Cartile copilariei- vi le amintiti?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns William spune:

Nu-i problema fac rost de sandy bell si sunt cam 12 episoade daca tin minte, acum sunt bucuros ca am facut rost de toata seria manga sailor moon in engleza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by William

Nu-i problema fac rost de sandy bell si sunt cam 12 episoade daca tin minte, acum sunt bucuros ca am facut rost de toata seria manga sailor moon in engleza

Join my forum :D

OMG!! Manga anime la 19 ani!!!! Vai vai Dragos...n-ai scapare!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am aflat si eu de aici ca Habarnam nu e un singur volum. Aveti idee daca se gasesc si celalalte? (in romana, bineinteles)
Dar de o carte de povesti care se chema "Shtima apelor", stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Imi aduc aminte de o carticica cu povesti de Ioan Slavici.Erau absolut superbe!

In cls. 1 citeam cu mare placere si eu "Povestiri Istorice"(3 volume tare frumos editate), aveam o carticica veche (poate din anii 50)cu Balada lui Baba Novac in multe capitole...
Povestile de pe vremea cind parintii erau copii imi placeau de asemenea.(ce bine ca le pastrasera!)Era ceva numit "Povestea florilor de primavara" de Viorica si nu mai stiu cum...

Aaaa, si mai era ceva numit "Mica vrajitoare".Stiti cumva cine a scris-o?

Da, fiecare generatie de copii cu "gusturile ei", desi eu sunt de parere ca valoarea ramine mereu valoare...Trebuie probabil sa-mi fac revizuire de atitudine?

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Eu chiar zilele trecute imi aduceam aminte de Ana, Stana si Laptita. Aveam o carte cu niste ilustratii f frumoase, imi placeau tare mult.
Tot de Slavici mi-a placut mult "Aleodor Imparat" (desi poate tot din cauza ilustratiilor, foarte frumos colorate).
A citit cineva o carte cu coperti cartonate, lucioase, de culoarea micsunelei, cu un toporas ? Nu mai stiu cum se chema, poate chiar asa - "Toporasul", dar nu sunt deloc sigura. Imi placea foarte mult, imi aduc aminte ca o iubeam de-a dreptul, desi nu prea mai tin minte mai nimic, decat coperta si unele ilustratii.
Si-mi mai placea povestea cu broscoiul care se transforma in print.
Mai imi placea o carte care se numea "Pietrele de moara". Si seria publicata de Biblioteca pentru toti copiii, "Povesti nemuritoare" (28 de lei scria pe coperta ).
Dupa "Zanele din Valea Cerbului", de Nestor Urechia, sora-mea inventase un joc de-l jucam mereu prin fata blocului. Ea era - evident - Zana Zanelor. Volumul se numea "Zanele din Valea Cerbului", dar era si o poveste cu trei frati, dinre care cel mai destept fura niste opinci fermecate de la o baba si povestile cu plante si insecte. Tare frumoase povesti, sensibile, amuzante... Imi aduc aminte acum de Contele de Nasiscornis.
Mai aveam o carte cu basme galeze. Dumnezeule, pe-asta n-am putut niciodata s-o citesc, din cauza ca nu puteam citi toate acele gwlhryin...

Pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CartNoire spune:

Salutari la toata omenirea...Cine imi poate spune si mie, daca e vreo posibilitate sa gasesc cartea Pitulicea scrisa de Resat Nuri Guntekin (pe net o caut; daca stiti vreun site ceva..)!Mi-a placut mult..si as vrea sa o mai recitesc .Poate credeti ca's mare si prostanaca , dar pt. mine a fost

Mergi la inceput

Buna! Sunt incepatoare pe ale forumurilor si ma chinui si eu sa aflu..daca exista vreun site, ceva de unde sa pot reciti Pitulicea de Resat Nuri Guntekin!Merci daca ma puteti ajuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Poti incerca la biblioteca sau la anticariat. Pe Internet nu am gasit-o in romana, doar cateva informatii despre ea.
Mai poti eventual sa suni la editura sa ii intrebi daca nu o mai au.

Reşat Nuri Güntekin ( nascut 1889, Istanbul - 7 December 1956 , London ) e un scriitor de romane si piese de teatru turc.

Pitulicea : roman
Volum: Pitulicea : roman Vol.1 + roman Vol.2

Guntekin, Resat Nuri / Dinescu, Viorica / Dinescu, Viorica / Dinescu, Viorica / Dinescu, Viorica
Editura: Minerva - Colectia Biblioteca pentru toti An: 1989 - 1990 are 490 de pagini

A fost pe site-ul asta dar nu mai e:
http://cartebuna.ro/index.php?beg=P&Afis=1&page=tit&titlu=Titluri%20cu%20litera%20P&PHPSESSID=cccc2b2e94c8bf5c16169312a1efcbdf

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Merci mult pt. raspuns sanziana72.Problema e ca....sunt in si nu am cum sa o gasesc la anticariat( adik sunt multe aici, dar nu am gasit nicicum Pitulicea )!De asta ma gandeam ca as putea sa o gasesc pe net...dar asta e! O sa-mi pun pofta in cui...!Am gasit pe DC++ "Invitatie la vals", de ex. (ca o cautam si pe asta),dar de...e carte romaneasca!(Cine ar avea din Romania in calculator o carte turcerasca??)K, merci inca odata si

Mergi la inceput