Viata in Japonia (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

quote:
Originally posted by eli

Buna si bine ai venit Mihaela! Fa-ti cont pe www.webshots.com sau la Yahoo Photos, pozele se pun mai usor si nici nu trebuie sa le micsorezi. Succes! Uau, ce diferenta mica intre copii. Cum te descurci? Te asteptam si la mamici din Jp.

Ionela, multumesc mult pt raspuns.

Ayumi, Rocsana cum va simiti?

Nina, ai ajuns acasa? Ce fac Alex si bebelina?Eu sunt OK,Eli.Am trecut in al doilea trimestru de sarcina si ma simt mult mai bine ca pana acum.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

bine v-am gasit fetelor!intr-adevar e diferenta mica intre ei dar ce sa fac asta este e foarte greu mai ales ca eu sunt singura noaptea ca al meu lucreaza !e...dar sunt fericita sunt niste scumpi!apropo vreu sa pun poze cu ei dar adresa care mi-ati dato ...nu prea pricep cum trebuie sa fac si ce ie drept nu prea le am cu engleza asa ca mai bine renunt!ori cum am o poza cu cei mici la profilul meu personal!apropo stati vre una aprope de mine s-au mai bine zis in kanai yokohama?pupici

mihaela imai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Bunaaaaaaaaa!!!!Ce mai faceti fetelor?cum suportati caldura...la mine cel putin e cald rau...numai la mare mi-e gandul....Ati vazut acum 2 zile la Tv nu mai stiu pe ce canal au fost invitati O-Zone...si au cantat bineanteles Mayahi...Cine cineva vreo plaja cu nisip alb in zona Kanagawa Tokyo..?eu am fost spre Enoshima in partile acelea dar nu mi-a placut...
Mihaelea eu stau in Yokohama pe langa Shin Yokohama mai exact...am fost de multe ori prin Kanai si mai ales pe Isezaki chou la cumparaturi e super strada aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eli,eu sunt bine.Am intrat in trimestrul 2 de sarcina si mi-e mult mai bine.Dar mi-e greu cu caldura asta.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

buna ysezaki^cho e foarte aprope de mine!poate ne vedem

mihaela imai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by bibos

Cine cineva vreo plaja cu nisip alb in zona Kanagawa Tokyo..?eu am fost spre Enoshima in partile acelea dar nu mi-a placut...

Nisip alb doar daca iti aduci tu de acasa ...nu sunt in zona asta ,vezi putin mai jos ,in Izu,la Shimoda gasesti ceva plaja mai buna sau ceva si mai jos ,o ora cu avionu'...in Okinawa.
Btw ,s-au deschis piscinele de exterior ( tare idioti astia japii astia !) numai Iulie si August , ai cateva aici http://www.city.yokohama.jp/me/naka/contents/english/nwtn/03/0307/pool.html .Numai sa te duci din timp sa-ti gasesti un locsor, altfel ai sansa sa stati 8 in 2metri patrati ...cum stai ei unii ,saracutii ,in casutele lor ...

//Dan.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibos

...am fost de multe ori prin Kanai si mai ales pe Isezaki chou la cumparaturi e super strada aia...

Da , e unica ...mai ales noaptea cand toate 'bombele' din Yokohama ies pe strada sa manance si ele o painica ...

//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:

Da , e unica ...mai ales noaptea cand toate 'bombele' din Yokohama ies pe strada sa manance si ele o painica ...

chiar asa, eu credeam ca yokohama e un oras select, nu plin de " bombe nocturne"

a, sau o strachina de orez.

o zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Plaja cu nisip alb este la Atami...e frumos....nu tre sa te duci pana in Okinawa....dar ma rog....e cam departe de mine .....si la piscina sa ma calc in picioare cu lumea ...mai bine stau acasa..ai dreptate si se deschid la mijlocul lui iulie majoritatea..si ce daca iese lumea sa produca o paine?! astea inseamna ca nu se mai poate duce omu acolo....sambata si duminica e plin de familisti...cu copii cu purcel iesiti la plimbare pe acolo....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Akuma

chiar asa, eu credeam ca yokohama e un oras select, nu plin de " bombe nocturne"

E cu mult mai select decat altele ,depinde la ce te gandesti tu sa-l compari ...si pe deasupra plin de gaijini .
Btw ,crezi ca exista aici vreun orasel fara pacinko , hostess bars sau love hotels ? no way ,asta-i viata in Japonia ...
O seara si mai buna .

//Dan.

Mergi la inceput