copilasi iunie-iulie 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Romana, hai sa-t zic programul Taisiei la mare:

Dimineata, in jur de 8 30 trezirea, mancat, plecat la plaja pana la maximum 12, cu indulgenta si tinand cont ca nu prea a fost soare.

12-13, dus, mancat, somnic

Trezit, plecat la plaja dupa 17, pana pe la 19, dupa dus, mancat..plecat in oras..cam asa..program intensiv...de mancat am luat si borcanase dar a mancat si pilaf cu frigarui intr-o zi la o terasa, dupa ce am intrebat de 10 ori daca e buna mancarea.

Sarcina usoara in continuare!!!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

hai ca am reusit si eu sa termin treaba, sa mai scriu un rind aici.

LA MULTI ANI ptr Mateii nostri si ptr Maria, sa creasca mari, frumosi, cuminti si norocosi!

In week-end am fost la Moeciu, ne-a plouat la greu de vineri seara pina duminica, cu o scurta pauza simbata dupa-masa, dar cum si-n Bucuresti ploua, asta e. L-am lasat duminica pe Luca la Breaza cu bunicii, asa ca zilele-astea am program de voie.

Romana - la noi a fost putin diferit la mare, dar in principiu Luca a mincat cam orice i-am dat, adica: dimineata lapte cu cacao in camera, din canuta lui cu pai; pe la 10 mincam impreuna si-i mai dadeam ou (fiert sau ochi), brinza, rosie, clatite; la prinz pui la gratar, sau au avut intr-o zi rulada de pui cu legume, cartofi la cuptor etc., pe la 17:00 minca ceva usor gen chec, clatite, iar seara minca iarasi cu noi, diverse si mult (cel mai tare a fost la restaurantul pescaresc unde a mincat salata de fructe de mare si peste de nu apucam sa-i dau, a ras tot), la culcare 210 ml lapte in pat. Nu stiu cum e la mare la noi anul asta, anul trecut i-am dat mincare (gratar de pui cu cartofi la care nu prea au ce sa greseasca), la Moeciu i-am dat fara probleme mincare facuta de gazdele noastre, dar si la circiuma in Brasov.

Marox - mie mi se pare greu cu Luca la 1,5 ore de mine, imi inchipui ce-o fi pe capul tau. Dar lasa ca-i prinde si lui bine, si tie.

Dana - mama ce experienta naspa ati avut, sper ca acum e bine Stefa, multa sanatate si pupici!

Eu ma minunez la soare, ca mi-era teama ca-i ploua pe ai mei acolo la Breaza de nu ies din casa, se pare insa ca e in regula si pe Luca nu-l mai baga in casa decit seara la culcare. V-am spus ca e cu inca 2 copii: pe fetita care are 5 ani o iubeste si mereu o pupa, iar pe frat-su, care e mai mic cu o luna decit el il cafteste si nu-l lasa sa puna mina pe nimic. Cica ieri a fost un impielitat de dimineata pina seara, pina si pe Tantica a umplut-o de nisip cind se ducea la el sa-l certe ca nu e cuminte. Nu-mi fac griji ca se descurca ei 5 bunici cu 3 copii, dar ma ingrijoreaza putin cu bataia indreptata spre alti copii, mai ales ca si la Moeciu abia am scos-o din miinile lui pe fetita gazdelor care se urcase pe calutul lui (are 1 an si 2 luni). Cum s-ar zice: welcome into the club!

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Matei!!!!!! Multa fericire alaturi de mami, tati si surioara ta!

Felicitari Romana si Carmenutza pt. finuti!

Gio, chiar m-am gandit la voi ce vreme proasta ati prins. Dar cum ati reusit sa faceti plaja duminica, nu stiu . Doru s-a trezit la 8, hotarat sa plece cu Maria la plaja. Pana sa o puna pe olita s-a razgandit, ca era tare innorat.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani Matei. Iti doresc sa ai sanatate si tot ce e mai bun pe lume!

Magda si Alex(1 anisor si 11 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani, Matei! sa fi sanatos si vesel si...sa ai grija de mami!
pupici din partea noastra.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Salutare fete dragi!

La multi ani pentru Cindy, Denisa si Matei!!!! Sa cresteti mari, intelepti si sa aveti mult noroc in viata!

Cornelia, vezi ca vineri suntem la Constanta si il sarbatorim pe Tudor. Poate veniti si voi sau macar Maria cu Doru. Mi-ar face mare placere.

Andra, Luca mi-a stricat copilul! Din "al meu si "a mea" nu iese. Io tot o dau cu "nu e a ta, e a noastra". Mai greu cu imbracamintea, ca nu pot sa-i zic copilului ca "pijamaua nu e a ta..".

Kehleyr, sper ca sunteti bine. Sanatate multa Stefaniei!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani Cindy si Denisa! sa cresteti mari si frumoase si sa aveti tot ce va doriti! multa sanatare si...bani, ca restul se cumpara!
azi l-am parcat pe stef la ai mei pana vineri sa mai invat si eu... tare nu am chef! la noi in bloc se lucreaza de zor, de la 9 pana la 7 seara! numai bubuituri!
pupici tuturor si...vreau sa vina vara!!!!!!!!!!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele, eu nu scriu prea des ca sunt ocupata cu terasele, dupa cum v-am zis ...aiurea...am venit ieri la servici si dupa cateva ore am plecat ca mi s-a facut rau, nu stiu ce-am avut, o indigestie nasoala, si m-am dus acasa si am zacut pana azi dimineata.

