De obicei nu am astfel de intrebari dar... am avut probleme cu computadorul si de cand am pus sus S.O. (WXP) nu imi mai functioneaza aplicatiile flash respectiv functiile java script prezente pe un site. Platforma Java am pus-o dar nu merg... simt ca mor. E ceva ce tine de IE... cred.
Cu flash am dibuit daca inchid firewall e ok... dar cum sa fac sa nu inchid ZA dara sa permita aplicatiile Macromedia flash player. Dar pt butoane care lanseaza java script nu merge de nici o culoare. Ce sa fac?
Deci?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Nu cumva Zone Alarm iti blocheaza si platforma Java?
Incearca sa dezinstalezi Zone Alarm si vezi cum merge fara.
Daca totusi ai nevoie de acest firewall, reinstaleaza-l si vezi ce te mai intreaba cand accesezi fisiere de tip flash sau butoane ce lanseaza java script. Daca dai "deny" nu te mai lasa sa accesezi anumite site-uri sau aplicatii.
Poate fi si de la Internet explorer. Ai incercat daca cu Opera merge, ca atunci sigur iti dai seama daca e vreo "defectiune" in IE sau nu.
Si eu am patit ceva de genul asta, cand aplicatii flash nu mergeau decat cu Opera, ca pe Internet explorer nu le puteam vedea.
Bafta!
P.S. Ce inseamna S.O.?
Simina
Fotografii
"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."
Ceva de genul asta am patit si eu la reinstalarea SO.
Ma intreba la paginile cu scripturi java “debug or not “
Nenea de la service mi-a instalat service Pack 2
Verifica daca la Tools/Internet Options/Security/Internet/Custom Level opt. Scripting of Java applets e pe enable, idem undeva la Programs/Manage add-ons la Flash Object
Lucrurile simple ne complica viata.
Zana