Viata in Japonia (29)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela imai spune:
Buna din nou!La mine ploua si e vreme rea! Maine ajunge taifunul pe la mine prin zona..................Brr... E rau ca trebuie sa stau in casa . Pupici si sper sa iasa soarele si pe la Yokohama
mihaela imai spune:
Am o veste foarte proasta si plina de durere,fetita unui mebru DC s-a stins din viata.Este vorba de fetita lui mamanati.Posta la bebelusi de martie aprilie 2005!Simt o tristete in suflet de nu am cum s-o descriu!E ingrozitor off...Doamne ajuta la toata lumea sa aveti grija de puiuti vostri!
RIARA spune:
Hai ma.....pling aici si Rion urla si el,iar jiro nu stie ce avem............Sa se odihneasca in pace! Saracii parinti
Lory_k spune:
BUNA SEARA LA TOATA LUMEA! Eu acum am intrat si am vazut ca se tot vorbeste de donatii As vrea si eu sa donez pentru fetite dar nu stiu cui sa-i trimit banii.Pentru SABINA am inteles ca e putin cam tarziu,macar pentru BELLA as vrea sa trimit.Astept lamuriri. VA PUP! Lory_kluiALIN CRISTIAN
mihaela imai spune:
buna si bine ai revenit printre noi!incearca sa iei legatura cu riara ca ,ea se ocupa cu strasul banilor pentru bella.
RIARA spune:
Lory,mersi mult de tot,ti-am trimis pm si este scris si nr de telefon.Fetelor,dupa ce trimit banii scriu fetele care au participat,ok?PT cine vrea sa o ajute pe Bella sa traiasca,astept mail tel,orice,contactati-ma.Poate ,dupa ce terminam,mai intram la o birfa ceva...Ce spuneti?Nu mai stergeti praful si pe aici?
vikinga spune:
Vesti buuuune vesti buuuuneee!Astazi a ajuns cecul de la japonici: Miine ma duc sa ridic 612.18euro!!!!!! Japonici sunteti de milioane! Exact cu suma de la voi am reusit per total sa atingem suma necesara operatiei!!!! Deja incepem sa stringem banuti pentru costurile postoperatorii!! Or sa mai fie 2 sedinte de citostatic si sa speram ca Sabina nu va avea alte complicatii si astfel suma de bani necesara cheltuielilor post oparatorii sa nu creasca foarte mult. Doamne ajuta! Oricum cu toate ca marele greu in stringerea de bani a fost atins, inca mai e nevoie de banuti ca totul sa fie bine.TELEDON=3387€Nu mi-am imaginat nici in cele mai frumoase vise ca o simpla cheta va ajunge la asa o suma frumoasa!!Inca mai trebuie sa ajunga bani la mine de la Laura B, Map si inca o doamna sufletista din germania.Deci cred ca vom atinge impreuna 3500euro!!!Impreuna am reusit oameni buni! Sabina un botz mititel de citeva luni, cu ochii ei frumosi a reusit sa ne uneasca din toate coltzurile lumii! Pentru ca ea vrea cu atita ardoare sa traiasca! Va multumesc la totiJaponici va imbratisez cu dragVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Lory_k spune:
FETELOR,am mai facut rost de bani de la inca doua prietene(numai una este membru DC) si mai astept pana diseara un raspuns de la inca una.Acum mai ramane sa iau legatura cu RIARA,eu n-am primit pm de la ea pe DC dar i-am trimis un mesaj pe telefonul mobil la care astept raspuns. VA PUP! Lory_kluiALIN CRISTIAN
mihaela imai spune:
Lory_k te felicit ca te-ai alaturat!Se pare ca esti Super de treaba.felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!