L-am dus pe Razvan la Bacau si pana acum mi-a zis mama ca nu sunt probleme, s-a adaptat perfect, se joaca, mananca, doarme, e totul ok, numai ca ieri mi-a zis mama a vazut niste poze cu noi si se uita asa lung la ele si ca intr-un final a trantit albumul jos foarte suparat, mi-a venit sa plang..i-am zis mamei sa-l ascunda sa nu-l mai vada.
Ne-am intalnit si cu Flaviu si baietii cand s-a vazut au inceput o cearta frate pe jucarii, nici unul nu vroia sa lase de la el, fiecare vroia sa se joace cu toate, dar pana la urma s-au inteles asa de bine ca s-au si pupat, Mihaela poate pui tu poza aia cu ei 2.

Kehleyr, sper ca Stefania e mai bine, si condoleante pentru unchiul sotului tau.
La multi ani pentru cei 2 Matei, Denisa si Cindy!!!!
Gaby, nu te lasa pe tanjealaaaa, mult a fost putin a ramas, bafta maxima!!!!

Felicitari Romana si Carmenutza pentru finuti!!!
Bychi, unde ai disparut?

v-am pupat! avem si noi niste poze noi la "vara 2005" sunt alea din herastrau cand a fost si Claudya
http://community.webshots.com/user/magdone2u

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Of, l-am ratat ieri pe Matei cu urarile . Dar mai bine mai tarziu decat niciodata . Madishor, mult noroc si sanatate pentru flacaul vostru, si o viata plina de succese .

Noi suntem bine, multumim de intrebare . Nu a mai facut febra deloc de duminica, ieri a vazut-o si doctorita ei si a zis ca e OK, si ca cel mai probabil antibioticul a fost dat degeaba pentru ca a fost o viroza . Asta e, nu aveam de unde sa stiu, si daca ea nu a fost in bucuresti sa o vada, si nici eu nu eram, cred ca nu aveam ce face. Mi-a zis ca data viitoare sa fiu atenta si la alte semnale - atata timp cat in rest copilul este vioi si nu are alte semne de raceala (tuse, stranut) sa nu ma reped in antibiotic, mai ales daca febra scade cu antitermice. Ideea este ca si cei de pe salvare, si cei din spitale, prescriu imediat antibiotic. Am inteles ca au existat si cazuri in care copilul avea febra pt ca era in incubatie de rubeola, si i-au dat antibiotic total aiurea.

M-am linistit si cu rahitismul. Mi-a spus ca poate parea rahitica pentru ca nu are o pozitie foarte corecta, adica sta cu burta in fata, dar nu are coastele evazate, asa ca...

Magdone, multumim de poze .

Andra, ne-a plouat aceeasi ploaie, pe voi la Moieciu, pe noi la Simon, peste deal . Poate vreodata ne sincronizam sa se vada si copiii, cand mai suntem prin zona.

Marox, suna bine puzzle-ul ala . Eu zic sa te bucuri de vacanta, ca uite acum te intorci la serviciu si n-o sa mai ai timp de nimic.

Carmenutza si Romana, sa va traiasca finutii.

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Draga fetelor eu incep cu
felicitarile, fiindca sunt restanta rau de tot !!

La multi ani mami graviduta pentru Matei Andrei, sa-ti traiasca feciorul !

La multi ani si lui Matei, sa fie cat mai nazdravan ca e tare bine in ziua de azi. Mai putin pentru mami si Ana dar ce sa-i faci, legea compensatiei.

La multi ani si pentru fetite Cindy si Denisa !

La multi ani si pentru Maya maine ca nu stiu daca mai apuc sa intru maine, draga Maya iti urez sa o pui in contiunuare in dificultate pe mami cu intrebari si aforisme originale !! macar vreo 2-3 ani de acum incolo !

La multi ani si pentru David si Tudor, distractie placuta la mare Crisa !

Bibi nu ne mai iubesti ?

Si pentru Alexandra, La multi ani, vorbareata mica !

hai ca va mai urez si cand ne intoarcem, noi maine plecam si pe fi-mea o sa o serbam poimaine la Barcelona !

sper sa fie bine, cam am emotii, nu a mai zburat cu avionul.

Kehleyr sa nu-ti para rau ca i-ai dat antibiotic, fiindca eu nu i-am patru zile (a avut acelasi diagnostic) si desi a fost vioaie, a slabit un kg, pentru ca nu manca, dupa care tot zinnat a luat, asa ca . Pot sa-ti spun ca i-am facut ceai de ceapa si nuca, i-am dat coctail de muguri de brad, inhalatie cu ceva special pentru gat, toate "chestiile naturiste" care le-am stiut si degeaba. Sanatate multa Stefaniei !

Claudya imi pare tare rau ca nu ne-am vazut dar in saptamana aceea Teo a avut problema cu gatul si recunosc ca nici nu am reusit sa ne sincronizam.

va pup pe toate si imi pare rau ca nu am timp sa mai sriu,

dar totusi un pupic pentru Maria, e asa de dulce in poza unde il tine pe Stefan in brate si pare maricica, cel putin mai mare ca fimea.

gata ma duc la denominare,
nicol

Mergi la inceput