nici un fel de medicament!! Sunt in perioada de proba de 6 luni.care e pe cale sa expire

sa fie oare autosugestie...atat de puternica sa-mi ia durerile si toate cele...?

PUPALL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

dananita:Stai linistita la mine testul s-a pozitivat ff slab chiar la 4-5 zile de intarziere a CM.Deci inarmeaza-te cu rabdare.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Dandanita, si eu am patit doar de 2 ori in viata mea sa nu nu am S.P.M.. Si eu am sperat la fe catine. Am facut si vreao trei teste, doar , doar, o fi fost vreunul gresit. Si, nimik.
Nici eu n-am putt sa-mi explic acesata schimbare.
Pupici, musete

Mergi la inceput

JANE04, MUSETE multumesc!
Imi da speranta gandul ca sunteti aici.

Mergi la inceput

Scuze pentru greselile de tehnoredactare!
Sunt cam repeita.
Pupici,Musete

Mergi la inceput

repezita, evident...
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hop' si eu , fetele, daca ma primiti...Imi place tare mult la voi mai ales cu atatea gravidute... tare-mi ridica moralul. Si eu sunt azi ziua 10-a DPO si inca sper...
Dupa ce am pierdut sarcina, in februarie, am avut (si am) probleme cu dimensiunile endometrului, luna trecuta a fost 5.5mm , si imediat am decis sa incep un tratament naturist, deocamdata destul de simplut, poate-poate... Se pare ca a dat rezultate, luna asta T. mi-a masurat 8.1 mm. Si ovulatia a fost mai devreme si mai "strong"...
Dananita, si eu am de obicei probleme (nasoale) cu PMS-ul, dar ultima oara, afurisitii de rusi au venit miseleste, pt. ca sanii mei au ramas nemodificati, nedurerosi, nici burtica nu prea m-a durut... O fi de la tratament(naprasnic + muguri de zmeur)? Poate totusi la tine e cu okisori ...ceea ce va doresc tuturor!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by dananita

Fetelor, am mai facut azi un test, ziua 10 DPO si tot negativ :( va rog, spuneti-mi ca e prea devreme...
Sunt bune testele de sarcina OZONE?

PUPATURI LA TOATA LUMEA!

Da,sunt bune testele Ozone,nu extraordinar de sensibile dar sunt bune,in sensul ca nu dau 2 liniute daca nu e cazul...Si da,e prea devreme in ziua 10 DPO,asteapta macar ziua cand ar trebui sa vina rushii!!

Andicule cat ma bucur cand te mai "vad" si pe tine...Mi-ai lipsit pe aici dar ma consolam la ideea ca macar stai linistita...Stai cu noi sa-ti tinem de urat si cand simti nevoia,mai zi-ne cate ceva....
Catalina,mult a fost,putin a mai ramas pana vineri...Meriti si tu o veste de la minunata in sus ca bebeii tai sunt bine dar asta depinde de tine,de cat de bine reusesti sa iti ti emotiile in frau...Trebuie sa te antrenezi de pe acum ca mai incolo vor simti si puiutii din burtica trairile tale....
Jane e valabil si pentru tine,stai calma,bine ca totul e ok si va fi bine si de acum incolo...
Irinuca, chiar asa,pe unde esti,de ce nu mai zici nimic?
Cata iti tin pumnii la analize,sper sa nu trebuiasca antibiotic pana la urma si sa fie ok...Tine-ne la curent!
Amely bine ai venit pe la noi si sa fie cu noroc,sa pleci ! Pentru efectele tratamentelor naturiste mai exista un topic www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52296" target="_blank"> aici,gasesti mai multe acolo!

Ina

Mergi la inceput