Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara!

Nally, super haioase pozele! Pupici lui Sebastian! Abia astept sa va pun poze de la botez. Ma bucur ca a iesit bine cu carutzul. Si eu ar trebui sa ma invrednicesc sa il mai spal. Maine trebuie sa ii pregatesc pe pitici si atunci sa vezi ce dor de duca ma cuprinde pe mine... Si sa il mai pupi pe Sebi pentru olitza ... E o marreee realizaree, chair daca uneori nimereste tot in...pampers! Si Clara suporta destul de greu caldura noaptea si de vreo 2 zile e mai agitata. Mult ceai, apa si dus, ce sa facem?!
Tnicoleta, ma bucur ca v-atzi simtzit bine la botez si ca Bia a fost taree cuminte! Pupicei!

Nu mai scriu ca vreau sa pun "pozne"! Va spun cand sunt gata!

Pup pe toata lumea mica si mare!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetele cucuietele!!! Pupici la pitici!!!

La multi ani! tuturor copilasilor care au facut un anisor intre timp!!! O viata plina de bucurii si numai sanatatate!

Mai fetelor, ma iau putin de voi!!! Cum se face mai, ca am fost decat 5 la intalnire!!! Am stat cu ochii dupa toate ... ts, ts, ts!!! Rusinica!!! Am reusit noi sa ajungem din Ploiesti (si am mai fost si punctuale ... de necrezut;)) si nu ati putut voi din Bucuresti! Ts, ts, ts inca o data!!!
Zic saru'mana lui Madisor, Vanessa, Paloma si Maduzta ca au fost paroliste si pentru compania placuta ... ati fost niste dulcele si dragalase! De copii ce sa mai zic, toti niste frumuseti mici!!!
Mi-a placut de mancaciosul de Cata - ce mi-as dori sa fie si al meu asa! - care arata ca un baietel nazdravan, de Andu care a avut numai ochi ptr. Cristina (Vanesa si Paloma, sa ne chemati si pe noi la nunta !), de Clara tunsa sic si tare cumintica - cum i-am spus si Madalinei, ca un baietel tare frumos - si de Vlad si Cori, niste bine educati si cuminti - Madisor, o mai zic o data: ai niste copii pe cinste!!! sper sa reusesc sa fac si eu din al meu /ai mei tot asa niste copii talentati si bine-educati ca ai tai! Paloma, sa-ti traiasca frumusetea mica si o pup dulce pe ochisorii minunati. Sa n-o tunzi ca-i sta bine creata. Si pupici dulci si Anucai, ca-i o dulceata ... si asa imi pare de rau ca nu ne-am mai vazut ca tare dragalasa e ... cine stie, poate pune fi-miu ochii pe ea, mie una mi-ar place!!!

Imi pare bine ca am vazut-o si pe Iuliana si pe Rares ... de fapt ea ne-a vazut, ca daca nu ne atragea atentia mergeam mai departe. Asa m-am bucurat!!! Un simpatic Rares ... l-am cam speriat, dar l-a calmat repede suzi :)
Am stat de vorba si cu Nally la telefon - saru'mana de telefon Alinutzo ;) - si m-am bucurat iar :) ...

Ce sa mai, ne-a priit concediul asta ... mai ales lui Cris. Mi-am dat seama (din nou ;)) ca am un copil super!!! Nu mi-a facut nici o problema! A fost un dulcel zambaret si prietenos, nici n-am simtit ca am copil si ne-am simtit super. Am avut tot timpul o dadaca ptr. ca toti erau calare pe el, iar hotomanul mic a profitat din plin. Prietenie din prima clipa cu toti, numai zambete si flirturi, iar toti dupa fundul lui ca-i asa dragalas ... ce sa mai, super!!
La mot a fost putin intors si smirocait, dar cred ca avea deja febra si n-am bagat de seama. Oricum, eu zic ca a iesit totul bine (cu exceptia gratarului cu prietenii pe seara, ca l-am facut sub umbrela de atata ploaie ... dar tot au fost micii buni ;)). Misu (ca asa ii spunem acum, mai ales ca raspunde mai repede la Misu decat la Cris) a ales cheile de masina, banii (si stie ce-i bun, ca erau 500 Euro :)), a pus mana pe mobil, surubelnita si creion, carte, dar nu le-a luat ci doar le-a atins, dupa care s-a infipt la ceas. Eu zic ca-l facem ceasornicar cu mai mult succes decat noi ;) ... ta-su zice ca va fura multi bani, dupa care fuge cu masina la timp ... fiecare cu varianta lui ;)
A avut piticul meu putina febra duminica si luni (probabil si sambata , dar cu atatea pe cap nu prea am bagat de seama), dar nimic in schimb ... la care eu luni eram la doctor cu el. Dupa ce am intrebat in dreapta si stanga (inclusiv pe Madutza), am ajuns la clinca cu plata ca stia tata pe cineva acolo si n-am asteptat. Am ajuns la o dr. batranica, dar tare draguta care l-a luat si l-a examinat pe toate partile plus ca m-a tampit pe mine cu intrebari. S-a uitat si in gatul lui, dar deja era stresat Cris si urla din toti plamanii si cum nu prea ii place sa-ti arate gurita nu stiu ce a tot vazut ea ... ca cica avea rosu in gat. OK, asa sa fie ... oricum nu se comporta copilul ca si cand ar avea ceva ... daca nu era febra nici nu bagam de seama. Mi-a spus sa-i pun in continuare paracetamol si sa-i dau vit. C si asta a fost ... s-a cam speriat ca am sarit eu fuga ca nu vreau antibiotice - na, eu stiam de la voi ca toti dau antibiotice. Si m-am calmat si eu putin, Cris oricum era bine-merci ... marti nici febra nu mai avea, de nici nu i-am mai pus paracetamol pana joi cum zicea ea ... doar nu-l indop de paracetamol fara febra si dureri. Pur si simplu Cris a fost normal, a mancat, a dormit, s-a jucat si s-a ranjit la toata lumea, doar ca avea putina febra ... eu nu prea cred nici acum ca avea rosu in gat (ar fi facut fite la inghitit, nu?), o fi fost de la stresul de sambata, o fi fost febra de trei zile ... oricum a trecut usor. V-am povestit asa pe indelete, ca tot isi facea Madutza mustrari de constiinta ca l-a molipsit Ana. Nici gand ...

Imi pare rau ca nu ne-am mai intalnit, noi ploiestencele ... dar fiind si Madutza cu scoala de sofat, cu Ana bolnavioara, eu cu timp f. putin nu prea a mers ... barem asa am facut inceputul, continuam prin mail, asa-i dulcico? :)

Ce sa va mai spun? Ah, da ... ieri seara a mancat fi-miu singurel ... am vazut ca-i place sa incerce el singur si ta-su a insistat sa-l lasam, i-a pus o lingurita in mana, eu un servet de bucatarie la gat si l-am lasat de capul lui ... noi cu ochii pe el si tare mandrii. Si asa a mancat flacaul meu supita cu fidea de la Oma ... adica jumatate a dat pe el, un sfert pe jos si un sfert a ajuns la el in gurita, dar tare incatat a fost. Am facut poze, in curand vi-l arat pe moscolici :) Azi i-am cumparat farfurioara de plastic, care se fixeaza pe masa ... tacamuri ptr. copilasi ... si s-a facut iar de toata pomina.

Cu avionul a fost OK, mai ales la primul zbor, ca a stat fi-miu cuminte la mine in brate si s-a uitat cuminte la carticele ... la intoarcere a facut pe nazdravanul si eu fraiera l-am lasat sa se dea jos ... aia mi-a fost, ca n-a mai avut astampar. Mai rau, cand am mancat si noi (si la intoarcere eram chiar morti de foame ca avand bagajele pe cap nici de dimineata n-am mai apucat sa mancam) s-a tot fatait ba la ta-su ba la mine, pana la urma si-a bagat lingurita in salata mea, a ridicat-o asa tare ca a pus salata pe mine, pe el plus ca a raspandit-o peste tot. Noroc ca n-am mai avut pe nimeni in fata ca i-ar fi pus-o si saracului om in cap. I-am dat prajiturica mea si a insistat sa o manance cu lingurita ... nu va spun cum am lasat in urma, cred ca am incasat niste injuraturi .... mama, mama.

Si cam asta a fost concediul nostru ... imi pare rau ca a trecut timpul asa repede, ca cu febra lui Cris si inundatiile astea n-am mai apucat sa plecam pe undeva ... dar asa am avut in plus cateva zile cu prietenii, tot a fost ceva. Doar trebuie sa tina ptr. un an ... si e tare lung anul :(

Gata, ca v-am tampit sigur ... n-am apucat sa citesc mare lucru ... si asta din vina lui Nally ca ne-a dat aici postari vechi ... am stat sa citesc de acum un an si tare m-a apucat duiosia ... Nallysor, un pupic mare din partea mea! :)

Va pupic pe toate! O seara faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajulia spune:

Bine v-am gasit mamici, bebici si tatici!
N-am mai fost prin zona din perioada sarcinii...daca Andru va fi cuminte sper sa ne conversam pe viitor.
Am postat din gresala la o grupa de varsta mai mare, asa ca va va redau si voua ce am scris acolo

