Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42
Raspunsuri - Pagina 11
Mi-Ka spune:
Bine, mihaipopescu, nici o problema, astept pe maine seara.Dar ce anume probleme avea sotul tau?
Hai ca ai fost tare cu luatul prin invaluire...dar asa am sa fac.
Pusi, pusi!!!
Mi-ka
Mi-Ka spune:
Andicu, daca mi-ai tras asa de frumos cu ochiul, as putea sa nu te cred pe cuvant? 
Pusi, pusi!!!
Mi-ka
Amely spune:
'Neata fetite dulci!
. Mi-e tare drag de voi ca sunteti asa harnicute si am ce citi...
Adriana mica, eu nu stiu ce sa cred pui... pana acum (ziua 12 DPO)nici un semn, cat de mic... stiu ca nu-i timpul pierdut, dar deja m-am impacat cu soarta, ca sa evit dezamagirea...am o regula pe care o respect cu sfintenie: fara teste inainte de a intarzia macar cu 2 zile!
Sunteti niste dragalase toate si va pup pe fiecare...
Mirela, Dananita, Mishulina, Andicu, Catrinel, Mi-ka, Mirona, Motzunici, Mihaipopescu, Iepurica sa va aud de cat mai multe teste +++
si gravidutelor noastre Irina, cate un pupic si o floricica pt. ele si bb-i!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Catalina spune:
Neata fetele,
sunt cam bezmetica in dimineata asta si, ca de obicei, numar orele pana maine pe vremea asta.
Multumesc mult tuturor pentru incurajari si maine primul lucru pe care il fac tzup pe forum cu rezultatul.
Sper sa fie bun.
Va pup
Catalina
dananita spune:
VA MULTUMESC MULT FETELOR PENTRU SUSTINERE! CHIAR MI-ATI RIDICAT MORALUL![]()
Adriana mica, multumesc mult pentru incurajari. Mai cad si eu in fundul butoiului cateodata. mai ales cand vad ca o colega care si-a propus sa ramana insarcinata a ramas din prima luna. Ma bucur enorm pt ea pt ca o iubesc, dar noi care ne dorim atat de mult...
Incerc sa nu-l "amestec" prea mult pe sotul meu ca sa nu-l stresez. Decat doi stresati mai bine doar unul in situatia asta, nu? De ex: nu-i arat teste negative si nici nu-i spun cand le fac. Luna asta i-am aratat un singur test pozitiv: acela de ovulatie si a fost foarte fericit cand l-a vazut crezand ca e de sarcina. A suferit mult cand i-am explicat si atunci am decis sa ascund toate aceste lucruri. Sunt convinsa ca m-ar sustine pt orice tratament, suntem impreuna de 9 ani si a avut suficient timp si destule ocazii sa-mi demonstreze ca ma iubeste si ca e alaturi de mine. Il iubesc prea mult ca sa-l fac sa treaca prin ce trec eu luna de luna.
Intrebare: daca testele de ovulatie imi ies evident pozitive in ziua 14 si "slab" pozitive in ziua 13 inseamna ca e sigur ca ovulez in ziua 15?? Adica sigur ovulez??
Va pup cu drag pe toate! Azi sunt FERICITAAAAA!![]()

DANUTA BANANUTA
Adriana mica spune:
Buna dimineata fetelor,
Dananita, nu stiu ce sa iti spun despre testele de ovulatie: eu am incercat unele luna aceasta si au aratat negative, adica a aparut doar linia de control. Mi s-a parut ciudat, dar am inteles ca nu as fi un caz singular. Daca mai este cazul, luna viitoare voi incerca din cele despre care zicea Mishu.
Amely, tu te plangi de lipsa simptomelor, eu ma ingrijorez ca am aceleasi simptome ca si acum 2 luni inainte de invazie (foame la greu, sani durerosi). Incerc sa ma incurajez (si pe tine, deopotriva, si pe Dananita) ca fiecare organism reactioneaza in mod diferit.
Catalina, asteptam cu nerabdare vestea cea mare: se pare ca tu vei sparge gheata. Eu astept pana luni, la fel zicea si Amely. Tu Dananita cand mai incerci un test?
Salutari tuturor aspirantelor si burticutelor
Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu
dananita spune:
luni dimineata mai fac un test, asta daca nu ma invadeaza barbarii!!
Am fost cam agitata zilele astea, iar azi m-am linistit brusc, fara motiv. V-am spus ca la noapte plec la munte? In muntii Tarcului, mergem 7 ore cu trenul.
PUPATURI
Hai toata lumea capul sus! Sa facem si mai multa miscare ca sa ne mai destindem si totul o sa fie bine!![]()
DANUTA BANANUTA
Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor,aseara eram cam deprimate toate asa ca azi avem de recuperat la capitolul "buna dispozitie"...Mihaela,ai legatura !
M-ai dat gata cu poezioarele,sunt mortale iar ceea de ieri,dedicata mie a fost foarte inspirata,pentru ca sotul meu,desi obosit-mort a reusit totusi sa-mi "reinstaleze" sistemul de operare pentru a sustine aplicatia "Bebe 2005"...si asta pentru ca ne-ai ajutat tu cu citez:
"Mishulina sa te ajut?
Injectata cu pregnyl...
Sotul meu vine tiptil,
O paridanuma’ buna
Pana-mi spune" noapte buna" " Acum nu pot decat sa ma rog sa nu fi fost prea tarziu....
Catrinelule,chiar ca avem multe in comun si in plus mi-ai amintit de faptul ca am studiat si eu in scoala limba germana vreo 10 ani (ca nu s-a prins mare lucru de mine asta e alta poveste) si in cei 4 ani de liceu am corespondat cu o tipa din Germania proaspat reunita! Tu in ce regiune stai?
Motzule astept cu sufletul la gura sa ne spui ce a zis T in legatura cu ciudatenia asta de examen anatomopatologic...Vorba ta,daca nu e (Doamne-ajuta sa fie asa) atunci ce au gasit acolo?
Mi-Ka imi pare rau ca ti-au venit rushii,stiu ce dezamagire mare poate fi dar macar o mai luam odata de la capat,ce sa facem? Iar nr. de
poate creste intr-adevar cu Tribestan...
Miro cred ca mai potrivit ar fi fost un echo,oferea mai multe informatii,de ce nu l-au facut oare? Testul feriga nu stiu cat poate fi de concludent....Apropo,in ce consta mai exact?
Amely,tu ce vesti mai ai?
Catalina fi curajoasa,au mai ramas mai putin de 24 de ore si da,asa sa faci,sa ne spui cum a fost ca stam ca pe jar....
Dananita daca tot pleci in munti ia si grijile noastre cu tine si lasa-le pe acolo pe undeva sa scapam odata de ele ca-s prea multe!
Iepuricule drag,
te-am lasat la urma ca nu-mi gasesc cuvintele,sper sa nu te superi,iti trimit un Pm cand ma mai adun!
Ina
dananita spune:

Bine fetelor! S-a facut! Va rog sa va faceti bagajul cu griji, atentie sa nu scapati nici una, si diseara am sa le iau pe toate si maine pe la pranz le voi arunca intr-un rau involburat de munte sa le manance pastravii. Sa vedeti atunci ce o sa curga cu BBlushi!! ca ei de asta se sperie, ca ne vad pe noi agitate si ingrijorate!
DEAL??

HAI TOATA LUMEA CU MINE: 

ASA O SA FIE BINE! AZI DAU DE BAUT
MAINE O SA VA ASCULT
SI CE O SA AUD?
MULTI BB-EI IN BURTI![]()
n-am eu talent la versuri dar stiu ca-mi doresc sa ramanem toate grele! stiati ca pana acum in viata am avut parte de TOT ce mi-am dorit cu ardoare???
ASA O SA FIE SI ACUM

DANUTA BANANUTA
iepurila spune:
Neata la fete,
Ma bucur ca gasesc atata veselie si voie-buna. Ati reusit sa ma molipsiti, motiv pemtru care va multumesc.
Catalina, abia astept sa ne spui cati puiuti sunt acolo la tine in burtik si ca sunt cumintei. Imi imaginez ce e in sufletelul tau.
Dananita, eu mi-am facut bagajelul. Un sac plin ochi. Il gasesti pe peron.Daca testele de ovulatie iti ies pozitive, DA = OVULEZI.
Motzule sper sa gasesti explicatiile pe care le cauti. Sa ne spui si noua, te rog.
Mirela, sper ca te-ai odihnit un picut si azi esti mai vioaie.
Miro, din propria mea experienta. Mucus am in fiecare luna. Cateodata mai abundent cateodata nu. Dar este. Cat despre ovulat nu cred sa mi se intample. Trebuie sa aflu o data si o data si asta, a ma ucide.
Mishulica, multi pupici si dulci la fata necajita.
Va pup pe toate fara nici o exceptie.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.