O cunoaste cineva pe Dr Dinca de la Medsana ?
M-ar interesa sa stiu parerea voastra despre ea.
Iael eu cunosc o Dr Dinca Gabriela care lucreaza si la Sanador, respectiv Polizu, este o doctorita draguta si priceputa. Nu stiu insa dc e ceea ce cauti tu :)
Succes!
Credinta face totul posibil!
Draga Iael, si eu am fost la Dr Dinca Gabriela, un an de zile, dar la I.O.M.C., stiu ca mai lucreaza la Polizu, Sanador si Medsana.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar din punctul meu de vedere nu am fost ft multumita de ea: ma chinui de 3 ani sa raman insarcinata, iar in anul in care am fost la dansa, ma programa o data la cateva luni si, desi mergeam acolo pentru ca doream neaparat sa raman insarcinata, de fiecare data imi dadea impresia ca nu stie care este problema mea. Asta si din cauza faptului ca era ft aglomerat si nu te tinea in cabinet decat cateva minute.
Ca persoana, este destul de draguta; poate la cabinetele particulare are mai mult timp sau arata mai multa atentie pacientilor.
Repet, asta este parerea mea, in urma consultatiilor avute la dumneaei; asta nu inseamna ca aceasta parere ar fi unanima, eu pur si simplu nu mai am timpul de partea mea, sa merg la un medic o data la cateva luni, si sa sper ca poate intre timp problema mea se va rezolva de la sine.
Iti doresc mult succes in rezolvarea problemei pe care o ai...

da, eu am nascut cu dansa, si am fost ff multumita. Depinde ce cauti tu. Nu stiu nimic despre cazurile de infertilitate , dar in patologia colului e ff buna, mie sarcina mi-a urmarit-o bine.
parerea mea e ca despre orice dr vei gasi pareri pro si contra; un dr e bun pt cineva si nu e potrivit pt altul; formeaza-ti propria ta parere si alege un dr in care sa ai cu adevarat incredere, la care sa te duci constant si care sa-ti stie problemele.
pt mine a fost dinca acest dr, dar pt tine cine stie?? doar tu!!!!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
M-ar interesa daca a nascut cineva prin cezariana cu dansa .
Intr-adevar lucreaza si la Sanador si Polizu.