copilasi iunie-iulie 2003 (57)

copilasi iunie-iulie 2003 (57) | Autor: cgaby

Link direct la acest mesaj

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan (4 mai 2005)
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
24 iulie Briana Gabriela si mami ana_radu
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

stefan a petrecut prima noapte fara pampers! a fost un succes!
sa vedem ce urmeaza!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani primei sarbatorite din luna iulie, Maria!!! Sa cresti mare si frumoasa, foc de desteapta esti deja! Si sa-l iubesti mult, mult pe fratiorul tau!

Eu sint cu moralul in berna. Alex a plecat de 4 ore, mai are 3 sferturi de ora pina la imbarcare si am udat deja nu stiu cite batiste. Incerc sa ma stapinesc, imi zic ca nu e decit o despartire temporara, ca va fi bine in Bucuresti cu mama care se va ocupa exclusiv de el. Incerc sa dedramatizez...dar e greu, foarte greu. Nu pot sa intru in camera lui, nu pot stringe jucariile care sint raspindite prin sufragerie...Of, n-as fi crezut niciodata ca o sa ma comport asa...
Si stiti ceva? Faptul ca o am pe Julia nu ma consoleaza deloc, ba chiar culpabilizez si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani Maria! Sa fi sanatoasa si norocoasa!
Cornelia: sa va traiasca copilasii!

Marox: cred ca ti-e greu fara Alex si e normal, dar e pe maini bune si ai sa vezi ce repede trece timpul.

Magda si Alex(1 anisor si 11 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

la multi anisori mariuta! sa cresti mare si frumoasa, sa-ti bucuri parintii si sa-ti iubesti mult fratiorul mic si scump!

marox - fiecare inceput e greu, dar poate faptul ca stii ca puiul tau va fi bine cu mama ta te va linisti in timp. hai, fruntea sus, sterge lacrimile, julia are nevoie de o mamica puternica!

bychi - multumesc mult pentru mesajul transmis claudiei!

Alina si Alexandra
poze alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetele!
azi se pare ca tudor s-a simtit mai bine, a mancat foarte bine la pranz - piure de dovlecei cu smantana si ficat, el care de obicei cam stramba din nas la ficat... si acum, seara - excelent, plus cateva bucati de pepene si branza intre timp ... ramane doar problema ca s-a (re)invatat sa bea lapte noaptea, asa ca acum trebuie sa ne luptam din nou cu trezirile nocturne

marox - acum este doar socul despartirii, vei vedea ca o sa te mai obisnuiesti... e pe maini bune, mama ta o sa il rasfete si-o sa aiba mare grija de el! si vei vedea ca si tu vei incepe sa te simti mai linistita, doar sa stii ca a juns cu bine la bucuresti... asa am fost si eu cand bogdan a plecat la mare singur cu mamaie, il aveam pe tudor nou-nascut. vorbeam cu el in fiecare seara si imi dadeau lacrimile de emotie, ma simteam vinovata... dar el s-a simtit excelent acolo cu mamaie, i-a priit marea, soarele, joaca, si nici gand sa simta ca ii e dor de mami sau de tati!

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Va multumesc mult de tot pentru incurajari. Anamaria, ai dreptate, m-am linistit foarte mult de cind am reusit sa vorbesc cu maica-mea, au ajuns cu bine. Se pare ca Alex a plins mult cind si-a dat seama ca taica-su nu vine cu ei, a facut un circ asa de mare ca nici nu prea i-au mai controlat la bilete. Pe urma a plins cind au vrut sa trimita caruciorul la bagaje; era cit pe ce sa plece dupa el pe banda (facea si el ca Louis de Funès in "Aventurile Rabinului Jacob", primea o eticheta pe frunte!), pina la urma i-au lasat carutul la bagaje de mina. In avion s-a jucat cu centura si a fost crispat la decolare, dar n-a (mai) plins. Ba chiar a fost cuminte cuminte in timpul zborului multumita castilor distribuite de stewardese. Cind a vazut ca are voie sa se joace cu firele, sa le bage in orificii, lucruri in general interzise acasa, a uitat toate necazurile si s-a jucat 2 ore. Apoi, pe cind se pregatea avionul de aterizare a atipit si el, anul trecut la fel ne-a facut. Un prieten de-al meu care are scaunel de masina i-a asteptat la aeroport si i-a dus pina acasa. Cind am sunat eu nu ajunsesera de mult timp, n-a prea vrut sa se descalte si-si facea de lucru cu...ati ghicit, carutul.
Abia astept sa-l sun si miine...parca vad ca o sa ruinez familia in convorbiri telefonice internationale...dar ce conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Multumim mult pt. urari!

Dupa petrecerea de sambata cu copii a urmat azi o minipetrecere cu adulti, asa ca eu abia m-am adunat putin. Petrecerea a fost destul de obositoare pt. adulti, dar copiii au parut ca se simt excelent. Maria s-a comportat bine, asta si pt. ca era la ea acasa. Cel mai cuminte dintre copilasi a fost Stefan!!!

Cand imi fac timp, o sa pun si cateva poze. Pana atunci puteti vedea cateva poze noi cu Maria si Stefan, aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Marox ! Incerc sa ma pun in locul tau si nu e usor. Important e ca Alex e pe maini bune.

Anamaria, ma bucur ca Tudor e mai bine. Sanatate puiului!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

La multi ani, Maria si Matei (Romana_74)!!! Sa aveti mult noroc in viata!!

Saptamana trecuta am avut o saptamana de groaza la serviciu!! Bine ca a trecut...

In weekend l-am sarbatorit pe tati si a fost o petrecere pe cinste! Urmeaza tura a 2-a, ziua lui Tudor, dar de data asta ne vom destrabala la Constanta. Cornelia, poate veniti si voi. Te tin la curent cu evenimentele. Sunteti asa de frumosi... am vazut pozele.

Vad ca aici se fac progrese cu vorbitul, cu scapatul de pampers... Cu vorbitul si noi stam foarte bine. Cu pampersul, ABSOLUT nici un progres. Nu vrea la olita, de nici o culoare. Asa ca mai amanam...

Marox, eu te inteleg perfect. Mie mi-e dor tare si de Bodo. Daca n-ar trebui sa plec la mare, unde nu am cum sa il duc ca e socru-meu dus cu capu, l-as aduce acasa si maine, cu toate ca va dati seama ca mi-e mai usor fara el... Oricum, partea mai buna la tine e ca o sa isi cunoasca mai bine bunicii si legatura asta e asa de benefica si de o parte si de alta. Tudor si acum ii primeste pe ai mei cu asa o mare bucurie, pentru ca au fost langa el in primele 6 luni de viata. Chiar aseara a venit tata sa il vada si sarea Tudor in sus de bucurie, ca o caprita.

Anamaria, sanatate multa!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna dimineata. Sa incep cu partile placute si cele mai importante: La multi ani Matei de Romana_74, sa cresti un flacau mare si voinic, cu mult noroc la fete si multa sanatate!

Noi am avut un weekend de cosmar. Am plecat la munte vineri seara fara Stefania, in ideea ca sambata facem o excursie pe munte. Eram pe la Baicoi cand a sunat soacra-mea ca Stefi are febra 40 de grade. Nu aveam cum sa ne intoarcem pentru ca mai plecasem cu niste prieteni care aproape ajunsesera la destinatie (cu copilul dupa ei) si i-am fi lasat fara loc de dormit la 10 noaptea pe ploaie, plus ca trebuia sa ajungem sa vorbim cu niste muncitori care ne lucreaza ceva la casa. Pediatra mea era in concediu, am mai sunat la un medic pe care il stiam, nici acela nu raspundea... asa ca da-i cu antitermice, da-i cu impachetari cu otet... pana la urma i-au scazut febra cu bine... sambata dimineata era OK, iar sambata seara iar a facut 39,5... moment in care soacra-mea a chemat salvarea ca nu mai aveau altceva de facut. Au sunat in vreo trei locuri, pe unii i-au asteptat vreo trei ore, altii nu aveau pediatru. In final au venit unii de la BGS care am inteles ca au fost super OK - aviz amatoarelor, in caz ca mai aveti nevoie. Au venit in 10 minute. Din fericire nu avea pneumonie -- mie de asta mi-era cel mai teama -- ci numai faringoamigdalita. I-au dat antibiotice si de ieri e bine. Cred ca a luat-o de la niste copii cu care ne-am vazut luni seara. Macar nu a fost bleaga sau apatica, si cu febra era in verva. Insa nu vrea deloc sa ia antibioticul, si trebuie sa i-l dau 7 zile... I-a dat un antibiotic foarte puternic, nu prea imi convine (Zinnat - cefalosporina), dar avand in vedere ca nu am dat de pediatra sa confirm prescriptia, nu am avut tupeul sa ii dau eu altul de capul meu... Tipa de la salvare i-a zis lui soacra-mea ca s-ar putea sa fie si un pic rahitica, eu nu cred, dar acum trebuie sa mai cer o parere. Si colac peste pupaza, sambata noaptea a murit fratele socrului meu. La 52 de ani, s-a prapadit de cancer la plamani, pe care abia acum o luna a aflat ca il are... Asa ca nu va mai spun cum ne-am intors ieri acasa, barbata-miu nici nu putea sa conduca, am condus eu, pe ploaie...

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani, matei! sa fi sanatos si vesel si sa o asculti pe mami...sa fi cuminte si iubaret!
marox- sigur va fi bine! pacat ca pe la noi ploua mereu, parca am fi la tropice!
cornelia- sa-ti traiasca copii si sa te bucuri de ei...ca tare frumosi sunt!
ma agaseaza vremea asta naspa! nu mai stiu ce sa fac! stef e nervos ca nu iesim in parc...
pupici si salutari. saptamana asta e grea pentru mine. am duminica o restanta, fara de care nu pot intra in icenta...si e nasoala...o profa isterica...
mai vorbim.

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - multa sanatate stefaniei! sa se faca bine repede! pupici din partea noastra...daca ajuta la ceva!

cgaby

Mergi la inceput