Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Bine ai sosit MihaelaJulia-mamica de super Andru!-cred ca nu ai timp sa te plictisesti cu asa un nazdravan de ...sa-ti traiasca,sa va bucurati din plin de toate minunatiile vietii si sa auzim numai de bine!

Acris,dulceata Amalia sa se faca bine repede! ce bine te inteleeeeg! si Victor a facut rosu in gat si e matzait...si-l mai supara si dintisorii-saracutul,cred ca ii ies toti 6 deodata...iti dai seama ce chin...Tie ,iti doresc un sooooomn ca lumea!si BB-ii nostri ,sa se faca bine urgent!

Bertha,chiar ca sunteti curajosi,insa optimismul tau trebuie recompensat,asa ca va doresc mult soare si valuri calde,sa veniti bronzati si odihniti...frumusetea rara-Darius cel scump,sa se simta super-bine!

Bravo Mephala,ai un Iustin de nadejde,daca "spala" rufe...pupe-l mama de harnicut ,dragut!

Fetelor,ce se intampla cu vremea asta?
toate mamicile si scumpi!

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Salutare fetelor.
Ma da sunteti harnicute foc!
Noi am fost plecati la tara,la parastasul bunicului-de 40 de zile,a fost tare bine,toata ziua aer curat,dar am avut si destule peripetii.Din prima seara Alexandra mea si-a facut un semn de toata frumusetea in frunte,a cazut din pat,de linga ta-su,sub o masa,si asta pe la doua noaptea.Eu eram cu mama si matusele mele la bucatarie pregateam mincarea si cind a inceput sa urle nu stiam cum sa fug mai repede la ea,ca ta-su nu mai reusea sa o linisteasca.
De stat nu mai sta fetelor deloc,toata ziua alearga,si eu dupa ea ,iar noaptea o dor piciorutele side 4-5 ori pe noapte,asa ca ma alatur si eu clubului de fete cu ochii in pioneze.
Simbata asta taiem si noi motul(chiar daca mai tirziu)asa ca toata ziua sunt pe drumuri,sau fac curatenie,caci acu fac acu trece furtuna de Alexandra si nu se mai cunoaste nimic din munca mea.
Cred ca in maxim 2 saptamini ma intorc la serviciu si sunt cam ca m-am obisnuit sa fiu toata ziua cu printesa mea,dar am totusi noroc ca mama a primit decizia de pensie si va sta cu ea.
Alexandra mea dupa doua saptamini de regim si enterol tot faca kk moale si nu stiu ce sa mai fac.Iar ieri mi-a si de doua ori.spune ca nu are nimic ca e de la dinti dar eu nu sunt prea linistita.Abia astept sa vina din concediu dr.din spital care o are in observatie,ea imediat mi-o pune pe picioare.
Am citit tot ce a-ti scris dar nu mai am timp sa va raspund pe rind asa ca vape toate si pevostri scumpi si sper sa va scriu din nou cit mai repede.
Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Salutare mamici!
Vad ca e sezonul aparatelor stricate. Pe mine m-a lasat nici mai mult nici mai putin decat calculatorul. Si in ultimele zile si net-ul a mers aiurea...Am citit ce ati scris dar nu pot sa va raspund pe rand pt ca si deoarece acum folosesc calculatorul parintilor (si cam vor sa adoarma).
Oricum multa sanatate Amaliei (sa se faca bine cat mai repede) si multi pupici la copilasii nazdravani .
Eu sunt increzatoare in imbunatatirea vremii. Vineri plecam la mare si urmaresc asiduu toate buletinele meteo TV si de pe net. Cica tocmai de vineri se face vremea frumoasa...Sa fie!

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara!

Nally, ai fost tareee haioasa cu povestea spusa "in dulcele grai" al lui Creanga. Stiu ca pentru tine nu a fost amuzant deloc, da' ai povestit-o cu mult haz! Poate ii facetzi pofta vecinului de o ciorba buna cu carne de pasare

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Intru si eu repejor sa va zic ca Amalia este bine, nu are rosu in gat, azi-noapte a dormit bustean. In sfarsit, am reusit sa dorm !!!
Nu a mai facut febra.
Traiasca osciloccinum !!!!! Vit.C si ceaiul de ceapa!
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fetelor! Pupici la pitici!!!

Cris, insanatosire grabnica Amaliei! Saracuta de ea!!! Probabil de la vremea asta tampita! O pupam dulce sa-i treaca repede!!!

Madisor, am vazut si eu pozele de la botez ... f. frumos a fost, iar finutza e o dulcinica. Tot asa si Clara mergatoare :) Felicitari!!!

Ieri mi-a trimis Maduzta un sms ca e soferita! Deci a ajutat ca i-am tinut pumnii. Acum astept sa-l ude ... cu noi barem la anu' ... ... iti place Madutzo, inca un apropos finutz ;)

Mie imi crapa capul de durere ... si sunt pedepsita la paine si ceai ... De vreo doua zile am o criza de fiere ... prima in viata mea si asa dureri n-am mai avut niciodata. I-am spus lui Boby ca si nasterea e mai usoara ... azi vad ca m-a durut mai putin, in schimb m-a luat capul ... sper dar sa fie sfarsitul, ca asa stiam de la mama (ea sufera saracuta de mult de fiere ... ma intreb cum rezista!?) ca asta-i ultima faza, asa ca indur eroic fara sa iau paracetamol. Si uite asa ... am venit eu la munca de dimineata, l-am trimis pe tati cu Misu la joaca ca eu n-as fi fost in stare ... sper ca dupa-amiaza sa pot dormi cu el. Asta-mi mai trebuia, ca in rest le am pe toate

Va pupic si va doresc o zi mai buna decat a mea! [/b]

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Irinusha, sanatate multa !!!!!

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

... ca tot am uitat ceva!

Nally, farfurioara are un cauciuc la fund, ca un fel de ventuza si sta bine pe masa ... are si capacel si o adancitura, care cica ajuta sa-si incarce lingurita mai bine. Nu prea mai stiu ce firma e ... parca NUN, dar nu bag mana in foc. Ma uit si-ti spun ... e oricum mai bune decat ce am avut eu, ca alea sigur se spargeau. I-a luat mama un set frumos (cand i-a vazut prima dintisorii), dar e din portelan, asa ca i-l dau mai tarziu.
Sa stii ca si vecina ns. din tara are gaini ... cu doi cocosi. In prima noapte imi venea sa sar gardul sa-i strang de gat si sa fac o ciorba buna. Era fi-miu la fiecare cucurigu in fund cu ochii mari. Dar a doua noapte deja nu-i mai auzea ... s-a obisnuit si cu asta. Ba era chiar incantat de gaini ... sa-i fi vazut fericire pe el cand le vedea. Ca i-a facut Opa damblaua si i-a luat pui de gaina si boboci de rata ... incatarea a fost mare ptr. o singura zi, zi in care zburau saracii pui in jurul lui Cris ... ca-i lua de ce apuca si-i arunca chitaind de incantare. Dupa care deja se saturase ... tot gainile erau pe primul loc. L-au dus ai mei la o prietena la tara si cica fugarea gainile cu chiote de fericire ... Deh, daca aici n-ar parte ...

Cris, saru'mana de urari!
Ma bucur ca-i Amalia bine ... sa stii ca mi-am luat si eu osciloccinum din tara ... o singura doza, sa-l incerc. Sper sa nu-mi trebuiasca insa.

Mihaela, bine ai venit! Sa-ti traiasca Andu nazdravanu'!
Si eu care credeam ca al meu e Spitzbub ;) ... al tau intrece pe toti! :)

Vreme buna si concediu fain ptr. toate mamicile si puiutii care plec la mare! Ce fain! Noi mai trebuie sa asteptam doua luni, dar de abia astept!!!

Va pupicesc din nou!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Irinusha farfuria i-ai luat-o din tara sau de la voi?
Si Sebi e super incantat de gaini... el se trezeste si incepe titi titi... de al buzau a ramas asa ca avem un papagal kiki si mama cand ii dadea sa manace il aducea pe kiki langa el sa se joace si ii zicea kiki kirikiri!!! Si ii dadea lingura de mancare! Asa fi-miu a ramas cu titi - titi la tot ce misca ... caine...pasare si alte oratanii... numai ca mie nu imi arde la 3-4 dimineata sa ii fac jocul cu titi lui! Si el se supara pe mine nu pe cocos !!!! Multa sanatate iubita!

Aseara chipurile a dormit foarte bine...ptiu sa nu ii fie cu diochi!!!! S-a trezit pentru o gurita de apa pe la 2 si apoi a dormit pana dimineata la 7 cand s-a trezit si a venit langa mine si tati in pat ... s-a cuibarit la mine in brate si a mai dormit pana la 9!!! Nu va spun ce plesnea pipota in mine de la atata dragoste pentru puiul meu!!!! Niciodata nu a mai facut asa! Tati nu mai putea nici el cand ne-a vazut cum dormim noi doi unul in bratele celuilalt!

Madutza felicitari soferito!!! tre sa uzi carnetul ala cumva intr-un fel!!! Acum drum sigur iti urez si multa atentie la nebunii de pe sosele!

Madisor sa stii ca m-am gandit si eu la o ciorba buna din cocosul ala! Daca mai face asa pe viteazu s-ar putea trezi la mine in oala!!! Nu la stapana-su!!! asa dracsori am pe el!!!!

Alina multa sanatate micutei Alexandra si asteptam poze de la mot!

Mammy concediu placut la mare si vreme super!

Pupici la pui mici si mamici

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Irinusha, multa sanatate!
Madutza, felicitari, sa conduci cu placere, fara evenimente neplacute!
Nally, farfurioare/castronele cu ventuze se gasesc si la noi (Chicco, Farlin, etc...), probabil asemnatoare cu ce are Irinusha.

www.chicco.ro/_5luni /hranire_farfurie.htm" target="_blank">
Chicco (400-450.000 lei)
www.chicco.ro/_5luni /hranire_castron_termic.htm" target="_blank"> Chicco cu capac (vreo 7-800.000)
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=1881" target="_blank"> Farlin (vreo 250.000)

Cele de la Chicco poti sa le folosesti si la cuptorul cu microunde (dupa ce scoti ventuza), pe cand cele de la Farlin scrie ca nu pot fi sterilizate prin fierbere (deci nu sunt asa rezistente)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput