Cartile copilariei- vi le amintiti?

Cartile copilariei- vi le amintiti? | Autor: mitzuka

Link direct la acest mesaj

Buna,
Cand eram copil aveam o carte preferata de povesti...se numea O bunicuta italiana povesteste...era tare frumoasa si o citeam nonstop...Acum as vrea sa o caut pentru baietelul meu ca sa guste si el din magia ei..dar nu ii stiu autorul...Poate ma ajutati voi...
Multumesc mult de tot,

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cam pe langa..raspuns, pt ca nu cunosc autorul cartii tale, dar, m-am gandit sa-mi impartasesc si eu cartea copilariei mele
Luna Betiluna si Dora Minodora se numea...autorul chiar ca nu-l stiu...si tare as fi curioasa daca a mai auzit cineva de ea...daca se mai tipareste..
Pupuri

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Heeeei, Luna Betiluna si Dora Minodora! Ce frumoasa era! Si Carticica de 4 ani si Povesti la telefon. Si Gica Iutes, Octav Pancu Iasi, Mircea Sintimbreanu, Eduard Jurist... OOOOOOf, unde esti, copilarie???

Mai stiu copiii de azi asa ceva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Heeeei, Luna Betiluna si Dora Minodora! Ce frumoasa era!

Hihihi, ce bucuroasa sunt, ca mai e cineva ca mine..parca o vad si acum, o carte format A4, cu coperti galbene, Tzuni, ti-aduci aminte...cand au plecat ele doua in tara lui Peste Mamaliga Prapadeste???
Uf, copilarie, chiar asa!!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pedrosro spune:

Autoarea se numeste Anamaria Smigelschi. E intr-adevar cu coperti galbene, nu e chiar A4, are 3 parti si niste ilustratii superbe.
Tocmai am facut o mamica fericita luna trecuta cand i-am facut rost de cartea asta. Din pacate nu am mai vazut-o pe nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:

Hihihi, ce bucuroasa sunt, ca mai e cineva ca mine..parca o vad si acum, o carte format A4, cu coperti galbene, Tzuni, ti-aduci aminte...cand au plecat ele doua in tara lui Peste Mamaliga Prapadeste???
Uf, copilarie, chiar asa!!!!

26 august 2006

Da, mey, krelia, cum sa nu-mi aduc aminte? Din Carticica de 4 ani tin minte o poezie un un crocodil pe care-l chema Bucla de lana, care de-o saptamana zace-n fantana... Vaaaai, ce-mi placea, ca invatasem sa o recit asa, artistic, grav si cu forta...ca, deh, era la mijloc un crocodil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Si eu i-am luat lui Tibi "Habarnam si prietenii sai"

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pedrosro
Autoarea se numeste Anamaria Smigelschi. E intr-adevar cu coperti galbene, nu e chiar A4, are 3 parti si niste ilustratii superbe.
Tocmai am facut o mamica fericita luna trecuta cand i-am facut rost de cartea asta. Din pacate nu am mai vazut-o pe nicaieri.

Sa fiti iubiti si sanatosi! Restul vine de la sine...

Saru'mana de trei ori! Iti mai aduci aminte oare de unde ai cumparat-o? Poate fac o vizita, ca zau...tare as vrea s-o cumpar (pentru mine )
quote:
Da, mey, krelia, cum sa nu-mi aduc aminte? Din Carticica de 4 ani tin minte o poezie un un crocodil pe care-l chema Bucla de lana, care de-o saptamana zace-n fantana... Vaaaai, ce-mi placea, ca invatasem sa o recit asa, artistic, grav si cu forta...ca, deh, era la mijloc un crocodil...

Frumos , da' ce zici ca eu o invatasem pe de rost aproape toata...ii turuiam lu' mami meu din ce li se intamplau celor 2 fete...saraca de ea, o terorizasem cred...

ma duc sa gugalesc, poate gasesc ceva de numele autoarei

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianamaria

Si eu i-am luat lui Tibi "Habarnam si prietenii sai"

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Aoleu, da...si HAbarnam si prietenii sai, uitasem de ea....super!

Dar, de Piparush Petru va aduceti aminte, ati citit??
Eu nu, dar iubi meu da...e cartea copilariei lui
Deh, fiecare cu cartea lui, nu?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:

pe asta o mai am! o cam jumuleste ile, da sper sa ajunga si la nepoti
recitind-o mi-am dat seama ca atunci cand eram mica nu intelegeam nimica din ea dar mi se parea fascinanta si luuuuuuuuuuuuuunga...

cre' ca aveam 3 ani

quote:
Si Gica Iutes, Octav Pancu Iasi, Mircea Sintimbreanu, Eduard Jurist... OOOOOOf, unde esti, copilarie???

Mai stiu copiii de azi asa ceva?

eu is fan gica iutes! mai am rapirea mietei, pe care am citit-o ne tz-shpe ori... si am mai citit "operatiunea carolina" - BESTIALE!

fratilor, dar de creta fermecata ati auzit? cred ca e cartea cea mai minunata din cate s-au scris pentru copii...

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

si inca una, si mai preferata: calutul cosmic - mihaela monoranu

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput