copilasi iunie-iulie 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani frumosi si sanatosi Alexandra! Sa iti aduca viata numai bucurii.

Magda si Alex(1 anisor si 11 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani Alexandra mica ! Sa fii cuminte si sa o asculti pe Alexandra mare.

Cornelia: E greu, dar parca nu mi se mai pare asa de greu ca atunci cind eram insarcinata cu Alin si era Cristi mitite, mititel. Poate ca m-am obisnuit, ca am antrenament. Oricum se prea poate ca si din cauza ca Alin e mincacios si nu stau o ora sa-l fac sa manince. Cu Cristi a fost un chin pina minca. In schimb Alin e foarte expeditiv, asa ca tot Cristi e cel cu probleme la masa, dar fiind mai mare, ii mai dau si sa manince singur. Acum a inceput sa-si manince singur cerealele sau iaurtul, chiar si felul doi. La supa nu se descurca deoarece nu prea stie cum sa tina lingura, dar o sa invete si asta.

Acum ramine sa vad ce fel de temperament va avea bebe3, dar eu cred ca o sa fie cuminte, ca e mai linistit si in burtica. Alin era un zbuciumat in burta si la fel de energic si de miscaret e si acum, dar e tare dragalas.

Marox: Mi-a facut dr 2 ecografii deoarece doar de doua ori am fost al control sa ma vada si nu m-a controlat deloc in zona genitala, daca a vazut el ca e bine la ecograf nu a mai “invadat” zona genitala ca sa-mi controleze colul. Sa vedem ce va fi simbata.
Cristi e cu sotul la Venus, acolo sint si scorii mei care au deja o saptamina de sedere. Partea proasta e ca m-a sunat aseara sotul si mi-a zis ca a facut febra Cristi. Eu i-am pus in bagaj supozitoare de paracetamol si novocalim, el a mai cumparat termometru si nurofen. Pina acum a tot avut febra si e cam somnoros. Acum nu stiu daca a facut febra de la curentul de pe tren (ca a mers cu intercity si era cu aer conditionat), de la insolatie sau de la ceva ce a mincat ori baut. Si ma gindesc mereu la el, nici nu am dormit linistita noaptea trecuta. E asa de rau sa-ti stii copilasul bolnav si sa nu poti sa fi linga el. Sper sa-i treaca repede si sa se bucure si el de sederea la mare.
Initial sotu a vrut sa-l ia si pe Alin cu el, dar nu l-am lasat.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

buna fetelor!

we asta am fost la mare, l-am 'debarcata acolo pe tudor cu mamaie (socrella). am avut vreme foarte frumoasa, apa idem, am facut ieri plaja si baie si dimineata si dupa-amaiaza. tudor a suportat binisor drumul cu masina (a fost cam aglomerat si am facut aproape 6 ore la dus), doar ca nu a reusit sa doarma decat 50 de min - era chiar ora de somn, am plecat la 14 din pitesti, cand am terminat eu munca. sambata am avut si parastas pt bunicii sotzului, asa ca din nou n-a dormit decat 30 de min la pranz, a mai dormit putin dupa ora 16, iar pt noapte a dormit vreo 13 ore de l-am trezit fortat ca nu mai stiam ce-i cu el. (si eu care ma bazam pe el sa ne scoale devreme sa reusim sa mai facem o plaja+ baie si azi! )
aseara am mancat la un restaurant care avea taraf de lautarri, si cand au inceput sa cante tudor s-a asezat in picioare, drepti, in fata lor, si se uita ca la spectacol... era atat de dragalas!!! lautar il face mama! dupa aia a inceput sa si danseze...
sper sa aiba vreme buna, si sa se simta bine amandoi.

acasa ne astepta bogdan cu o indigestie-surpriza, a facut febra mare aseara si dimineata a vomitat, plus diaree. mama era disperata ca nici nu stia pe unde tinem doctoriile azi-noapte, asa ca nu a putut sa-i dea nimic de febra. dar dimineata dupa ce a varsat s-a linistit, i-a mai trecut si febra. joi pleaca si el la mare cu ai mei, sper sa se refaca pana atunci.

va pup si mai vorbim...

romana - ma bucur si eu ca de acum te va ajuta mama ta cu copiii si burtica, deja imi imaginez cam cat de greu ti-o fi! ai grija si menajeaza-te si odihneste-te la maxim de acum, exploateaza-ti ajutoarele la maxim! sanatate multa lui cristi, lasa ca-l face el tati bine!

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

anamaria- sanatate lui Bogdan si..distractie mare piticilor in vacanta.
romana - sanatate lui Cristi. si tu ai grija de tine...pupici la burtici!
azi am terminat si cu restanta...si urmeaza licenta! ma gandesc cu groaza!
pupici tuturor. mai vorbim.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Alexandra mica, desteapta si frumoasa! Felicitari mamicii Amik! SA va aduca numai bucurii!

