sunt gravida!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Teodora, felicitari si sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copilas sanatos si frumos!
Si noi ne dam silinta pentru Bebe 2, dupa minunea blonda si creatza care ni s-a intamplat acum 4 ani.

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Felicitari, multi pupici si sarcina usoara!

Mira si fetita dulcika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

teodora, te-am "urmarit" si la mamici de martie-aprilie 2006...mi-e greu sa inteleg EXACT ce e in sufletul tau, dar sunt sigura ca e un sentiment unic, o emotie covarsitoare, pe care astept sa o simt si eu cand o sa ne hotarim ca e momentul pentru un bebe
sa iti mearga totul bine, sa duci sarcina la sfarsit cu bine si bebelinul sa fie sanatos!!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Sincere felicitari! Sa fiti binecuvantati tu si puiutul tau si toata familia!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Felicitari si sanatate multa! Te asteptam la gravidute!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Terodora, te inteleg perfect pentru ca si eu am trecut prin aceleasi momente ca si tine, numai ca la mine au venit putin mai tarziu...
Monica sa stii ca s-a bucurat foarte mult pentru tine si iti transmite sa ai parte doar de bucurii.
eu vorbesc cu ea destul de des si ii mai spun si ce se intampla pe forum deoarece nu poate deocamdata sa mai intre - sefu-i sef, asta e.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Teodoran. Sa ai mare grija de tine. Mihnea-Gabriel a venit pe lume la 38 de sapt pe 25 iunie l aora 10.35. Este un baietel mare si frumos si este comoara cea mai de pret. Iti doresc din suflet sa simti peste 9 luni simtamintele mele. Desi a fost greu am trecut peste toate. Ai incredere in dna dr. Denisa Protopopescu, mainile ei minunate l-au adus pe lume pe Mihnea ptr ca ea este doar mama lui doi. Este un om si un medic de exceptie urmeaza-i instructiunile si totul va fi in regula peste 9 luni.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Multimesc mult Monica, Sa-ti fii sanatoasa si tu si sufletelul mic, ce repede a treut timpul, parca eri ne pregateam de FIV...Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Teodora, te felicit din toata inima ca ai fost tare si ai mers pana la capat! Sa fiti sanatosi tu si bebicul tau! Sarcina usoara!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

felicitari maxime pt tau..................sanatate multa iti doresc si sa auzim numai de bine!iti multumesc ca mi-ai dat incredere ca se poate daca ai rabdare si nu incetezi sa speri

raluca

Mergi la inceput