Puiul nostru a venit pe lume in 18 iun 04, cand, dupa 18 ore de travaliu, medicii s-au hotarat sa-l traga afara cu un fel de ventuza. Dar e atat de mult de atunci...Intre timp, mananca de toate, are 8 dintisori si un sfert de maseluta. La 6 luni a mancat singur, de buna voie, o jumate de lamaie, spanac cu usturoi din farfuria mea, la aproape 7 luni pui de pe os, cu sos picant....De muscat insa, nu stie. Tot ce-i dau eu in gurita mesteca si inchite, sau scuipa, dar nu musca.
Acum suntem la faza in care el imi da mancare mie, si pe un diametru de 1,5 m e doar mancare, din 3 lingurite una aterizeaza pe jos, una in gura mea, si o jumate in gurita lui. Dac avrem sa-l suparam, ii dam ceai sa bea. Il scuipa urgent si arunca cu sticla sau paharul dupa noi. N-a baut niciodata. Nici indulcit, nici neindulcit, nici de fructe, nici de musetel, tei...deloc. Adoarme sugand dintr-o sticla un fel de iaurt, sau chiar nimic. Se trezeste la 1 noaptea, isi cauta sticla, suge la ea chiar daca e goala, si adoarme iar. Suzeta o roade de partea de plastic, in joaca, si le-o fura din gurita altor copii.
Nu a mers de-a busilea, de la 5 luni vroia sa-l tinem in picioare, de la 10 luni jumate si-a dat drumul singur, iar de la 11 luni nu-l mai prindem din urma.
Pe spate nu-i mai place sa stea de la 4 luni, schimbatul de scutecele il facem pe genunchi, el pe burtica, SAU, cand e reclama la TV poti face cu el orice, e hipnotizat. E singura modalitate in care tata poate sa-l schimbe, sau sa-l imbrace. Altfel, fuge gol si de ascunde sub mobila de bucatarie, dupa aragaz, sau in baie dupa usa, si n-o mai poti deschide din cauza lui. Il distreaza la nebunie.
Tot ce prinde arunca in WC (a invatat sa ridice capacul) sau in cada de baie.
Dimineata la 7 se da singur jos din pat , ia o tigaie sau peria de WC, se urca in patul nostru si ne bate cu are in mana , trage de par, deschide manuta si misca degetelele spunand: "tai-tai". Isi cauta sandalele si incearca sa le incalte... Plange dupa fete, indiferent ce varsta au, iar baietilor le cam e frica de el, nu stiu de ce, dar aproape toti baietii, chiar si mai mari se retrag speriati in spate cand se apropie de ei.
De cateva zile ii place sa se invarta pe loc pana ameteste si cade.
Oricum, ne umple viata.
Va urez tuturor sa avetu copii sanatosi si frumosi.

Sa fiti iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

'Neatza dragele mele!
Off, urata vreme. Ploua in Targoviste neincetat, e frig, parca ar fi toamna....
Si cu vremea asta capricioasa a racit si Amalia.
Azi-noapte a facut febra, nasul ii curgea si se infunda pe nas mititca de nu putea sa doarma. Chiar daca i-am curatat nasucul, i-am pus picaturi, capsula Karvol sub perna si tot degeaba .
Se trezea in tipete....cred ca stie toata scara ca n-a dormit . Asta e..
Azi trebuie sa ma prezint cu ea la medic.
I-am dat Nurofen, vit. C la greu si nimic. Cred ca a facut (din nou) rosu in gat. Nu a vrut sa manace de aseara. Doar ciugulea. In rest apa si ceai cat cuprinde.
Mi-e mila si de sotzul meu azi. Cred ca o sa-i scoata peri albi Amalia cu miortzaiala ei......
Asta e.....

Va pupic si mai vb. Ma duc sa-mi fac o cafea maaaaareeee ca sunt zombi. Este a doua noapte nedormita.

A...uitam sa va spun. MI S-A STRICAT MASINA DE SPALAT

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Intr-adevar, urata vreme!
Acris, cum se zice- toate relele vin odata; multa sanatate Amaliei si repararea grabnica a masinii de spalat, ca este super necesara...
Mihaela Giulia si Andru bine ati venit!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Madisor, sa-ti traiasca finutza grasunica si frumoasa!
Frumoasa biserica, simpatic preotul Manole (noi am facut acolo si nunta si botezul lui Sebastian), iar corul deosebit.Cred ca a fost foarte frumos!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Acris, sanatate fetitei tale.
Si nu fi necajita...si mie mi s-a stricat masina de spalat de-o lunade zile. Asa ca spal la mana, aproape zilnic, iar Iustin ma ajuta si el (sta cu mainile in apa si 'molfaie' rufele)....glumesc...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, am intrat pe fuga, sa va salut, ca la noapte plecam la mare. Cred ca suntem printre putinii nebuni care se incumeta la asa ceva, dar nu conteaza, eu suunt optimista si sper ca vom avea vreme buna.
Va pup si ve mai "intalnim" pest 2 sapt.
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele mele dragi!

