Cartile copilariei- vi le amintiti?
Raspunsuri - Pagina 11
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by adda
Mi-am adus aminte de o carticica ce mi se parea "tainica" din cauza desenelor care erau realizate artistic (nu ca pentru copii) si in care era o poveste "Stranutul naprasnic" - sau ceva de genul asta. Era o carte cu (,) coperti verzi parca.
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
Cartea se numeste Umbra povestilor, autoarea e Marta Cozmin si intr-adevar, si povestile si ilustratiile sunt altfel dacat te-ai astepta de la o carte copii.
Am si acum cartea aia, mi-a placut pentru ca era ciudata
Smilla
adda spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Cartea se numeste Umbra povestilor, autoarea e Marta Cozmin si intr-adevar, si povestile si ilustratiile sunt altfel dacat te-ai astepta de la o carte copii.
Am si acum cartea aia, mi-a placut pentru ca era ciudata
Smilla
Da! Asta este!
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
flamingo spune:
Aoleuuu ce mi-a placut sa citesc tot ce ati scris. Multe din cartile astea le-am citit si eu, ma bucur ca nu sunt singura. Eu aveam o absesie cu Habarnam ala, am si acum, cartea este la loc de cinste in biblioteca. Credeam ca mintea mea nu se poate maturiza, caci adesea ma gandesc la acele carti cu mare placere...
Eu am o carte cu Poezii de Otilia CAzimir, mi-a placut la nebunie si pozele care erau acolo. LA un moment dat ma apucasem sa copii desenele din carte cu hartii bagate in ulei (pt a deveni transparente)...
flamingo spune:
A, era sa uit dar de Bronul Munhausen.(cred ca am scris gresit numele)..ce ziceti?
Aseara ma vazut un episod din Toate panzele sus.....
Ramonika spune:
mey, m-ati rupt cu amintirile astea...
enumar si eu ce mi-a placut in mod deosebit...
Aventurile lui Tom Sawyer
Aventurile lui Huckleberry Finn (mi-am facut lucrarea de licenta pe cartea asta... )
Toate panzele sus!
La Medeleni
Doctorul Aumadoare
Habarnam
Colt Alb
Dumbrava Minunata
etc etc
mai zic cand imi amintesc...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
Sabina spune:
da catelusa laika ati citit?? Cu o catelusa care a calatorit in spatiu.Mi se parea absolut magica povestea....
Habarnam a fost o iubire extraordinara pentru mine.
Si baronul Muenchausen ....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cookie spune:
Mi-am amintit de o carte pe care o citeam in disperare cand era mica si tare rau imi parea ca se termina...chiar imi propusesem sa scriu eu o continuare... Se numea "Orasul Piticotilor...nu mai stiu cum", cu niste pitici de treaba, condusi de Printul Inalt(era mai inalt decat media), cuviinciosi si harnici, dar.... Ah, mi-am amintit!Orasul piticotilor mincinosi! Toti erau cinstiti, dar intervine o vrajitoare care-i face pe unii sa minta si orasul o ia razna.
Stiti despre ce vorbesc?
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
gandacelu spune:
cookie, nu o stiu pe-a ta dar mi-ai amintit alta, minunata: VITEJII CETATII BADE-BADE!
o stie cineva?!
dar Peter Pan nu citeati? era amore mio!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Marox spune:
Cookie, da, da, da "Orasul piticotilor mincinosi"...avea niste desene care-mi placeau la nebunie!!!
bruxinha spune:
Nu stiu daca o fi pomenit cineva, daca da, imi cer scuze pentru repetitie: Povestile nemuritoare, colajul acela adunat de prin toate tarile lumii.
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin