Mamici de iulie-august (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Katink, scuze ca am intarziat cu raspunsul referitor la piureul de conopida, dar am facut iar o plimbare de aproape 2 ore. Nu am gasit nimic de imbracat, am o fusta neagra de voal cu flori mari roz si mov,dar nu am bluza si nici pantofi fara toc asortati. Dacat sa-mi iau pantofi (cei de piele de care vreau neaparat costa peste 150 lei (vedeti ca m-am emancipat?), mai bine imi iau o fusta care sa se asorteze la pantofii pe care-i am, nu-i asa?
So, revenind la piure, il pasez, pun un strop de ulei de masline, un catel mic de usturoi si putin iaurt, sare, piper, marar. Poti pune si un strop de cascaval ras. Ca si piureul de cartofi .
Acum purced la treaba .

Sa auzim numai de bine.
37+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, nu ma pot pronunta in cazul tau dar la mine s-a intimplat ceva ciudat: si in prima sarcina si in a doua, n-am suportat nik pe burtik. Pe strada cu mare greu o tin acoperita insa in casa.......numai neacoperita.
Ioana, am inteles ca in Ro e vremea nashpa dar mai ai timp sa prinzi plaja, nu?
Acusor, lasa, mama, ca nici eu nu-s mai departe dar ma doare-n cot de ce zic altii daca eu ma simt bine si Dan zice ca e ok, ca nu sunt grasa, dragutul de el. Las' c-am vazut negravide mai grase ca mine si mai ales ca noi avem oarecare circumstante atenuante.
K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Mai stie cineva, ceva despre Orcuta noastra? A nascut, cum se simte?
K33+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta eu si acum- desi e cald, cel putin pt Finlanda e cald!- stau cu burtica acoperita. ba mai mult, din cauza durerilor de burta simt nevoia sa tin burtiera- am una din bumbac, ca un tub, se baga pe cap, e lejera si nu stringe deloc, dar se baga pe sub burtica si urca pe spate pina la sale si sustine un pic- cred ca mi-ar fi trebuit o masura mai mica, sa o tina un pic mai bine dar asta e. si am si bustiera, ca de sport. si peste, bluzita. ma incotosmanez, nu ma joc...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mi-am adus aminte sa va mai intreb ceva. Simt uneori nise pulsatii si in burta si zona pubiana. E ca si cum ar da bebe un picior la 2 secunde. Nu ma tine mult dar nu stiu ce ar putea fi. Voua vi s-a intamplat asa ceva?

Pupici
acusor 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Mamini, te incotosmanezi pentru ca vrei sau pentru ca stii ca asa trebuie? Tu chiar ai dureri de burtik? Ce fel de dureri? Pe mine ma doare doar seara cind sunt nevoita sa pun sub ea o perna.By the way, noaptea dorm dezbracata pusca si cu gemuletul deschis. Am niste calduuuuuuuuuuuurri, de imi vine sa dau pielea jos.
K33+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Acuma am sa raspund cand vad o intrebare ca daca citesc cat ati scris uit ce vroiam sa spun (sunt cu cititul la prima pagina abia)
Anis mersi de precizare, ti-am spus ca ma mai gandesc. Frumos si Ingrid si Alexia.
Albinutza, dupa nastere normala nu te lasa sa dormi 2 ore ca sa vada daca s-a oprit sangerarea, apoi poti sa dormi linistita.
SimonaRevikenul e intr-adevar fostul Cutaden, si am inteles ca reapare si Cutadenul pe piata.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt

Mergi la inceput

Acusor, bb e cu caputul acolo jos deja(angajat) si in momentul in care sughite asa se simte. E parerea mea dar fetele ar putea avea alte pareri.
K33+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Delia , esti singura care a vazut intrebarea ref. la nume...

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Acusor, sughite bebe, asa se simte...
Kulta, ma incotosmanez cu "burtiera" ca ma simt mai bine cu ea si pt ca racesc f usor-fac cistite imediat daca mi-e un pic rece si aia mi-ar mai lipsi...iar durerile pe care le am le-am tot avut, la policlinica mi-au zis ca nu sunt de la sarcina, eu nu stiu ce sa mai cred, sunt dureri ca la ciclu combinate cu dureri de vezica sau uretere, la inceput aveam numai in dr jos, acum e in bara in tot pelvisul. se accentueaza la oboseala, efort si daca nu fac pipi imediat ce simt ca ar fi o lingura de pisu strinsa. inainte si eu dormeam mai despuiata, acum ma ia cu frig imediat, dorm in pantaloni scurti- in chilotei mi-e frig- si tricou si imi acopar salele cu un cearsaf ca altfel intepenesc. sunt ca o baba, dar.
M

Mergi la inceput