Mamici de iulie-august (58)
Raspunsuri - Pagina 14
KULTA spune:
Ioana, ce bb scump ai si ce camera super pentru el. Cine-i face baita?
k33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
Anis, acum fara gluma, te poti hotari linistita, mie chiar mi se pare ca Ingrid e frumos, Alexia e frumos si combinatia suna bine. acum depinde si ce nume de familie aveti, daca merge. dar e frumos.
la noi inca e o problema cu numele...eu as vrea Sofia, tati ar vrea Petra, dl dr Iosup a botezat-o Sara si ne-a placut...ar fi frumos sa fie Maria ca e chiar in jur de sf Marie dar absolut toate fetitele prietenilor nostri sunt Maria asa ca s-a cam fumat...Teodora ne place dar a fost suflat de sub nas si nu cadem deloc la pace. plus e complicat ca vreau ceva care sa sune bine si pt romani si pt finlandezi, iar noi am luat dupa casatorie ambele nume de familie si nu prea merge decit un prenume.o sa pun lista de "candidate"...
M
KULTA spune:
Mamini, din fericire eu sunt m ai putin sensibila la frig(Dumnezeu sa-mi tina naravul) si ma bucur pentru asta. Imi pare rau de dureri, trebuie sa fie tare nasol sa te doara in permanenta burtikul.Pe mine ma doare aproape tot timpul cind stau intinsa soldul sting si trebuie sa stau intr-o anumita pozitie ca sa se amelioreze durerea dar stiu ca dupa nastere trece.
Pupici si simt eu ca voi naste inaintea ta asa ca, iti voi da sfaturi proaspete![]()
despre 
k33+
Poze cu noi
mamini spune:
Kulta si eu m-am gindit ca din fetele mai active,noi suntem cam ultimele si desi pe mine ma programeaza la cutit inainte de termen si eu cred ca nazdravanul tau se va grabi...nu stiu de ce, oricum, bine ca e maricel si nu trebuie sa stai stresata.
Ioana, e frumusel foc si sta ca o bombonica cumintel la baie...asa cuminte e tot timpul?
nu ma bag peste Irina ca il voiam eu de ginere...dar o astept pe Kulta sa vad ce oua si ea, sa vedem daca smecherul ei o fi de nasul fetei mele
...cine stie ce mofturosi om face...sau zice Kulta: nu dupa aia, baiatul mamii, ca o fi nebuna ca ma-sa![]()
M
Albinutzza spune:
Gabirus...ce tarife sunt alea mama...ca m-a luat durerea de cap
...ingrozitor de mult pt anestezist
Ella, si eu am scurgeri, la fel, putin gelatinoase, fara miros, si in special dimineatza, cred ca sunt de la sarcina...
Anis, asha e...tin minte ca am optat pt Ingrid
Mamini, mie imi place la nebunie Sofia, dar sotzului nu-i place...dar la noi s-a hotarat deja, ca e
...
Corabioara, ce frumusel e Andrei...
...ii place la baitza???
Irina, sper ca nu te-ai apukat de mutat![]()
???
Albinutzza
38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
lulu75 spune:
Ioana, ce dulce e bebe
Luminita
34+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
Albinutzza spune:
Se vede ca e luni
...avetzi limbaritza...vb lui Anis, am devorat un capitol, in nici o zi![]()
Albinutzza
38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
KULTA spune:
Mamini, ma faci sa rid cu printesa ta si cu "oul" meu, esti tare haioasa. Hai, mama ca s-a vazut la 2 eco, voi face flacau.
Tu cind esti programata la cutit? Cum i-ai convins sa-ti faca cezariana, cit platesti?
Pupici,
k33+
Poze cu noi
KULTA spune:
Albinuzza, iti mai dau termen o saptamina sa-ti tii bondarelu' in brate. Doamne ajuta.
k33+
Poze cu noi
mamini spune:
Albinuzza, funny, daca era baiat aveam nume: Luca Alexandru...dar uite ca e fata si ii spunem tot Mitzi si Bubu si Suzi...si o mai alintam: "Sara pe deal"- cind face valurele,"Sofiutza scorpiutza"- cind e rea si ma bate, "Sofia-doctorita"-asa a fost mucenica Sofia doctorita- cind mergea mami la servici si facea operatii,"Petrutza-bolovanuta"-ca e burta mare, "Eva-inceputul lumii"... imi place si un nume finlandez: Annukka, dar ma gindesc ca e totusi greu de scris in Ro si prin alte parti...si cum eu nu stiu niciodata care e urmatorul pas in viata noastra

si pe unde ne mai mutam, vreau ceva care sa fie simplu si frumos, dar vorba sotului meu: nimic nu-i destul de bun si de frumos pt fata mea....cunoasteti sentimentul, nu?
M