Sanatate copilasilor bolnaviori! Romana, daca vrei nr. si adresa de medic din Constanta, spune-mi. E mai bina Cristi?

Va pup!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani Alexandra, saa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa fii cuminte!

Romana, ce ghinion cu febra lui Cristi! Da' poate ca nu-i grav si-i trece repede si va putea profita de sejurul la mare!

Anamaria, multa sanatate lui Bogdan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani Alexandra!!!!!!!!!!!

Sanatate multa lui Cristi si Tudor, sa va faceti bine cat mai repede!!!

Ca tot vorbit ivoi de bebelusi, am vazut ieri un bebe mi-mic, cam cat erau ai nostrii acum doi ani pe vremea asta..si m-a luat asa o nostalgie...as putea sa bag mana in foc ca Taisia nu a fost niciodata asa.atat de mult s-a schimbat ma bate gandul din ce in ce mai tare sa mai fac unul mic..urmeaza sa ajunga gandu' asta si la tati.

Eu in 2 saptamani plec de la job, probabil undeva fara acces tot timpul la net, asa ca fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nu ne intalnim?????

Acum , repede, cat mai pot vb cu voi!!!!

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

La multi ani Alexandra! Mamico asteptam poze cu printesa la doi ani!

Romana si Anamaria, sanatate copiilor. Circula tot felul de viroze dubioase, asa ne-am pricopsit si noi saptamana trecuta. Si ce rau este sa fie ala micu' bolnav, stiu pe pielea mea .

Romana ce bine ca vin ai tai sa te mai ajute. Cred ca oricum este mult mai usor acum ca ai ramas numai cu Alin.
Stefania nu baga mana in WC ca tin usa inchisa la baie, in schimb baga mana in olita dupa ce face pipi... e de-a dreptul fascinata...

Marox, la voi ecografiile se fac pe asigurare? In Ro, majoritatea se platesc, adica eu cel putin nu am facut nici una la consultatie, ma duceam separat la o clinica particulara si faceam acolo cate vroiam, e drept ca pe bani.
Saracul catzel, auzi, sa il uite acasa... ca in Home Alone .

Anamaria, cum e inapoi la serviciu? Gio, tu schimbi jobul dupa cum iti doreai?

Mihaela, ce mai faci?

Magdone, cum merge cu bantuitul pe terase? Cum te simti libera din nou?

Noi am stat in w/end acasa si am avut parte de un catzel racit. Clara a facut sambata seara non stop pipi in casa, si cu un pic de sange, asa ca umblam cu carpa dupa ea mereu. Saraca, m-am speriat tare, dar i-am dat medicamente si a lasat-o imediat.

Se iubeste atat de tare cu Stefania, daca nu mi-ar fi mie greu cu amandoua as insista sa o tin tot timpul la noi. SAe pupa mereu, amandoua, Stefania isi imparte cu ea mancarea si o fugareste prin casa sa o mangaie, sau ii arunca mingea. Sunt asa dragute...

Ieri dimineata am fost la Zoo, era o aglomeratie cumplita, dar macar am vazut si noi elefantul - care bineinteles in viziunea lui fi-mea este "mu", adica vaca. I-a mai placut leul si cam atat...

Luna asta suntem invitati la doua botezuri, alerg dupa cadouri. Dar o sa fie frumos, cu multi copii in ambele dati.

Abia asteptam concediul, dar mai sunt aproape doua luni.

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Dana, da, am luat concursul pt postul pe care il doream (nu cu salriul pe care il doream dar nu pot sa le am pe toate) si mai am un interviu maine la o firma (ultimul interviu, mai suntem 2-3) tot relativ in domeniu; asa ca am de unde alege; sper sa nu se adevereasca zicala cu cei doi iepuri....Problema la mine se pune asa, cam ce vreau: timp pt Taisia/ bani/satisfactie profesionala. Sa vedem daca le pot avea pe toate......
va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani Alexandra!!! sa cresti mare si frumoasa si desteapta!!!

Kehleyr, ca tot m-ai intrebat, merge bineeeee spre foarte bine, dar cred ca deja m-am saturat , sambata pe la 11 seara eram undeva prin Herastrau si deja ma plictisesem, vroiam acasa, iar ieri am vazut 4 filme, unul la cinema si 3 pe dvd, cred ca mi-am facut portia pe un an, m-am culcat cheauna pe la 2.30 .De dor nu m-ai vorbesc, ca deja i-am disperat pe ai mei cu telefoanele, abia astept sa mergem vineri sa-l vedem. In rest nu fac nimic prin casa, nici mancare nimic, Gabi saracu e la regim de vreo saptamana

Fetelor ce ziceti de miercuri sau joi seara, la o terasa bineinteles?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput