Am o rugaminte urgenta, ce inseamna daca la testul beta-hcg mi-a oest valoarea 8676?sunt disperata. Dor. nu raspunde ca sa o intreb.
esti burticoasa. felicitari 
uite aici: http://www.locateadoc.com/articles.cfm/search/478
36+
Graviiiii!!! Mie mi-a iesit prima data valoarea 25 si dupa doua zile 75. Si acum avem 6 liuni si jumatate. Sarcina usoara!!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Teodora, mie mi-a iesit 467,77 si doctora mea mi-a zis ca spera sa am numai gemeni iara nu tripleti (desi eu nu m-as supara). Asa ca eu zic ca ai doi. Asa sa te ajute Dumnezeu!
Catalina
Valoarea testul variaza in functie de varsta sarcinii. Nu inteleg ce zici tu Catalina de gemeni. poate valoarea ta era preea mare pentru vasrta sarcinii,. Dar la valoarea aia de cateva sute ma indoiesc ca se poate aprecia.
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Da Ana, la varsta sarcinii (2,3 saptamani) valoarea era destul de mare. Acuma, ce mi-a zis doctora am zis si eu, iti dai seama ca habar nu prea am eu asa de una singura.
Catalina
Multumesc si eu de tabelas,se pare ca eu sunt la inceput.Vineri valoarea era de 57 iar azi duminica am mai facut un test de sange si a crescut la 125.Deci sunt in saptamana 4
quote:
Originally posted by Delia21
Multumesc si eu de tabelas,se pare ca eu sunt la inceput.Vineri valoarea era de 57 iar azi duminica am mai facut un test de sange si a crescut la 125.Deci sunt in saptamana 4
(15 12 2004)