Azi Clara mi-a cerut la olitza! Nu a fost ea prea hotarata in cerere, da' eu am si asezat-o si am obtzinut, din nou, un pisu... Acum sper sa nu fie coincidentza cerutul cu rezultatul si sa nu uite!
Anacami, eu abia acum intram sa va spun ca am reusit sa pun poze si cand colo, tu le-ai si vazut Da, a fost foarte frumos. Stiu, preotul Manole este deosebit! Stiu, pentru ca acolo am facut prima cununie si am botezat cei 2 copii mai mari. De aceea m-am si bucurat ca finii au ales aceeasi biserica. Sentimentul a fost unic sa fii ca nas alaturi de preotul care tzi-a botezat copiii.
Irinusha, si eu ma bucur ca v-am cunoscut. Pupicei lui Crisu mic si ochios! Abia asteptam poze ca ne e si dor de voi. Suntetzi deosebitzi!
Bertha, sa ai vreme buna si distractzie placuta! Nu itzi face griji pentru Darius, ai sa vezi ca totul va fi bine!
Acris, sanatate micutzei Amalia. Sa fitzi sanatosi ca trecetzi voi si pestea asta! Si la noi in Bucuresti e o vreme tare urata. Abia de am scos-o 15 min. in curte pe Clara. Abia acum a dat un pic soarele...
Mihaelajulia, bine ai venit si sa ne povestesti despre nazbatiile lui Andru!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Irinusha bine ai revenit acasica la tine si pe forum in special! Pupa nazdravanul scump care papa singurel! N-am auzit de farfurii care se prind de masuta! Au o ventuza ceva dedesupt? sau cum sunt? ca daca e ceva improvizez si eu ceva de genul! Si Sebi vrea sa pape singur dar nu am curajul sa ii dau castronul in fata ca si-l pune pe tot in cap!!!

Anacami ar fi fost suuuper daca ati fi venit si voi la gradina! Am sa ii transmit Mariei salutarile din partea ta! Nu mai are net acasa pentru ca se muta saptamana asta la noul apartament si au sistat abonamentul! O sa mai dureze ceva pana isi pun net la noua casa de care sunt foooarteee incantati! Din cate mi-a zis si-a facut tare frumos in casa si au emotii mari cu mutatul! E toata ziua cu Alex in parc si seara merge la apartament pentru retusuri! Foarte obosita dar si mandra de realizare! Si are si de ce! Ne-am simtit foarte bine impreuna si speram ca in august sa facem gasca sa mergem la mare... depinde de sotul mariei daca se v-a putea sau nu ... serviciul bata-l vina!

Iuliana tu ce mai faci iubita? nu mai zici nika? cred ca mai degraba te sun ...

Mihaela bine ai venit si speram ca nazdravanul sa te lase sa facem cunotinta mai bine cu mami lui si cu ghidusiile ce le face el prin casa!!!

Bertha vreme buna si un concediu de vis!

Bravoooo Clara!!!!! sa nu uiti obiceiul si fa-o pe mami mandra de tine!!!

Acris ne luam de mana mami la nopti nedormite! hai sa inindem hora cine mai intra? Aveamun car de nervi dimineata pe la 4 !!! Avemun vecin care are cocos meeey la bloc si il apuca pe ala cantatul cand e somnul mai dulce si doarme cupilu mai bine!!!! Si mi s-a trezit plodu si a inceput un concert demama focului cand cocsul cand cupilu oooooofffff viaaataaaa meaaaa!!!! ca tremuram de oboseala si nervi! Mai aveam nitel si sunam la politie!!! Noroc cu sotul ca m-a calmat un pic! ca ii lua nichiduta pi toti la ora aia!!! Vroiam sa ies pe balcin si sa urlu cat ma tineu plamanii la cocos sa taca o daaaataaaaa!!!! si uite asa am tinut-o pana la 6 juma de ma dadeam cu eram ca Ionica cu pupaza din tei numai ca la mine e cocosul din balconul de la etajul 5!!!!
Dupa ce s-a linistit oratania la 6 a adormit si cupilu meu pana la 10 juma! cu muma-sa langa el se intelege !!!

No va pup si sa ne auzim cu bine!!!! pupilai la mandre si mandrii

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput