Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Am intrat sa salut fetele frumoase si sa va multumesc pentru tot!
Cred ca abia accum ma simt mai bine dar credeti-ma ca nu mai vreau sa aud de teste de sarcina in viata mea!Foarte mult rau mi-au facut
Eu sunt acum impreuna cu rusii(ziua 5) si ma gandesc ca nu ar fi bine sa capitulez asa ca voi merge in ziua 11 la monitorizare.

toate dragalasele!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Multumesc Iepurila! O sa am mare grija de toate bagajele!

SI (NO OFENSE Iepurila!) SA NE INMULTIM CA IEPURIIIIIII!

DANUTA BANANUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mishule, eu stau in Hessen, chiar in Frankfurt. E un oras total atipic, cu o gramada de straini, auzi tot felul de limbi vorbite pe strada. Sunt numai de 5 ani aici. Bine, 5 ani jumate.

Fetelor, dar ce atmosfera de party!!! Bravo Dananita!! Distractie placuta la munte!

La mine o sa fie ca-n poezeaua aia diseara… Pregnyl, tiptil, partida, etc.

Pup fetele!!!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!
Dananita,si eu am folosit teste de ovulatie o perioada,si daca ti-a iesit pozitiv azi,inseamna ca peste aprox 24-30 ore o sa aiba loc ovulatia; eu ptr siguranta in urmat.2 zile.
Catalina, mai ai putin,eu zic ca azi sa-ti faci de lucru,sa te gandesti la chestii frumoase,ca sa treaca timpul mai repede !abia astept sa vad si eu daca o sa fii mama de gemeni sau de tripleti..?!AA,si petrecere frumoasa in munti!
Amely,Adriana mica,sper sa veniti cu vesti bune!
Mishulina,un pentru tine si o de la !

Eu sunt bine,de vreo 2 zile nu am mai avut dureri,am inceput si eu sa mai misun prin casa si azi cred ca-mi fac prima iesire,in vizita la unchi-miu,care sta 2 strazi mai jos de mine,deci aproape. Speculez din greu ideea(sugerata de sefi) de a mai sta cateva zile si saptamana viitoare,ca n-am chef deloc sa ma duc la serviciu !

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Totusi e si o parte buna a lucrurilor!
Eu testele de sarcina le-am luat din plafarul meu.Bine ca nu am lasat vreunul si la vanzare,ca astazi cred ca nu mai eram in viata!Se gasea vreo doamna bine sa-mi crape capul . Mai am vreo 5 bucati. Oare sa le vand pe alea si sa pun afis mare:AVEM TESTE DE SARCINA POZITIVE ?!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dananita ne-ai molipsit pe toate cu veselia ta,chiar aveam nevoie,mi-am facut si eu bagajelul,numai bun de aruncat in prapastie!
Catrinel iti imprumut strofa mea sa-ti poarte noroc diseara!
Iepuricule si eu zic ca trebuie sa faci ceva ca sa afli cum stai de fapt cu ovulatia...poate a fost un episod izolat,dar incertitudinea asta o sa te macine,mai bine sti sigur cum e...
Andicule multumesc pentru ,uite,am si eu pentru tine si o salut si eu pe mare,draga de ea.cat imi e de dor....
Miki Iris,bine ai revenit,nu mai stiam nimic de tine....

Ina

Mergi la inceput

Fetelor, va-ti suparat pe mine?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by miki iris

Fetelor, va-ti suparat pe mine?

Mihaela

Ei,cum o sa ne suparam? Ma bucur ca ai revenit printre noi....

Ina

Mergi la inceput

Multumesc mult Mishu! de la mine!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

AZI DAU DE BAUT PANA VA INVESELESC PE TOATE!
1,2,3...RADETI,VIATA E FRUMOASA!

in ordinea numerelor de pe tricou:
Catrinel17, fumos oras! Vazut acum 10 ani si impresionat puternic!3 luni am bocit ca eu nu mai stau la Romania, noroc ca m-am indragostit de actualul sot si am uitat de nemtia!
Andicu, multumesc si pentru sfat si pentru urare! O sa ma relaxez si pt voi la munte! Vezi ca vis-a-vis de Ibis, pe strada Polizu mai e un hotel si cred ca mai ieftin decat Ibis!
Miki Iris, fruntea sus, am o veste buna pentru tine: MAI VINE O LUNA! si am si o veste grozava: DUPA LUNA ASTA MAI VINE INCA UNA! Speranta sa nu mai ai cand nu vor mai fi LUNI! Dumnezeu te va ajuta si o sa-ti implineasca visul! Noi suntem alaturi de tine cu incercari, esecuri, reusite trebuie sa avem puterea sa ne ridicam.Uita-te la mine cum topai si fa si tu la fel!Vezi ce biiiiiine e? PUP FATA!

Sa fiti iubite fetelor!

DANUTA BANANUTA

Mergi la inceput