Mamici de iulie-august (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Katink, tu ziceai ca avem amindoua control pe 5 iulie? hai sa ne duelam in hemoglobine, sa fim fete cuminti si sa dam clase cu cit ne-a crescut hemoglobina in ultimele sapt, ok? ca eu in ultimele doua saptamini am luat cite 2 tablete si ca sa se absoarba bine iau una seara la 11( about 4 ore de ultima masa) si una dimineata la 6-7( inainte cu 4 ore de masa de dimineata). sa vedem ce brinza am facut...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini interesanta chestia cu BCG mie in spital mi-au zis ca pot deja sa-i fac baita, si i-am facut ieri pt prima data, la 6 zile, dar vaccinul arata ok, e doar un punct rosu fara probleme.
I-am taiat si clema de la buric si acum asteptam sa pice de tot cred ca mai are putin de tot, si punem acolo zilnic spirt si baneocin pudra.
Adriana, AC, fetele care ati nascut si cele deja mamici in aceste prima si a 2a sapt se face baie bebelului zilnic???
Cum se manifesta durerile de colici??? Vreau sa fiu sigura ca sa nu-i dau aiurea solutie anticolici. Poate da Dumnezeu si nu are.
Daca dintre voi sunteti programate cu ceariana va pot povesti cate ceva de la mine cum a fost, sa-mi ziceti sa nu scriu aici o saga plictisitioare.

Va pup.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Irina, bucatile de dop nu intra in tampon.Sunt gelatinoase.

Anis, am fost pe plaja cu piticul, nu la soare doar o plimbarica scurta in baby carrier.A fost tare placut, a dormit pe tot parcursul plimbarii.

Eu ma simt tare bine, aproape ca nu mai sangerez deloc, pot deja sa folosesc panty liners.Nu o fac insa pt ca mi-e teama de vreo sangerare mai abundenta.Oricum ma mir ce bine ma recuperez, burtica dispare parca vazand cu ochii.Mai am putin.Ma bucur tare mult ca pot alapta ca ajuta mult.
In timpul noptii, cand Aidan plange ca vrea papa imi curge laptele ca la robinet.

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioana,eu i-am facut baita cu buretelul o singura data in 6 zile, dr mi-a spus sa nu ii fac baie pana nu ii cade buricutzul.Dupa aceea ii voi face baie in cadita.Acum nu are nevoie de baita, nou nascutii sunt curati ca nu au contact cu mai nimic.Cele mai importante parti sunt fundicul si org genitale si acelea sunt curatate de fiecare data cand il schimbi.

Colicile nu stiu cum sunt, sper sa nu aibe ca am inteles ca sunt tare aiurea pt bebe.

Maine implinim 1 saptamana !!!!!

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Ioana, scumpa de tine, bine ai venit acasa, ai vazut cu feelingul bun de bebe al tau ce dreptate am avut? s-ar putea vaccinutul sa inceapa sa supureze la un moment dat.e normal. si atunci trebuie sa eviti sa il bagi in cada ca apa aia care a spalat acolo poate intra in ochisori etc. daca nu supureaza, nu e problema. baie aici ne-au zis sa facem o data pe sapt, max 2 ori, fara sapun, cu ulei de baie.bineinteles spalat sub apa dupa caca...dar au zis ca daca vrem baie zilnic e ok( nu e necesar, dar e permis), dar sa nu uitam sa ii ungem pe bebei ca se usuca pielea si sunt predispusi la atopie si alergii.
pe mine ma intereseaza povestea cu cezariana, mai ales sa imi spui cum te refaci, ce anestezie,cum ti-ai revenit...si mai spune-ne de bebe Andrei...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Asa e mamini, marti avem control
Eu in astea 2 sapt. am luat tot asa 2 tablete de fier pe zi, numai ca inainte de masa cu 30 minute, asa mi-a spus sa iau si asa am luat. In caz ca imi era rau de la ele, mi-a spus ca le pot lua si dupa masa...
Vorba ta sa vedem cum a mai crescut hemoglobina, eu sper ca e mai bine, cel putin nu ma mai simt asa de obosita ca atunci cand avea lipsa aceea mare...

Adriana, ce bine ca deja va plimbati pe afara!! Si cu lapticul te felicit ca deja ati trecut de perioada de inceput, bravo voua!

Ioana, pana acuma fetele din Romania au nascut toate prin cezariana, si sunt sigura ca mai sunt burticoase care vor naste asa, deci nu te va fugari nimeni daca scrii cum a fost in cazul tau cezariana Chiar pisi_ella este programata pentru miercuri. Deci orice sfat e binevenit

Pupici si mult laptic la mamici,
Katink si dulcineea mea 35+

Fotografii

Mergi la inceput

Adriana, sa nu iti fie de deochi, ai avut sarcina model si esti mamica model cu bebe papacios...super bine ca te refaci asa repede si totul merge snur...Doamne ajuta, sa fie si la noi restul asa!
M33+

Mergi la inceput

Katink, mie mi-au spus sa nu iau fierul cu produse lactate ( stiam si eu ca Fe e chelat si nu se absoarbe), sa nu il iau cu produse de-astea din cereale si sa las 4 ore intre ele. trebuie doar vit c ca sa se absoarba mai bine. atit.asta a fost solutia ideala la mine: inainte de culcare si dimineata la pisu...hai sa vedem ce s-a intimplat. ca data trecuta scazuse in loc sa creasca
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetili,
Eu azi am fost pe plaja si la PESCUIT toata ziua. Am un burtik rosu si stralucitor....
Mamini, ai revenit in forta.
Adriana, eu dupa ce-am nascut si inca vreo 5 zile dupa, aveam o burta de parca nici nu nascusem. In 3 saptamini cel mult, uterul trebuie sa revina la marimea normala asa ca mai ai putin de asteptat.
Irina, atunci o sa risc sa-ti trimit ceva sms-uri
K33

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Corbioana, eu i-am facut Emmei baia zi de zi, incepand din ziua a 6-a. Daca are colici, bebe isi ridica genunchii la piept, isi strange burtica, plange ascutit (ma rog, nu neaparat, dar asa plangea Emma, ca ea avea niste colici, saracuta!!!) ...Daca-i pui urechea pe burtica, vei auzi o multime de bolboroseli acolo, trage si multe partzuri...Tin minte ca Emma saraca plangea asa urat pana sa traga partzul usurator ...Alte semne...Plange putin...Apoi tace...Iar plange...Iti dai seama ca are crampe la burtica...Se inroseste la fata...
Oricum, nu e nici o problema daca-i dai picaturi de colici, chiar daca nu are...Da-i cea mai mica cantitate. Rau nu are cum sa-i faca...Pediatrul iti poate spune insa cel mai bine ce si cum.

Mamini, a propos de ceaiuri. Cele mai indicate sunt ceaiurile speciale pentru bb. Astea clasice se poate sa nu le placa fara zahar. In schimb, cele pt bb contin indulcitori care nu le fac rau. Eu i-am luat deja o cutie de Baby Drink. Mai sunt ceaiurile instant de la Milupa, Hipp sau Humana.

Pupici,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput