sunt gravida!!!!

sunt gravida!!!! | Autor: teodoran

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am confirmarea, sunt gravida. Nu-mi vina sa cred.Sa va spun in 2 cuvinte povestea mea.
Acum 5 ani m-am hotarat ca vreau un copil, dar acest lucru s-a lasat asteptat, asa ca acum 4 ani am inceput sa ma duc la doctor, am facut histero, am trecut printr-o operatie laparoscop.unde mi sa- dat disg. de ovare microplochistice si nicio sansa sa am ovulatie.La sot totul era in regula.Dupa laparo am trecut prin trei stimulari cu gonal si tot atatea inseminari, nimic, nu era sa fie. Anul trecut in toamna am decis sa fac in vitro la medsana. Totul a fost in regula cu stimularea dar nu s-a prins nici un embrion dein cel 4 implantati.
Dupa cateva luni de pauza am decis ca vreau sa fac din nou histero, dupa care dna. dr. mi-a spus ca am trompe bune si ea crede ca pot sa raman natural si imi recomanda o stimulare usoare cu ova-mit. Dupa prima luna dezamagire totala. In a doua luna am asteptat sa-mi vina ciclul, asa cum eram obisnuita sa-mi vina luna de luna, dar intarzia. Nu am intrat in panica pentru ca de cand am inceput ova-mitul mi se cam dereglase ciclul.In ziua 37 am avut usoare pete maronii, si am zis asta e, imi vine, dupa care nimic...am amiasteptat cateva zile , dupa care am decis sa-mi iau un test.L-am facut indimineata asta si a iesit instantaneu pozitiv.
Nici nu va puteti da seama, ma uitam la el ca o tampita si nu-mi veneasa cred. Am fugit la medsana sa-mi fac si testl de sange si inseara asta am aflat rezultatul. Am vorbit si cu doctorita si mi-a confirmat ca sunt insarcinata, si mi-a spus sa incep sa iau utrogestan 9/zi, 1tb. de acid folic si 1 fiola de gravibinon la 5 zile.
Deci, pana acum asta e povestea mea. Fetele de pe FIV stiu prn ce-am trecut de atata timp.
Fetelor, va spun sincer, eu imi pierdusem speranta, dar Dzeu ne-a ajutat.
Aveti incredere ca nu va uita si pe voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Felicitari!!!Sa fiti sanatosi tu si ingerasul mic!Dumnezeu sa va ocroteasca si de acum incolo!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

Felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bravo tie,ai reusit si ne-ai dat sperante la toate! Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de bb!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Felicitari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Teo felicitari sa ai o sarcina usoara.Esti un exemplu pentru toate aspirantele.........deci fetele se poate,dar numai atunci cind vrea D-zeu.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Desi e prima oara cand te "vad", iti urez FELICITARI, o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Ma emotioneaza astfel de povesti si-mi amintesc momentul in care am vazut pentru prima oara cele doua dungi...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bravo, Teodora!!!
Ma bucur din suflet pentru tine si cred ca toate fetele care te stiu de aici de pe forum.
Chiar ne intrebam ce mai faci pentru ca nu mai stiam nimic despre tine.
E o minune ceea ce ti se intampla.
Sa fii sanatoasa impreuna cu minunea si sa cresteti mari.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Felicitari,Teodora !Sa te ajute Dumnezeu sa ai un copil sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Asa este luli, nu am mai intrat de mult timp pe forum, asta nu inseamna ca nu v-am urmarit,dar am trecut prin momente foarte grele, de depresie profunda, dupa esecul FIV, si nu mai aveam puterea sa mai magandesc la asta. Deocamdata, de cand am aflta, e ieri, mi nu-mi vine sa cred, parca este vorba de altcineva, nu de mine. Si eu sisotul meu stam ca prostii si nu ne vine sa credem ca dupa atatia ani de chin, s-a intamplat bucuria vietii.
MA rog la Dzeu sa treceti si voi prin aceste momente minunate.
Sunt curioasa sa vad ce o sa zica Monica-Elena, eu am fost cu ea in lotul de FIV, sia fost permanent alaturi de mine,si imi spunea tot timpul sa nu-mi pierd speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Felicitari din tot sufletul,Teodora !Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput