Mamici de iulie-august (58)
Raspunsuri - Pagina 13
gabirus spune:
Fetelor, superbe pozele cu bebelusii
Dragoste mare
sunt ca niste ingerasi.
Ella, nu sunt la Cluj, ca nu am curajul sa plec la drum cu gramada de Braxton Hicks pe care le am seara. Am cam lenevit weekendul asta, am papat si inghetata visata
, am mai facut scurte plimbari ... nimic spectaculos ca nici nu se prea putea pe vremea ploioasa care a fost.
Pe mine parca m-au lasat sa si dorm dupa nastere, ca era moasa prin zona si supraveghea ea ... ar fi observat daca se intampla ceva dubios. Atata ca am mai stat 2 ore in sala de travaliu sub supraveghere si abia dupa aceea m-a dus in salon.
Lulu75 si la noi e aceeasi politica la spital: pretul trusei se include in "taxa" anestezistului. Doar ca din cate ma prind eu e mai mare decat la voi: 50 Euro daca stie sa monteze anestezistul de garda, iar daca trebuie chemat seful sectiei, 100 Euro ...
Sper sa am noroc la un anestezist de garda priceput.
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE
ZenaO spune:
Se incarca asa greu paginile pe DC!
Gata am gatit, am obosit si am murit de cald, cred ca ma las de bucatareala, mai ales daca vin iar caldurile.
Lulu, vroiam si eu sa intreb acelasi lucru si pe mine ma doare zambiluta...cu totul parca, nu numai osul - cred ca se latesc toate pe acolo.
Ella, la candida stiu ca sunt si mancarimi, ce ai tu pare secretie de-aia normala de gravida.
Acusor, azi ma duc la Grigoriu, o s-o intreb de vaccin. De fapt o sa-mi fac lista cu ce vreau s-o intreb ca uit si eu de la mana pan' la gura. Eu simt pulsatiile de care zici in zona pubiana, da ma gandesc ca sughita atunci, uite, si Kulta zice la fel - asta trebuie
sa fie.
Fetele e un film la TV cu 2 bebei pe care i-au incurcat in maternitate. Dne fereste!
Zina si bb Matei 34 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
anis spune:
gabirus, acum citeam...si tu numai seara ai contractiile B.H? Ca si eu tot asa le am..
Zena, si eu simt ca nise batai de inimioara..pulsatii...mi s-a zis ca sughite bebe
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Anis, ba pardon, cu intrebarea referitoare la nume,ai mai postat intrebarea si ne-am dat cu parerea o gramada si ti-am spus toate ca ne place...vezi ca iar te prind ca nu citesti?
ne intrebai dintre Ingrid Alexia si Iris Alexia, parca si la toate ne-a placut mai tare cu Ingrid...![]()
M
delia grozav spune:
Si am mai citit o pagina si iar mi-am gasit de scris.
Mamini, intr-adevar chestia cu diabetul am citi-o si eu, la fel si sarea e foarte daunatoare pentru rinichi daca se da sub 9-10 luni.
Eu pe Adi l-am alimentat ca la carte. Prima data i-am dat ceai pentru colici foarte slab, fara zahar si dupa aceea ceai de macese, si inca un ceai SOVATA facut de Larix..Sovata pe care il bea si azi cu placere fara nici un gram de zahar. DAca ii pun zahar in ceai nu ii place.
Legat de baita, oricum in primele luni ii pun numai 10 cm de apa in vanita si am grija sa nu ating vaccinul, deci nu e o baie in adevaratul sens...decat la BOTEZ
Eu i-am facut lui Adi baie zilnic, la ora 21 fix
, pana la sase luni, si dupa aceea dormea ca un ingeras.
Cele care aveti copii si nu stit ce sunt colicile sa fiti fericite, daca ar avea copilul colici ati stii cu siguranta. Colicile cu sau fara tratament tin tot atata.
Eu am observat un singur remediu: sa fiu eu linistita ca atunci copilul e si el linistit. Daca eram stresata imediat facea colici
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt
anis spune:
Mamini..stiu ca am m-ai intrebat...da' voi ma stiti deja..eu intreb de 10000 de ori..asa ma ajuta sa ma hotarasc ![]()
Mama mia...ati vb azi...am dat aproape gata un intreg capitol ..si asta intr-o singura zi
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Pisi Ella multumesc pt sfaturi. Avea micul intr-adevar bolboroseli la burtica si cred ca sunt din pacate colici, pentru orice eventualitate am inceput sa-i dau aseara cateva picaturi de Baby Gripe Water si daca asta a fost cauza a dormit dupa masa de la ora 11 pana dimineata la ora 6 dragutul de el, era si obosit.
Mamini am vazut ca la el inca nu supureaza si de aia am indraznit cu baita, in tot cazul nu voi exagera si vom face cam la 3 zile pt moment o sa sporim mai tarziu. Merci de explicatie ii dau cu uleiut pe piele iar pe corp l-am spalat cu gel de dus si sampon 2 in 1 doar pt fata am folosit un sapunel Eucerin mi l-a recomandat dr neonatolog in spital usor tamponat pe fata si clatit tot cu un tampon si curata fata de bubite mici de grasime. Trebuie neaparat sa cumpar si eu o periuta din par natural de la urmatoarele baite sa dam sa ne curatam si sa facem si masaj cu ocazia asta.
A propos fara zahar am inteles dar de cand avem voie sa introducem cateva piacturi de ceai la bebe ? Pt un sighit, sau anticolici sau stiu eu pt simpla hidratare ???
Simona nu mi-a pus sonda ci la un anumit nr de ores au chiar la cerere ti se punea bazinet, prima data insa nu am putut sa fac din inhibitie si m-a intepat cu o sonda dar tot in bazinet am facut fara sa mai vrei sau nu si de data urmatoare sa nu ma mai intepe am facut singura la bazinet. Nu prea stiu de ce probabil sa stai nemiscat in alea de fier cu umerii dar te sprijini asa cumva si stai fixat acolo de ele si apoi te dor umerii ca o febra musculara si aia e cauza. Clisma nu se face la cezariana, ti se spune dinainte sa nu mananci seara dinainte si in dimineata operatiei nimic. Daca mai iti vin intrebari please do, fara probleme.
Oana C felicitari si tie pt voinicuta sa-ti traisaca si sa se faca mare si frumoasa. 
Andreea mulutmesc da incerc sa fie bine pt bebele meu. Inca incerc si se pare ca vine ceva mai mult acum. Desi nu de ajuns dam completare.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
acusor spune:
Saru'mana de raspuns fetelor. Eu ma gandeam la alte prostii! Culmea e ca, sotul meu care habar n-are ce face bebe p-acolo, era intr-o seara cu mana pe burtica si a zis ca el crede ca sughite bebe.
Asa e Anis, ai m-ai intrebat de nume! Da' te iertam ca ai circumstante! Hi Hi Hi!
Ma duc sa ma intind putin ca ma cam dor salele!
Pupici 
acusor 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
corbioana spune:
Am mai pus poze sa se vada mai bine Andrei de la baita si imbracat mumos 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Ioana, daca bea laptic destul nu e nevoie de ceai, asa ni s-a spus...acum real life si teoria nu se pupa intotdeauna, cica n-ar minca destul daca e burtica plina cu ceai, sau asa ceva...
cit despre vaccin, abia peste citeva saptamini( 4-5) supureaza, nu imediat, voi sunteti asa mititei inca...pt atunci sa tii minte... ca eu cine stie daca atunci voi fi pe-aici sa va bat la cap
sau daca mi-oi mai aduce aminte de ceva din ce-am citit...
.o sa va intreb eu pe voi, probabil![]()
mi se pare ca eu mai am asa de mult...si pe de alta parte...acush-acush se apropie...
M